Erkekler Neden Böyle?

Melis Turk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
36
18
3
29
Bir erkek istediği kızla düşüp kalkabiliyor ama aynı şeyi kız yapsa laf yiyor.Hayatımda sadece bir kere bir yakınlaşma oldu bunu önceden görüştüğüm bir erkek sorun etti ama kendisi de geçmişinde defalarca yapmış.Kendisi yaptıysa benim bir kişiyle yaptığım hatayı görmezden gelmesi gerekmiyor muydu?Ben bunu gerçekten de anlamıyorum.Hanımlar sizin sevgiliniz ya da eşiniz kadınlarla düşüp kalksaydı bunu sorun eder miydiniz?Yalan değil geçmişimde bir kişiyle o hataya düştüm lakin o defalarca bu hataya düşmüş ama beni yargıladı.Bunu hemcinslerime sormak istedim.

niye hata olsun öncelikle hata diye düşünen bakış açınızı değiştirin siz böyle derseniz karşınızdakilere fırsat verirsiniz

ama maalsef bizim ülkede erkek yapar elinin kiri kadın yapar alnının kiri denir

bu yargıyı değiştirecek olan da yine biz kadınlarız

bakın görün bu konuda bile sizi yargılayacak ay canım kendini kullandırmışsın diyecek ne kadar çok kadın çıkacak

niye hata olsun öncelikle hata diye düşünen bakış açınızı değiştirin siz böyle derseniz karşınızdakilere fırsat verirsiniz

ama maalsef bizim ülkede erkek yapar elinin kiri kadın yapar alnının kiri denir

bu yargıyı değiştirecek olan da yine biz kadınlarız

bakın görün bu konuda bile sizi yargılayacak ay canım kendini kullandırmışsın diyecek ne kadar çok kadın çıkacak
Doğru sevdim yaptım aslında böyle kelimeler kullanmazdım zaten bir kişiyle oldu ondan sonra biriyle daha görüştüm İzmirden çocuk ben bu işi para karşılığı yapan kadınlarla yaptım ama erkek yapabilir ben temiz kız arıyorum dedi şok oldum.Bunu hazmedemedim ben parayla yapmamıştım o anlık bir heyecanla oldu.Erkeklerdeki bu kafa beni rahatsız ediyor.

Doğru sevdim yaptım aslında böyle kelimeler kullanmazdım zaten bir kişiyle oldu ondan sonra biriyle daha görüştüm İzmirden çocuk ben bu işi para karşılığı yapan kadınlarla yaptım ama erkek yapabilir ben temiz kız arıyorum dedi şok oldum.Bunu hazmedemedim ben parayla yapmamıştım o anlık bir heyecanla oldu.Erkeklerdeki bu kafa beni rahatsız ediyor.

temiz kadın neymiş? sevdiği adam ile sevişenler kirli mi oluyormuş?

geçen gün bile konu açıldı burada sürtünerek bilmem ne yaparak her şeyi yaşıyorlar bir tek zar gitmedi diye temiz mi olunuyor veya zar gitti diye kirli mi olunuyor? ne iğrenç düşünceler.

Allah beyin zarına zeval vermesin :KK53:

Şakasınız sanırım. Tabii ki kimse istemez böyle düşüp kalkan birisini. Böyle muhabbetleri birbirine anlatıp sıra sende der gibi yola devam etmek de saçma. Geçmiş kimseyi ilgilendirmez.

temiz kadın neymiş? sevdiği adam ile sevişenler kirli mi oluyormuş?

geçen gün bile konu açıldı burada sürtünerek bilmem ne yaparak her şeyi yaşıyorlar bir tek zar gitmedi diye temiz mi olunuyor veya zar gitti diye kirli mi olunuyor? ne iğrenç düşünceler.

Allah beyin zarına zeval vermesin :KK53:
Amin.Zaten yaşamayan çok çok azdır bir süre sonra ateşle barut yanyana durmuyor.Yaş da 20'nin üstünde olunca.

benim icin gecmis onemlidir,
sizin tabirinizle onune gelenle dusup kalkmis birini hayatimda istemezdim.
ancak sevmistir, gercek bir iliski yasamistir, saygi duyarim, ama ayrintisini bilmek de istemem, bana anlatmasin,
zaten bence bir kisinin gecmis iliskisini cok gerekli olmadikca anlatmasini dogru da degil.

benim icin gecmis onemlidir,
sizin tabirinizle onune gelenle dusup kalkmis birini hayatimda istemezdim.
ancak sevmistir, gercek bir iliski yasamistir, saygi duyarim, ama ayrintisini bilmek de istemem, bana anlatmasin,
zaten bence bir kisinin gecmis iliskisini cok gerekli olmadikca anlatmasini dogru da degil.
Herkesin görüşü aynı olamaz tabiki.

Biriyle sevişmek bir hata değil tercihtir..
Böyle tiplerden uzak durun..
Kimse sizi yasadiklarinizla yargilayamaz..
Sizde kimseye yakınlaştığıniz kişileri söylemek zorunda değilsiniz.

Benim anlamadığım kendisi birçok kadınla mahrem şeyler yaşamışken benim bir kişiyle yaşadığımı neden sorun ediyor?Erkeklerdeki bu kafayı anlamadım.

