erkekler neden aldatır

deg_mez

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
kızlar kafam karışıyor bir kısım kadınlar erkeleri çok şımartmıyacaksın tepene çıkar kendisini birşey zanneder seni aşagılar diye düşünüyor,

diğer tarafta eşinle ilğilenemzsen onu pofpoflamazsan boşluga düşer başkasında giderir o boşlugu ego tatminini diye düşünüyor

ya bende çok karışık bir durumdayım bazen 1. şıkkı uyguluyorum bazende 2. şıkkı tam bi karara varamadım hangisi daha dogru olur ki

eşime karşı soguk davranmıyorum ama çokta pofpoflamak gelmiyor içimden

ona çok baglıymış onsuz yapamıyormuş durumunada düşmek istemiyorum

bazende ilğim az olursa benden sogur diye düşünüyorum :)

bu konuda çok karışıgım kızlar sizce hangi davranış dogrudur ki ??

Son düzenleme:
Bana göre bir erkek aldatacaksa şımartsan da şımartmasan da aldatır.. İçinde olmayacak...
Bunlar bahaneleri oluyor ama ben çok şımartmaktan yana değilim.. :ssz:

Her şeyin azı karar,çoğu zarar demişler.. :1: Onu şımartırken kendinin de eşit şekilde şımartmak lazım :23: :21:

Bana göre bir erkek aldatacaksa şımartsan da şımartmasan da aldatır.. İçinde olmayacak...
Bunlar bahaneleri oluyor ama ben çok şımartmaktan yana değilim.. :ssz:

Her şeyin azı karar,çoğu zarar demişler.. :1: Onu şımartırken kendinin de eşit şekilde şımartmak lazım :23: :21:

valla canım baştaki söylediğinde çok haklısın ama hep kadınlar sen şöyle yapsaydın böyle olmazdı falan derler ya bu adamlara nasıl davranmalı bunu tam cözemedim hepsini uyguluyorum bende karmakarışık :))

Erkekler kadınlara nasıl davranacağı bilmez.. Kadınlar erkeklere :1: Yaşayıp gidiyoruz işte :1::1:

Türk erkeklerinin üzerinde yapılan bi ankete göre erkeklerin ilgisini dışarıya kaydıran, aldatmaya meylettiren en büyük sebep;
-Eşinin her işine karışması, her konuda yorum yapması ve kısıtlaması (sıkması)
-kadın milletinin çok dırdır yapması.. (onların ifadesiyle)

Bu durumda ortaya şu çıkıyor, şımartır mısın? pofpoflar mısın? yoksa tam aksine güvenini yerle bir edip sana muhtaç kalmasını mı taktik edinirsin bilemiyorum ama mümkün olduğunca çok dırdırdan, müdahaleden, kısıtlamadan kaçmak gerekiyor.

kadının kötüsünü erkek aldatır (genelde boşanmayı yediremiyolar,
erkeğin kötüsünü kadın boşar (genelde aldatmayı göze alamıyorlar) :24:

valla canım baştaki söylediğinde çok haklısın ama hep kadınlar sen şöyle yapsaydın böyle olmazdı falan derler ya bu adamlara nasıl davranmalı bunu tam cözemedim hepsini uyguluyorum bende karmakarışık :))

Çok biliyorlar :33: Evet maalesef bunu söyleyen kadınlar da var :19: Yuvayı dişi kuş yapar mantığı :19: "Sen yeterince ilgi göstermemişsin kocan da başkasına gitmiş" derler utanmadan!!! :20:

Yuvayı dişi kuş yapmaz! Evlilik iki kişiyle olur,iki kişinin fedakarlığıyla yürür!! Karşında duvar olsa sen dünyanın en müthiş kadını da olsan neye yarar....

Çok ilgi de ilgisizlikte kötüdür bana göre.. Kadın için de erkek için de... :ssz:

Tam olarak bir yöntem teknik olmaz ki.. Huyuna,suyuna göre bir yol buluyorsun işte.... :34:

erkek aldatınca kadının arkadaşlarından yorum gelir
-canım buna sen çok yüz verdin şımardı kendini bişi sandı ondan yaptı..tabiri caizse sen kaldırdın totosunu.....

ya da

-canım biraz daha fazla ilgi gösterseydin..senin açtığın boşluğu dışarda doldurmaya çalışıyo...ilgilen kocanla şımart onu

bu ne yaman çelişkidir bu örnekler etrafımda son günlerde fazla olduğu için böle söylüyorum....
bende nasıl davranacağımı bilmiyorum açıkcası
bildiğim tek bir şey var hemcinslerimden korkmaya başladığım............

erkek aldatınca kadının arkadaşlarından yorum gelir
-canım buna sen çok yüz verdin şımardı kendini bişi sandı ondan yaptı..tabiri caizse sen kaldırdın totosunu.....

