• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ne ister?

herşeye hee herif sen haklısın .sen ağasın sen paşasın dicen
ben bilmem beyim bilir dicen ohhhhh senden iyisi yok ozaman

erkek ( derken canım kek istiyor ne ilgisi varsa kaydirigubbakcemile3 hani sonu kekle bitiyor ya) neyse ne diyordum erkekler her zaman kendine sadık , ateşli, sevecen,dışarda hanımefendi ,kendi yanında yaramazlık yapabılen eş hayal ederler diye bılırım.Ben erkek olsaydım bende bu yazdıklarım gıbı olsun eşim isterdim.:1hug: velhasıl çok şey istemez onlar erkek ruhunu anlasın kadın yeterli.Şeniz

benim ki saygı ister.. hürmet bekler.. bi laf dememe kalmadan " ben senin erkeğinim.. kocanım.. sus biraz sus sus sus..." der.. oysaki eşitlikten yanayım sosyalistim diye gezinir.. öyle gezinmesi değil şafak efendi.. sana burdan sesleniyorum (anca burdan oluyo askım =))) eşitlikse ilişkimizde de eşitlik istiyorum.. o erkek.. saygı gösterecen.. o erkek.. çayını koyucan önüne getiricen.. o erkek.. öpüp koklamak istediinde yok demicen.. ne demek yok demek kocan olacak o senin.. o erkek... milletin yanında ses yükseltmicen o yükseltince tamam aşkım dicen... her cümlen evet aşkım.. evet sevgilim.. peki yiğidim le tamam gülüm.. sen nasıl istersen paşammmla başlicak.. o erkek.. öle arkadaslarıyla maça gitmiş oturmus batak oynamıs ses etmicen.. sus dediinde susuca.. pek kafa ütülemicen.. offfffff bunları benim sevgilim gibi bi erkek de istiyosa istemeyen erkek yoktur baska bişi demiyorum =(

Back
X