Erkekler Neden Böyle?

Sen ve senin cevren böyle bence.
Çevreni değiştir.
Ben kendi reel çevremde ne eski sevgilimden rahatsız olan sevgili/arkadaş gördüm ne de eski sevgilimle gittiğim tatile vs laf eden- bana uygunsuz imalarda bulunan birisini.
Belki de siz de esasen öyle düşündüğünüz için etrafiniz da sizin gibi düşünen insanlarla doludur.
Ekleme yapiyorum
Soruya cevap: hayır asla eski ilişkileri beni rahatsız etmez. Hatta eski sevgilisinden bir iki incelik öğrense hoşuma gider :) ayrıca benim eski sevgililerim,yaşadıklarım da onu ilgilendirmez.
Hatta bir erkek arkadaşımla eski ilişkilerden konu açılmıştı. Onun ilk sevgilisiydim ve yobaz-muhafazakar insanların olduğu bir ülkeden gelmişti. Ben açtım konusunu. Konuştuk konuştuk ' sen o zamanlar mutlu muydun? Eğer mutluysan problem yok . Ama eğer kötü günler gecirdin(eskilerle) ben üzülürüm' demişti.

Bu konu çok tartışıldı hala tartışılıyor ve tartışılacak. Bitmeyecek bir konu bu yılan hikayesi gibi. Kapalı ataerkil topluluklar kadının elde edilecek bir varlık olduğunu düşünür. Erkek egemenliğinin bir numaralı kuralı en az bir kadını egemenliği altına almaktır. Doğada da bu böyledir. Kadın cinselliğini bastırıp kendine muhtaç etmek bu işin ilk ayağıdır. En özgür düşünceli erkek bile içten içe bunu düşünür. Davranışlarına yön verip vermeme de bilinçaltına ses geçirip geçirmemekle alakalı. Kimi bu dürtüyü saçma bulup "sevdiğim kadının önceden ne yaşadığı önemli değildir " der. Ama çoğunluk kadının kendisini başkasıyla karşılaştırma ihtimalini bile hazmedemez ve kendince "temiz" kız arar. Evet altında karşılaştırılma ihtimali yatar bu ilkel düşüncenin. Değişik kiliflarla gizlerler tabi öyle demez. Neyse siz size gerçekten değer verdiğini sevdiğini düşündüğünüz komplekssiz erkeklerle ilişki kurun. Ötekisi çekilir dert değildir zira.

Onlarin bu sekilde dusunmesine sebep yine biziz bence..onlara bu hakki verirsen kendileri sutten cikma ak kasik sen de "kirli" olursun senin tabirinle. Boyle bir sey soruyorsa direk bu kisi liste disi olmaliydi devamini dinlemeden.

Onlarin bu sekilde dusunmesine sebep yine biziz bence..onlara bu hakki verirsen kendileri sutten cikma ak kasik sen de "kirli" olursun senin tabirinle. Boyle bir sey soruyorsa direk bu kisi liste disi olmaliydi devamini dinlemeden.
Bizim özelimiz bir zardan ibaret bu yüzden bastırıyoruz bu isteğimizi daha doğrusu hemcinslerimin çok büyük kısmı bastırıyor.Halbuki yaşandı ve bitti.

bende bakire arıyordum kusura bakma bende senle olamam deseydin keşke.
Ah keşke öyle deseydim kendisi defalarca bu işi parayla yapan kadınlarla olmuş bana öyle söylemesi midemi bulandırır.Ha yapabilir para onun keyif onun ben geçmişinde bunları yaptı diye yargılamam.

Ah keşke öyle deseydim kendisi defalarca bu işi parayla yapan kadınlarla olmuş bana öyle söylemesi midemi bulandırır.Ha yapabilir para onun keyif onun ben geçmişinde bunları yaptı diye yargılamam.
aids testi yaptırdınmı diye sorsaydın bakire bakire diye başka bir kızında hayatını karartma deseydin.

Cinselliğe bakışınız "hata ve düşüp kalkmak" şeklindeyken erkeklere kalmadan siz kendinizi yeriyorsunuz.

Madem öyle cinselliği normal gören erkeklerle duygusal ilişkiniz olsun. Böylece sizin hata dediğiniz şeylerin bir anlamı kalmaz.

Bakire isteyen erkekler bakir değilse iki yüzlü pisliktir. Onlardan arkanıza bakmadan kaçın zaten.

Cinselliğe bakışınız "hata ve düşüp kalkmak" şeklindeyken erkeklere kalmadan siz kendinizi yeriyorsunuz.

Madem öyle cinselliği normal gören erkeklerle duygusal ilişkiniz olsun. Böylece sizin hata dediğiniz şeylerin bir anlamı kalmaz.

