- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
- 53
Herkese iyi akşamlar bugun liseden (su an universitedeyiz) sevdiğim bi arkadasimla bulustum ara ara bulusuruz ama pandemiden sonra ilk kez gorusmus olduk onunda 2 bucuk yillik iliskisi vardi zaten son sinifti arkadasim cocugun okulu bitmisti gecen senelerde. Arkadasim okul ara verilince eve geldiğinde cocuk soguk davranmis bi muddet cok mesaj atmamaya sıkılgan konusmaya baslamis sonra iletisimleri kesilmiş baya bi sure karsilikli konusmamislar. Arkadaşım yazip etmis bi sure goruldu yapinca falan cok uzulsede o da bisey yapmamis sonra 1 ay sonra falan aramis noluyo gibisine cocukta hani söyleyemedim falan demis dilime dokemedim ama bitirmis yani. Cok uzuldum benim konuma benzer oldugu icin ve arkadasim icin. Onlarinda cok guzel gunlerini biliyorum. Bitis sekline o kadar cok uzulmus ve onu o kadar cok anliyorum ki.. Kendi konumuda acmistim tam boyle degildi ama benzer yönler vardi. Size sorum bi erkek neden boyle bitirir ayrilmak istedigini dahi söylemez? Gecirilen 2 bucuk sene var. Benimde 2 seneydi yani ciddiyetsiz bi iliskide degil. Bunun nedeni nedir insanin guveni kalmiyor hic sanki herkes boyle yaparmis gibi geliyo 2 3 sene her neyse paylas sonra sacma sapan bitirsin. Bu ah degil mi? Ne onerirsiniz nasil dua edilmeli neden bi insan helallik dahi istemez gecirilen zamanı çöp gibi hissettirir halbuki gercekten sevmis sevilmisken? Bi tane normal erkek arkadasim benim konum icin bence seni cok sevdigi icin dili varmamis demisti mesafeden dolayi belliki ailesel konularda var yapamamis seni uzmek istememis demisti ama beni daha fazla uzdu ki onun aramadan benim aramamla soylemesi, ahh bu isin mantigi nedir akilli kadinlar arkadasimla konusunca kendi olayimda depresti fena degildim aslinda artik..
Son düzenleme: