Erkekler neden böyle yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
752
966
53
Herkese iyi akşamlar bugun liseden (su an universitedeyiz) sevdiğim bi arkadasimla bulustum ara ara bulusuruz ama pandemiden sonra ilk kez gorusmus olduk onunda 2 bucuk yillik iliskisi vardi zaten son sinifti arkadasim cocugun okulu bitmisti gecen senelerde. Arkadasim okul ara verilince eve geldiğinde cocuk soguk davranmis bi muddet cok mesaj atmamaya sıkılgan konusmaya baslamis sonra iletisimleri kesilmiş baya bi sure karsilikli konusmamislar. Arkadaşım yazip etmis bi sure goruldu yapinca falan cok uzulsede o da bisey yapmamis sonra 1 ay sonra falan aramis noluyo gibisine cocukta hani söyleyemedim falan demis dilime dokemedim ama bitirmis yani. Cok uzuldum benim konuma benzer oldugu icin ve arkadasim icin. Onlarinda cok guzel gunlerini biliyorum. Bitis sekline o kadar cok uzulmus ve onu o kadar cok anliyorum ki.. Kendi konumuda acmistim tam boyle degildi ama benzer yönler vardi. Size sorum bi erkek neden boyle bitirir ayrilmak istedigini dahi söylemez? Gecirilen 2 bucuk sene var. Benimde 2 seneydi yani ciddiyetsiz bi iliskide degil. Bunun nedeni nedir insanin guveni kalmiyor hic sanki herkes boyle yaparmis gibi geliyo 2 3 sene her neyse paylas sonra sacma sapan bitirsin. Bu ah degil mi? Ne onerirsiniz nasil dua edilmeli neden bi insan helallik dahi istemez gecirilen zamanı çöp gibi hissettirir halbuki gercekten sevmis sevilmisken? Bi tane normal erkek arkadasim benim konum icin bence seni cok sevdigi icin dili varmamis demisti mesafeden dolayi belliki ailesel konularda var yapamamis seni uzmek istememis demisti ama beni daha fazla uzdu ki onun aramadan benim aramamla soylemesi, ahh bu isin mantigi nedir akilli kadinlar arkadasimla konusunca kendi olayimda depresti fena degildim aslinda artik..

Son düzenleme:
Başkasını bulmuştur, arkadaşınız da yedekte kalsın diye ona bir şey söylememiştir. Sonra kız ısrar edince mecbur anlatmıştır. Aldatan adam gelip de "ben seni aldattım hakkını helal et" dese tepkiniz ne olur? "Önemli değil, helal olsun" mu diyeceksiniz? Adam uğraşmamak için arkadaşınızın anlamasını ve ayrılmasını beklemiş büyük ihtimalle. Kız, adam soğuk davranınca keşke iletişimi tamamen kesseydi. Arkadaşınız böyle bir karaktersizle olmadığı için sadaka versin. İkinizin de karşısına çok daha iyileri çıkar, üzülmeyin.

Evet benimkinin olmadigini biliyorum halada yokmuş zaten pek beceremezdi dümdüz bi adamdi ayrica biz ayriliktan sonra cok konustuk daha cok benim cabamlada olsa. Ve ani ilgi kesilmemisti bende. Ama arkadasimda bana da oyle geldi cunku sadece 1 kere konusmuslar bu konuyu o da kiz aramis demis tabi bunu arkadasima diyemedim kendi konumu hatirlattigi icin mantikli konusamam diye kafasini dagitmaya calistim..

Ya bilmiyorum da ben bu adamların ilişki sırasında sinyal verdiğini düşünüyorum. Düzgün karakterli insan adam gibi ilişki yaşar,olmuyorsa da bitirir. Yani öyle çok iyi bir insan değilmiş flört döneminde ama arkadaşınız farkedememiş.

Ya bilmiyorum da ben bu adamların ilişki sırasında sinyal verdiğini düşünüyorum. Düzgün karakterli insan adam gibi ilişki yaşar,olmuyorsa da bitirir. Yani öyle çok iyi bir insan değilmiş flört döneminde ama arkadaşınız farkedememiş.
Katılıyorum, bu cocuk zaten kıza asırı ilgili her daim bulusmak isteyen veya telefonla konusan bırı degıldır zaten. Yani boyle sıki sıkıya baglı olup evine donunce bıttı bile demeden bitirmez hatır gonul bilen gercekten seven insan. Insan gibi olmayacak der.
Hayırlısı olsun, bu tip ayrılıklar unutmayı da kolaylaştırır aslında.
Bu adam ıcın uzulmek mesela kendine yapacagi kotuluk olur.