Bakire isteyen erkekler bakir değilse iki yüzlü pisliktir. Onlardan arkanıza bakmadan kaçın zaten.
bu konuları konuşmak ayıp değilmi zaten biz eşimle bu gibi şeyleri hiç konuşmadan evlendik.

bu konuları konuşmak ayıp değilmi zaten biz eşimle bu gibi şeyleri hiç konuşmadan evlendik.
Cinsellik mi ayıp, kişinin geçmiş ilişkilerini anlatması mı ayıp?

Şahsi görüşüm kişinin geçmiş cinsel hayatını anlatması evet ayıp.

Bir ilişkinin gidişatında cinsellik durumu kendini belli eder.

Bakir/bakire muhabbeti için diyorsanız zaten konuşulmaz ve yaşanmaz. Bir kısım kadınlar bana dokunmasın beni sevsin derken bir kısım erkekte benim cinsel ihtiyacım var diyerek başka kadınlarla ilişki yaşıyor. İşte benim bahsettiğim bu.

Güzelim önce bakış açını değiştirmelisin. Düşüp kalkmak!!!! nasıl bir kelime. Hata demek ne? Bekaretin seni ilgilendirir kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Daha insancıl adaylar bularak çevreni değiştirerek başla işe. Kör kara cahil zar bekçileriyle hayat geçmez.

Sevişti bir bakir ile bakire. Bakire milli dediler bakireye f..hişe

Geçeceksiniz bu lafları. Hayat senin hayatın. Yaptığın şeyin arkasında durmayı bil.

Siz hayatınızın geçmişinizin hata olmadığını kabul edin önce. Toplumca dayatılan geçmişin temiz olması falan iğrenç geliyor bana çünkü sadece kadınların geçmişi temiz olmak zorunda erkekler istedikleri gibi eli ç.künde gezebilir çoluk çocuk yaşlı genç canlı cansız ayırt etmeden her şeye hallenebilir ama kadının evlenene kadar kendini tatmin etmesi bile ayıp katlanılacak şey değil.

Yanlış kişiyle yakınlaşmış yanlış kişiyi sevmiş olabilirsiniz sonradan bir hatasını görüp buz gibi soğumuş olabilirsiniz vs ama iyi de olsa kötü de olsa o da bir tecrübedir sizin için geçmişinizi hata olarak gördüğünüzde bunu yüzünüze vurmaktan başınıza kalkmaktan geri durmaz bunlar.

Eğer bunları takan birisiyse baştan uzak durun üç gün sonra kavga ettiğinizde zaten onun hastalıklı düşünce yapısına göre "kusurlu" olmana rağmen sizi kabul ederek büyük lütuf yapmış olduğunu düşünmenin aymazlığıyla her durumda sizi suçlu çıkarabilir. Yakın bir arkadaşım tam olrbu kafa yapısında biriyle o kadar aksini söylememize rağmen birlikteydi çocuk kızı 3 kere aldattı ve aldatmasının sebebi "kızın kirli geçmişi" ydi kız çocuğub evinde bastı kızlardan birini ama 4 yıl önceki ilişkisini bahane ederek zeytinyağı gibi üste çıkmakta ısrarcı bir rezildi çocuk. Emin olun sizi tüm yanlış ve doğru tercihleribizle kabul edecek sizi geçmişle değil fikirlerinizle yargılayabilecek erkekler vardır illa ki. Kıymetinizi bilin kıymetinizi bilmeyenlere de haddini bildirin lütfen.

Doğru sevdim yaptım aslında böyle kelimeler kullanmazdım zaten bir kişiyle oldu ondan sonra biriyle daha görüştüm İzmirden çocuk ben bu işi para karşılığı yapan kadınlarla yaptım ama erkek yapabilir ben temiz kız arıyorum dedi şok oldum.Bunu hazmedemedim ben parayla yapmamıştım o anlık bir heyecanla oldu.Erkeklerdeki bu kafa beni rahatsız ediyor.

Erkeklerdeki bu kafa sizi rahatsız ediyorsa siz aynı zihniyeti besleyecek laflar kullanmamalısınız. Düşüp kalkmak nedir? Siz kendinize bu lafı mı layık görüyorsunuz? Sizin için hata ise, tekrar yapmazsınız. Dini ya da kişisel ahlaki olarak bunu hata olarak görüyor olabilirsiniz, saygı duyarım. Fakat bir erkek bunu kabul etmiyor diye kendi isteğinle yaptığın şeyi hata olarak tanımlamak nedir?

Kadın ya da erkek, başka insanlardan saygı bekliyorsanız önce kendinize saygı duymalısınız.

Back
X