Bir erkek istediği kızla düşüp kalkabiliyor ama aynı şeyi kız yapsa laf yiyor.Hayatımda sadece bir kere bir yakınlaşma oldu bunu önceden görüştüğüm bir erkek sorun etti ama kendisi de geçmişinde defalarca yapmış.Kendisi yaptıysa benim bir kişiyle yaptığım hatayı görmezden gelmesi gerekmiyor muydu?Ben bunu gerçekten de anlamıyorum.Hanımlar sizin sevgiliniz ya da eşiniz kadınlarla düşüp kalksaydı bunu sorun eder miydiniz?Yalan değil geçmişimde bir kişiyle o hataya düştüm lakin o defalarca bu hataya düşmüş ama beni yargıladı.Bunu hemcinslerime sormak istedim.

aslında alacağın cevaplar iki türlü olacak sende biliyorsun. Bir kesim tabiki erkek ne yapabiliyorsa kadınlar da yapabilir, bir kesim erkek yapar, kadınlar kendini bilmeli asla yapmamalı-kocasına! saklamalı diyecek.

Önemli olan bu cevapların hiçbirisi değil... İnsan olarak herşeyi yaşayabiliriz,hatalar yapabiliriz. Ama sonuç olarak kendi yapığımız-yaşadığımız olayları değerlendirirken ve başka birine aktarırken arkasında durabilmek gerek. Sen öyle bir anlatacaksın ki, yargılayamayacak, hatta rahatsız olduysa defolup gidecek. Olay, giderken sana laf edememesinde.
İnsan olmak mesele, karşındakinin hayatını yargılamadan önce kendi hayatına bakacaksın geçmişte ne yaptım şimdi ne istiyorum diye bir durup düşüneceksin...
Erkek annelerine çok iş düşüyor.
Kendiside doğru düzgün yaşayacak, ama karşısına biri çıktığında erkek-kız farketmeden geçmişini sorgulamayacak hatta karıştırmayacak...
Herkes hata yapar. Bana göre hata olan başkasına göre hata olmayada bilir.

Herneyse, edebiyat yapmaya başladım...
Anateması
Herkese kendi gibi biri lazım..

Erkeklerdeki bu kafa sizi rahatsız ediyorsa, siz de o kafadaki erkekleri kafanıza takacağınıza, çıkarın hayatınızdan. Sorun ben de değil, bu erkek cinsinde deyin. Zor mu? Özgür iradenizle yapmışsınız bir şey, neden hata oluyor bu? Kandırıldınız mı, kafanız yerinde mi değildi, nedir? Önce kendiniz bu psikolojiden çıkın, yaptıklarınızın arkasında durun bence. Bir insanın hayatına girecek insanın daha önce ilişki yaşamış ya da yaşamamış olmasını tercih etme hakkı vardır ama onu yargılama hakkı yoktur. Kimseye bu hakkı vermeyin.

Aşk varmış, sevgi varmış, arzu varmış beraber olmuşsun,
... haz almissin, hormon cosmus, isteyerek yapmissin o an hissettiğin şeyler bunlardır dimi? Ama sen bu kadar hissederek yaşadığın şeyi düşüp kalkmak olarak nitelendirmissin yapma.

Erkekler neden böyle dersen onlar yapar onlar erkek ya erkkeeek. Onlar gelene geçene yapar hissetse de hissetmese de...

Onların pipileri için şölen düzenleniyor sen tecavüze uğradığın için öldürülebiliyorsun...daha çok yazılacak örnek var da neyse.

Bu adam sevgilin eşin hiç susmayacaksa konuşmaya devam edecekse kendimi daha fazla yıpratmazdim.

Sen ve senin cevren böyle bence.
Çevreni değiştir.
Ben kendi reel çevremde ne eski sevgilimden rahatsız olan sevgili/arkadaş gördüm ne de eski sevgilimle gittiğim tatile vs laf eden- bana uygunsuz imalarda bulunan birisini.
Belki de siz de esasen öyle düşündüğünüz için etrafiniz da sizin gibi düşünen insanlarla doludur.

Aşk varmış, sevgi varmış, arzu varmış beraber olmuşsun,
... haz almissin, hormon cosmus, isteyerek yapmissin o an hissettiğin şeyler bunlardır dimi? Ama sen bu kadar hissederek yaşadığın şeyi düşüp kalkmak olarak nitelendirmissin yapma.

Erkekler neden böyle dersen onlar yapar onlar erkek ya erkkeeek. Onlar gelene geçene yapar hissetse de hissetmese de...

Onların pipileri için şölen düzenleniyor sen tecavüze uğradığın için öldürülebiliyorsun...daha çok yazılacak örnek var da neyse.

Bu adam sevgilin eşin hiç susmayacaksa konuşmaya devam edecekse kendimi daha fazla yıpratmazdim.
Evet isteyerek yapmıştım.Çok haklısın düşüp kalkmak çok yanlış bir tabir aslında farkındayım. :(

Benim anlamadığım kendisi birçok kadınla mahrem şeyler yaşamışken benim bir kişiyle yaşadığımı neden sorun ediyor?Erkeklerdeki bu kafayı anlamadım.

siz hep bunun muhabbetini mi yapıyorsunuz anlamadımki ?yani niye ilişkileriniz eski ve yaşanmışlılkar üzerine kurulu

Kadınlar kendilerine ait bir şeyde erkeklere sorgulama hakkı verdiği için erkekler böyle.Hepimiz size ne beee diyebilsek iki seneye kalmaz hadleri olmayan şeyi sorgulamak üstüne hadsizce yaftalamak gibi şeyleri yapamayıp attan dusmuse donerler.

Back
X