Katılıyorum, bu cocuk zaten kıza asırı ilgili her daim bulusmak isteyen veya telefonla konusan bırı degıldır zaten. Yani boyle sıki sıkıya baglı olup evine donunce bıttı bile demeden bitirmez hatır gonul bilen gercekten seven insan. Insan gibi olmayacak der.
Hayırlısı olsun, bu tip ayrılıklar unutmayı da kolaylaştırır aslında.
Bu adam ıcın uzulmek mesela kendine yapacagi kotuluk olur.
Keske kolaylastirsa ama birinin haksizlik yaptigini dusunmek dahada sinirini bozuyo insanin. Pisman olsun istiyo hellalligime muhtac kalsin istiyo. Bi kotuluk yapmadikki biz sonucta konus ayrilmak istedigini adam gibi.Ilk iliskisiydi onunda ilk yillar daha ilgiliymis ama evlenme dusuncesine onlarinda daha zaman oldugu icin hani daha sevgili olarak devam etmeleri gerekiyodu son 1 yilinda 2 kere daha sorun yasamislar ama bu sekilde ayrilik konusu ilk kez gecmis yani ilk 1 bucuk yil sorunsuzmus sevdigini ve sevildiğini soyluyor

Çünkü erkekler genel olarak öyledir söylemezler soğuk yaparlar , aramazlar ,sormazlar ,sen ayrıl isterler .onlarda o cesaret yok 😀

Çünkü erkekler genel olarak öyledir söylemezler soğuk yaparlar , aramazlar ,sormazlar ,sen ayrıl isterler .onlarda o cesaret yok 😀
Haksizlik bu insan ayrilcaksada net olan birini istiyo bunlarin yüzünden😅 insan ayrilik seklini dusunerek iliski ister mi? Istermis artik böyle galiba..

Herkese iyi akşamlar bugun liseden sevdiğim bi arkadasimla bulustum ara ara bulusuruz ama pandemiden sonra ilk kez gorusmus olduk onunda 2 bucuk yillik iliskisi vardi zaten son sinifti arkadasim cocugun okulu bitmisti gecen senelerde. Arkadasim okul ara verilince eve geldiğinde cocuk soguk davranmis bi muddet cok mesaj atmamaya sıkılgan konusmaya baslamis sonra iletisimleri kesilmiş baya bi sure karsilikli konusmamislar. Arkadaşım yazip etmis bi sure goruldu yapinca falan cok uzulsede o da bisey yapmamis sonra 1 ay sonra falan aramis noluyo gibisine cocukta hani söyleyemedim falan demis dilime dokemedim ama bitirmis yani. Cok uzuldum benim konuma benzer oldugu icin ve arkadasim icin. Onlarinda cok guzel gunlerini biliyorum. Bitis sekline o kadar cok uzulmus ve onu o kadar cok anliyorum ki.. Kendi konumuda acmistim tam boyle degildi ama benzer yönler vardi. Size sorum bi erkek neden boyle bitirir ayrilmak istedigini dahi söylemez? Gecirilen 2 bucuk sene var. Benimde 2 seneydi yani ciddiyetsiz bi iliskide degil. Bunun nedeni nedir insanin guveni kalmiyor hic sanki herkes boyle yaparmis gibi geliyo 2 3 sene her neyse paylas sonra sacma sapan bitirsin. Bu ah degil mi? Ne onerirsiniz nasil dua edilmeli neden bi insan helallik dahi istemez gecirilen zamanı çöp gibi hissettirir halbuki gercekten sevmis sevilmisken? Bi tane normal erkek arkadasim benim konum icin bence seni cok sevdigi icin dili varmamis demisti mesafeden dolayi belliki ailesel konularda var yapamamis seni uzmek istememis demisti ama beni daha fazla uzdu ki onun aramadan benim aramamla soylemesi, ahh bu isin mantigi nedir akilli kadinlar arkadasimla konusunca kendi olayimda depresti fena degildim aslinda artik..
Bitiren erkeği bir kenara atıyorum. Birini bulur ve bitirir. Buldum da diyemez. Dötü yemez. Belki sıkılmıştır yine söyleyemez vs vs... ama neden kadınlar böyle erkekler için gururlarını ayaklar altına alıp tekrar mesaj yazarlar işte onu anlamıyorum. Biraz kendinizi sevin. Böyle yapan adama bir ay sonra mesaj atmak niye. Adam değer vermiyor işte. Ötesi var mı? Sebebi çok mu lazım. Kendimizi sevmeyi öğrenmeniz lazım artık.