ya da

-canım biraz daha fazla ilgi gösterseydin..senin açtığın boşluğu dışarda doldurmaya çalışıyo...ilgilen kocanla şımart onu

bu ne yaman çelişkidir bu örnekler etrafımda son günlerde fazla olduğu için böle söylüyorum....
bende nasıl davranacağımı bilmiyorum açıkcası
bildiğim tek bir şey var hemcinslerimden korkmaya başladığım............

bu çelişki iki düşünceninde birbirinden çok uzak olması bizide düşündürüyor

Esim beni 3defa aldatti..tabi bu benim bildigim
Sonuncusunda olayi abartmis o kadinla kari koca hayati yasiyorlarmis...bitti zaten bosandim
Esim bana sen benimle ilgilenmedin, o cok ilgi gosterdi dedi
Bende ;onada bana davrandigin gibi davrandinmi?vurdunmu,hakaretler ettinmi,birsey oldugunda cocuklar gibi azarladinmi dedim boyle davrandiysan ve hala sana ilgi gosterdiyse onu alnindan operim dedim
Benim sac rengime karisirdi ama o kadin onun en nefret ettigin renkle dolasiyor
Benim facebooka girmemi istemezdi ama ikisi boy boy fotograf koymus
Beni calistirmazdi ama birsuru erkekle birlikte calisiyor

E bana hic karismayan,paralar hediyeler yagdiran
El ustunde tutan adama bende ilgi gosteririm
Guzellikse o kadin cirkin

Hersey karsiliklidir
Ilgiyi sevgiyi hakeden adamlar vardir
Adam olmayanda acaba esim bana neden boyle davraniyor demez aldatir

Ben ilk aldatmasinda kafamda bitirmistim ana uzatmalari oynuyordum

Erkekler kadınlar diye genellemeden her zaman kaçınmisimdir. Her birey başlı basına farklı karakterdedir.

Benim esim işine karışılmasini, müdahale edilmesini sevmez.
Asla ve asla hic bir işine karışmam fikrimi sorarsa sadee söylerim. Ben böyle yaptıkca o bana daha cok saygı duyar.

Dirdir etme olayına da katılıyorum. Hangimiz eve girdiğimiz anda sürekli konuşan her seye kulp takan, senin ailen, senin annen, senin baban demesinden hoşlanirki?

Bir de simartmaktan bahsetmişseniz. Her insan simartilmaz simartttikca da tam tersi gözü dışarı kayanızın.

Ben kocamı fazlaca simartirim, pohpohlarim. Bana yaptıgı guzel bir seyi herkesin icinde onun da duyacağı sekilde, daha da abartarak anlatırım. O bunu duydukca bana daha fazlasını yapmaya çalışır. Kırıldığım ya da kızdığım seyi de sdc ona söylerim. Annemin yanında bile dile getirmem.

Ben böyle davrandikca o bana daha cok bağlandı.

Ama her erkeğe aynı taktik olmaz bence. Erkeği önce çözüp neyi isteyip istemediğini belirlemek lazım.

HTML:
[RIGHT][SIZE=1][/SIZE][/RIGHT]
:3:

Icinde varsa aldatir,sen ne yaparsan yap,,ister pohpohla ister mesafe koy..ister cok guzel bakimli ol ister bakimsiz sevmiyorsa sendenvazgecmisse aldatir...ne bileyim cok karisik bir durum insan nasil davranacagini sasiriyor bazen..

adiliklerinden aldatırlar aldatanlar için söylüyorum tabiki...aşk sevgi saygı bittiyse azıcık adam ol nafakanı öde boşan kardeşim karşındaki insanı enayi yerine koymak neden :47:

erkek neden aldatır bence bilim adamlarının bile yanıtını bulamadığı bir soru bu, fıtratlarında var ben erkeğim yaparım deyip geçiyorlar kalplerine inmemişse diğer kadın cinsellikle konuşmalarla aldatmayı ciddiye bile almıyorlar...

Kadının "dır dır"cılığını kabul etmiyorum..

Örnek; bir sorun var adamın umurunda değil.. Kadın çözülsün istiyor!! adamda tık yok!! kadın stres içinde,ağlıyor sorun çözülsün diye adamın umurunda değil.. sonra kadın dırdırcı oluyor.... :ssz:

Hep kadınlar suçlu zaten... :ssz:

erkekler beyinsiz ve doyumsuz oldukları için aldatırlar canım bunun kadının ilgili veya ilgisiz olmasıyla bir alakası yok.onlar bahane hepsi boş laf:19:

Herzaman oldugun gibi ol, boyle begenmis evlenmis sonucta.

Aldatan erkek veya kadin, gozumde o....lardan bir farklari yoktur.
Esi dirdir yapiyor, evliliginde mutlu degil bilmem ne, bahane. Bir insan dogruysa, dogru yoldan sapmaz.
Ahlak, terbiye, Allah korkusu soz konusu bunlar.

Back
X