Erkekler ne ister?

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Hadi kızlar tartışalm.merak ediorum acaba her erkek düzgün bi ilişki istermi?
Temiz güzel bir aşk yaşamak...
Aşkı bedende aramamak...
Günümüzde ilşkileri yürütebilmenin ölçütü cinsellik olarak görülüor.
bana göre öyle değil.Kimseyle çıkmadım.Çünkü çok seçiciyim.Bu tür düşünen insanları hazmedemiyorum.Bi ilişkiyi yürütebilmek için acaba gerçekten o kervandanmı olmak gerekior?
Benim kişiliğim budur bi erkek içinse asla deiştirmem.ama gelgörki düzgün bi kısmet gelmior :(

Son düzenleyen: Moderatör:
daha hayatının baharındasın canım, şimdi herşeyi bahar rengiyle toz pembe görürsün, uygun kısmet çıkmıyor demek içinde çok erken, sen şimdilik takılma bunlara çünkü erkek denen varlığa ne kadar geç bulaşırsan o kadar iyi :roflol:
şaka biyana cidden ortalıkta adam gibi adam kalmamış,hep bir çıkar hesap kitap peşindeler, bazen burda öyle şeyler okuyorumki inanamıyorum bu devir nasıl bi devir diye, her nesil bir öncekinden daha şanssız hale geliyor.şurda nerdeyse 10 yıl önce bu kadar kötü deildi ortalık.düşüncelerin çok mantıklı asla kendinden taviz verme kişiliğini deiştirmeye kalkma,seni olduğun gibi beğensin sevsin. sende onu deiştirme düşüncesiyle çıkma bi yola, olduğun gibi ol herzaman,devir berbat,evli adamların gözü 20lik kızlarda,herkes eğlence cinsellik derdine düşmüş nerdeyse,istisnalar vardır tabii.bende 30 oldum ve sen deilde benim demem lazım uygun kısmet gelmiyor diye :roflol: bitürlü o dediğin karakterdeki bi adam çıkmadı benimde karşıma, sadece masallarda dizilerde olduğuna inanmaya başlıycağım nerdeyse

bu konu için

1. seçici olacaksın

2. düzgün bir adamla karşılaşmak istiyorsan düzgün çevre edineceksin

iyisi kötüsü alınlarında yazmadığına göre denemek yerine baştan önlemler almak daha iyi olur

o kervanda olursan sürekli el değiştirirsin..kıymetin olmaz...

seçiçi olmaya devam et... üniversite gibi bir düşüncen varsa ona yoğunlaş...

doğru adam karşına çıkar zaten

açık söylemem gerekirse salt romantik olan bir adam bana yetmez, ben öyle kuşlar böcekler modunda ilişki yaşayamam,ömrüm boyunca mc donalts'ta hamburger yiyip, sinemaya da giremem.
o kadar masumiyet boğar beni.
ama dikkat edin burda sevgilim diyorum, benimle çıkmak isteyen bir adamın niyeti başkaysa zaten anlar uzak dururum, ama bana aşık olup da çıkmak isteyen insanın beni arzulaması beni rahatsız etmez bilakis memnun olurum.

ancak sanırım 18 yaşındayken ben de sizin gibi yazardım.zaman geçtikçe insanların fikirleri öyle bir değişiyorki o dönem o kervandan dediklerimizin yerinde bile olabiliyoruz bazen.

not: kendimi garip hissettim, 18 yaşında bir genç kıza bir şeyler yazarken sanki daha edepli konuşmam gerekiyor gibi geldi. sivri topuk ayakkabılardan,jartiyerden falan söz edecektim ama çekindim. yaşlanmışız vallahi ya.

Back
X