Keske kolaylastirsa ama birinin haksizlik yaptigini dusunmek dahada sinirini bozuyo insanin. Pisman olsun istiyo hellalligime muhtac kalsin istiyo. Bi kotuluk yapmadikki biz sonucta konus ayrilmak istedigini adam gibi.Ilk iliskisiydi onunda ilk yillar daha ilgiliymis ama evlenme dusuncesine onlarinda daha zaman oldugu icin hani daha sevgili olarak devam etmeleri gerekiyodu son 1 yilinda 2 kere daha sorun yasamislar ama bu sekilde ayrilik konusu ilk kez gecmis yani ilk 1 bucuk yil sorunsuzmus sevdigini ve sevildiğini soyluyor
Bırının bizi artık sevmemesi bize bir haksızlık degıl. Olene dek sevılecegız dıye bır sey yok. Keske olsa ama yok. Bı sabah uyanıp sende sevmeyebılırsın artık hayatındaki insanı, bu uzucu olsa da normal bısey.
Herkes sevdıgıyle hayal kuruyor seneler birlikte gidiyor yeri gelip evlenip bosanıyor. Bu yarı yolda bırakılmak degıl.
Senın ayrılıgında cocuk net sekilde konusmus zaten seninle. Boyle ortadan yok olmamıs.
Sen kabul edememıssın sadece. Sevdıgın ıcın sevmesi lazımmıs gibi pısman olsun donsun gelsin ıstemıssın.
Bır bucuk yıl sorunsuz sevılmıstır kalan altı ay sorunludur iste. Kız olmayanı oldurmaya calısmıstır. Cocukta araya mesafe girince fırsattan istifade bitirmiştir. Cocugun yaptıgı yanlıs, ama bazen konusunca karsı taraf anlamıyor.

Bitiren erkeği bir kenara atıyorum. Birini bulur ve bitirir. Buldum da diyemez. Dötü yemez ama neden kadınlar böyle erkekler için gururlarını ayaklar altına alıp tekrar mesaj yazarlar işte onu anlamıyorum. Biraz kendinizi sevin. Böyle yapan adama bir ay sonra mesaj atmak niye. Adam değer vermiyor işte. Ötesi var mı? Sebebi çok mu lazım. Kendimizi sevmeyi öğrenmeniz lazım artık.
Ama 2 bucuk yilin ustune noluyo deme hakki yok mu? Kolay degilki hic yokmus gibi konusmadan hic olmamis 2 bucuk yil gibi devam etmek, tamam karsidaki karaktersiz olabilir ama bende yazmadan duramadim benzeri durumda bi hayirdir noluyo demeden bu gurursuzluk degilki nolur beni birakma demiyo sonucta ayrilmayalim demiyo derdimiz ne noluyoruz diye boyle yorum yapanlari anlamiyorum cidden

Herkese iyi akşamlar bugun liseden sevdiğim bi arkadasimla bulustum ara ara bulusuruz ama pandemiden sonra ilk kez gorusmus olduk onunda 2 bucuk yillik iliskisi vardi zaten son sinifti arkadasim cocugun okulu bitmisti gecen senelerde. Arkadasim okul ara verilince eve geldiğinde cocuk soguk davranmis bi muddet cok mesaj atmamaya sıkılgan konusmaya baslamis sonra iletisimleri kesilmiş baya bi sure karsilikli konusmamislar. Arkadaşım yazip etmis bi sure goruldu yapinca falan cok uzulsede o da bisey yapmamis sonra 1 ay sonra falan aramis noluyo gibisine cocukta hani söyleyemedim falan demis dilime dokemedim ama bitirmis yani. Cok uzuldum benim konuma benzer oldugu icin ve arkadasim icin. Onlarinda cok guzel gunlerini biliyorum. Bitis sekline o kadar cok uzulmus ve onu o kadar cok anliyorum ki.. Kendi konumuda acmistim tam boyle degildi ama benzer yönler vardi. Size sorum bi erkek neden boyle bitirir ayrilmak istedigini dahi söylemez? Gecirilen 2 bucuk sene var. Benimde 2 seneydi yani ciddiyetsiz bi iliskide degil. Bunun nedeni nedir insanin guveni kalmiyor hic sanki herkes boyle yaparmis gibi geliyo 2 3 sene her neyse paylas sonra sacma sapan bitirsin. Bu ah degil mi? Ne onerirsiniz nasil dua edilmeli neden bi insan helallik dahi istemez gecirilen zamanı çöp gibi hissettirir halbuki gercekten sevmis sevilmisken? Bi tane normal erkek arkadasim benim konum icin bence seni cok sevdigi icin dili varmamis demisti mesafeden dolayi belliki ailesel konularda var yapamamis seni uzmek istememis demisti ama beni daha fazla uzdu ki onun aramadan benim aramamla soylemesi, ahh bu isin mantigi nedir akilli kadinlar arkadasimla konusunca kendi olayimda depresti fena degildim aslinda artik..
Genç kızlar bunlara çok yüz verdiği için, totolarını kaldırdığı için :sinirli::sinirli::sinirli:

