Erkekler neden aldatmaz?

Sarissa

uyudun uyanmadın olacak..
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
9.766
37
358
Diğer
şimdiye kadar hep erkeklerin neden aldattıklarından konuştuk.
ama her erkek sevdiğini, eşini aldatmıyordur değil mi?
en azından buna inanmak istiyoruz
ya da erkekler olarak da sınırlamayalım
günümüzde aldatan kadın sayısı da az değil
sadece sevginin yeterli olmadığını gördük
eşini sevdiğini söylediği halde aldatanları biliyoruz ya da duyuyoruz.
demek ki sebep sadece eşe duyulan sevgi aşk değil
başka neler olabilir?
kişilik mi, saygı mı, inançlar mı?
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, erkekler neden aldatmaz?

şimdii aldatmakkk illaki gidip cinsel açıdan birlikte olmak deil bana göre....yanii bi bayanla bakışmasıı yada iç geçirerek bakmasını bile aldatmak diye bakıyorum..çok ince düşünüyorum belkii ama benim yapmadıgım şeyleri karşı taraftanda bekliyorum..erkeklerrr aldatmaz çok istisna bi durumm..

şimdii aldatmakkk illaki gidip cinsel açıdan birlikte olmak deil bana göre....yanii bi bayanla bakışmasıı yada iç geçirerek bakmasını bile aldatmak diye bakıyorum..çok ince düşünüyorum belkii ama benim yapmadıgım şeyleri karşı taraftanda bekliyorum..erkeklerrr aldatmaz çok istisna bi durumm..

evet çok ince olmuş
biz de bazen dile getirmesek de filmde gördüğümüz birine "yakışıklı ya da çekici"
demiyor muyuz
iç çekerek bakmasan da bakıyorsun bir şekilde
o zaman o da aldatma olur

adamın neden aldattığı ya da neden aldatmadığı...
bu kadar sorgulamayın bence...
benim tek bir fikrim var...
kendisine saygısı olan adam aldatmaz...

söylediğine göre kendine yakıştıramazmış
arkasından şerefsiz diye konuşturtmazmış
bla bla bla :delphin:

ilişki monotonlaşırsa, herşey ilk baştaki gibi olmazsa, ve kişinin beynini yıkıyacak arkadaşları mevcutsa aldatma olmaması için bir neden yok. Özellikle arkadaş çevresi çok önemli, nazıları için aldatma çok normal birşey bu tip kişilerle erkek/kadın kim birlikte olursa ister istemez etkisine giriyor belirli anlarda, boşluklar yaşarken..

Bence erkeğin aldatmaması için kadın ona onun istediğinden fazlasını verebilmeli,

ama burda kıstas kadının erkeğin ne istediğini düşündüğü şeyleri değilde, erkeğin gerçekten istediği şeyleri verebilmesi.

çoğu kişi ilişkimizde çok fedakarım diyor, ama eşim/sevgilim anlamıyor diyor.. acaba sadece bu o sana göre bir fedakarlık olmasın? nedeni bu olabilir mi?

Bunun yanında nasıl bir ilgi bekliyorsa kadın, aynısını erkeğe vermeli.. Ve ilk başlarda nasıl bakımlıysa bunuda sürdürmeli, nasıl olsa evlendim/sevgilim var diyip çok itici oluyor bir çok kadın. Herşey karşılıklı ama en önce saygı sonra sevgi ve beklentilerin karşılaşması. Zaten böyle bir ortam yaratıldı mı erkek ne olursa olsun aldatmaz, çünkü zaten alabileceği maksimum hazı ve mutluluğu alıyor olacağından ve karşısındakinede bunu veriyor olduğunu bildiğinden...

eşini seven erkek, kendine ve eşine saygısı olan erkek aldatmaz bence...
Allah korkusunu gerçekten taşıyan erkek de aldatmaz...

kimi de fırsat bulamadığından aldatamaz.
ya da maddi sebepler etkendir.

erkek arkadaşı olduğu için.. -tatlicadiarzu-
mesaj gitmiştir yerine umarım

ilişki monotonlaşırsa, herşey ilk baştaki gibi olmazsa, ve kişinin beynini yıkıyacak arkadaşları mevcutsa aldatma olmaması için bir neden yok. Özellikle arkadaş çevresi çok önemli, nazıları için aldatma çok normal birşey bu tip kişilerle erkek/kadın kim birlikte olursa ister istemez etkisine giriyor belirli anlarda, boşluklar yaşarken..

Bence erkeğin aldatmaması için kadın ona onun istediğinden fazlasını verebilmeli,

ama burda kıstas kadının erkeğin ne istediğini düşündüğü şeyleri değilde, erkeğin gerçekten istediği şeyleri verebilmesi.

çoğu kişi ilişkimizde çok fedakarım diyor, ama eşim/sevgilim anlamıyor diyor.. acaba sadece bu o sana göre bir fedakarlık olmasın? nedeni bu olabilir mi?