Ama 2 bucuk yilin ustune noluyo deme hakki yok mu? Kolay degilki hic yokmus gibi konusmadan hic olmamis 2 bucuk yil gibi devam etmek, tamam karsidaki karaktersiz olabilir ama bende yazmadan duramadim benzeri durumda bi hayirdir noluyo demeden bu gurursuzluk degilki nolur beni birakma demiyo sonucta ayrilmayalim demiyo derdimiz ne noluyoruz diye boyle yorum yapanlari anlamiyorum cidden
Peki öğrendiniz diyelim. Ne geçti elinize. İçiniz mi rahatladı. Bir işe mi yaradı. Hiç zannetmem. Ben ihanetin alasını yaşadım da eski eşe uzun uzun Hesap bile sormadım. Ne geçecek elime. Bitmiş işte. Üstelik sizin 2,5 yıl yaaa dediğiniz şey adam için o kadar önemsiz işte. Bitirmek için bırakın yüzyüze gelmeyi iki satır bile yazmamış

Bırının bizi artık sevmemesi bize bir haksızlık degıl. Olene dek sevılecegız dıye bır sey yok. Keske olsa ama yok. Bı sabah uyanıp sende sevmeyebılırsın artık hayatındaki insanı, bu uzucu olsa da normal bısey.
Herkes sevdıgıyle hayal kuruyor seneler birlikte gidiyor yeri gelip evlenip bosanıyor. Bu yarı
Peki öğrendiniz diyelim. Ne geçti elinize. İçiniz mi rahatladı. Bir işe mi yaradı. Hiç zannetmem. Ben ihanetin alasını yaşadım da eski eşe uzun uzun Hesap bile sormadım. Ne geçecek elime. Bitmiş işte.
Bende mesela hesap soran bi tipim yuregine otursun kafasina dank etsin isterim bu cok sonradan olsada hani bazi insanlar duygusal olarak daha dirayetli siz gibi bazilari daha zayıf heralde offf bicok etken var yukardaki yorumlardanda anladigim kadariyla. Umarim bunlar tecrube olurda yeni bi iliskimiz olursa ona gore davraniriz

Herkes sevdıgıyle hayal kuruyor seneler birlikte gidiyor yeri gelip evlenip bosanıyor. Bu yarı yolda bırakılmak degıl.
Senın ayrılıgında cocuk net sekilde konusmus zaten seninle. Boyle ortadan yok olmamıs.
Sen kabul edememıssın sadece. Sevdıgın ıcın sevmesi lazımmıs gibi pısman olsun donsun gelsin ıstemıssın.
Bır bucuk yıl sorunsuz sevılmıstır kalan altı ay sorunludur iste. Kız olmayanı oldurmaya calısmıstır. Cocukta araya mesafe girince fırsattan istifade bitirmiştir. Cocugun yaptıgı yanlıs, ama bazen konusunca karsı taraf anlamıyor.
Konu sahibininki konuşarak bitirdiyse iyi yine. Arkadaşınınki vahim yani. Ayrılmaya bile üşenmiş adam. Anne bile evladını sevmiyor bazen bu dünyada. Bir erkeğe çok anlam yüklememek lazım. Sonra iki satır yazıp ayrılamıyor bile

Bende mesela hesap soran bi tipim yuregine otursun kafasina dank etsin isterim bu cok sonradan olsada hani bazi insanlar duygusal olarak daha dirayetli siz gibi bazilari daha zayıf heralde offf bicok etken var yukardaki yorumlardanda anladigim kadariyla. Umarim bunlar tecrube olurda yeni bi iliskimiz olursa ona gore davraniriz
Oturmaz canım. Bazı yürekler o kadar geniş ki. Ne deseniz Oturmaz. Perişan olduğunuzla kalırsınız ruhları duymaz. Ardaşımın eşi kızı aldattı. Arkadaşım boşandı. Adam gitti hemen bir başkası ile evlendi. Arkadaşım mı? Günlerce kendine gelemedi. Bazı erkeklerden çok şey beklememek lazım. Hayatlarına çok güzel devam ederler de aklımız şaşar

Ben hıc dirayetli degılım benimle ilgili yanılıyorsun. Gururum kırıldığında sonradan pısman olacagım ama o an kendimi tutamadıgım ıcın yaptıgım Bı cok sey oldu. Sonra deli gibi pısman oldugum. Kendimi affedemediğim.
Iste sen yapma diyorum.
Sonunda mutlu ya da kazanmis olmuyorsun, pısman oluyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X