Bunun yanında nasıl bir ilgi bekliyorsa kadın, aynısını erkeğe vermeli.. Ve ilk başlarda nasıl bakımlıysa bunuda sürdürmeli, nasıl olsa evlendim/sevgilim var diyip çok itici oluyor bir çok kadın. Herşey karşılıklı ama en önce saygı sonra sevgi ve beklentilerin karşılaşması. Zaten böyle bir ortam yaratıldı mı erkek ne olursa olsun aldatmaz, çünkü zaten alabileceği maksimum hazı ve mutluluğu alıyor olacağından ve karşısındakinede bunu veriyor olduğunu bildiğinden...

efenim klasik olacak ama bakımlı kadının kocası niye aldatıyor? adam fantaaazi falan istiyor ondan mı? adam kadına işkence yaparak zevk almak istiyor ama kadın bunu istemiyorsa şimdi adam gitsin aldatsın bumudur yani? kadının bu dünyaya gelme amacı bumudur hanımagalar? ben bu adamın isteklerine neden harfiyen uymak zorundayım? ne yararı var bana, doğuranım mı haşa yaradanımmı???

ne yani bu koca bebeğin "istediği ortamı" harfi harfine hazırlamazsak aldatılmayı hakediyozmu?:sinifsinif:

e her "ortamı hazırlanmayan" kadın aldatıyor mu? nayır. kadınınki namus da erkeğinki mamus mu? işlerine öle geliyo diye nie özürlü muamelesi yapıyoruz bu adamlara, anlama özürlü mü bu insanlar? elektiriği buzdolabını icat etmeye akılları eriyo, "aldatırsam yuvam yıkılır"a akılları ermiyomu?"

böle dallama erkekler için kendini paralamaya değer mi? bence nayır.:umursamaz:

Nedense görevler hep kadına düşüyor degil mi...erkegin aldatmaması için illa maymun mu olmamız gerek hiç de degil...seven erkek her koşulda sever,paspallıgınıda sever,sık kıyafetler içinde de sever...bakımlı olmak tabiki önemli ama herdaim güzel görünecegim diye de kendimi paralayamam açıkçası...
Bir adamın gözü dışarıdaysa yapacak hiçbirşey kalmamıştır bana göre...
gelelim asıl soruya;erkekler neden aldatmaz?
erkekler kişilik sahibiyse,ne istedigini biliyorsa ve eşini gerçekten seviyorsa aldatmaz...
eger eşinden soguduysa illa aldatması da gerekmez..ayrılalım der ve .adam gibi çekip gider...

Adam olan erkek aldatmaz
Adam değilse biraz onuru biraz gururu yoksa herşeyden önce birazda kendisine saygısı yoksa bu erkeğin aldatması olağandır.
Erkek dediğin önce onuru haysiyeti olacak
Biraz karakteri olacak
Önce kendine sonra evliliğine / ilişkisine saygısı olacak
Bugüne kadar bazı şeyleri yaşamamamışsa eğer heyecan arayacak merak edecek
Ama herşey karakterle alakalı burada.
Adam olacak önce...

neden aldatmaz bilemiycem
kendisinin dediğine göre
ALLAHdan korkusu varmış
ALLAH belasını verirmiş öyle birşey yapsa
hem benimde kardeşim var der hep
kendisini saygı cart curt işte bişiler söylüyo
görücez bakalım :delphin:

kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına yapmazmış,ve kendissine saygısı olan biri aldatmaz paşa paşa gelir ayrılmak istiyorum dermiş bizzat cevabıdırrr

kendisine saygısı olan,karakteri olan ve herşeyden önce lafta değil içinde Allah korkusu olan ADAM aldatmaz....
her erkek aldatır lafına asla inanmıyorum...
aldatmanın kadınla alakası yok...güzel bakımlı kadında aldatılıyor
mükemmel anne mükemmel ev hanımıda aldatılıyor mükemmel eş de aldatılıyor..çünkü bu mükemmel kadınlar eş seçimini yanlış yapıyor...ya da seçtikleri erkekler kendilerini iyi pazarlıyor...

sevdiğini üzmekten kaybetmekten korktuğu için,kendisine ve sevdiğine saygı duyduğu için,karakteri aldatmayacak kadar sağlam olduğu için,nefsine sahip oabiliecek kadar kendini bilen biri olduğu için......vs. vs. vs.

Bence kendine güveni olan saygısı olan bir erkek aldatmaz mutlu olmasıda etken tabi..
Aldatmanın bahanesi yoktur benim düşüncem, bir ilişk yürümüyorsa bitirmek en sağlıklısı aldatarak kendini küçültür bir insan. Sırf evliliği yada flörtü devam etsin ama istediğim cevizi kırarım diye bir haksızlık erkekliğe yakışmaz :olmaz:

Back
X