istanbul 'da benim de çok başıma geldi malesef. staj yaptığım yerden eve dönerken,haliyle yaklaşık aynı saatlerde çıkıyorum ve otobüste genellikle aynı kişiler oluyo. bi adam takmıştı bana. sırf oturmak için bi sonraki otobüsü beklerdim. e ayakta gidilmiyo. tıka basa dolduruyolar. yol da yaklaşık 1 saat sürüyo. bende ufak tefek olduğum için hep oturmaya çalışıyodum ve hep cam kenarına. adam 30lu yaşlarda var ve sürekli benim olduğum yere geliyo,sürekli başımda duruyo. bi keresinde otobüsten inecekken,tutunurken tam ineceğim sırada elimi tutup bırakmıştı ve malesef otobüsten inmiş bulundum bişey yapamamıştım ama sinirden patladım, elimde olsa da parçalasam dedim ama gerçekten kötü bi durum. :1shok:
Ya buu erkeklerr Özelliklee Ankaradakilerr neden bu kadarr sapıkk
Başımdann gecenn bi olayıı anlatma gereği duydum ....
Gecenlerde otobüse bindim.. Otobüs kalabalıktıı .. Sonra yanıma orta yaşlardaa bi adam yaklaştı . Ve devamlı bana bakıoo.. Tabi bn onun yüzünee bakmıorumm amaa hissediorum baktını.. Sonra otobüsün arkasınaa gittim bn gittikçe o gelioo yaklaşmaya çalışıoo.. En sonunda yer boşaldıı oturdum ... Adam bu sefer ayaktaa ve yinee bnmm yanımdaaa .. Afedersiniz orasını otobüs hareket ettikçee bacağıma değdirmeye çalışıo ...Ama başaramıo.. En sonundaa patladımm Ulann napıosunn bn salakmıyımm sabahtann berii üzerimee geliosun yeter artık dedimm
Adam ne dersee iyi ; İftira atmayaa utanmıomusun ! dedi bana Şok oldum yaa
bn senden kaç yaş büyüğümm düzgünn konuş dedi bana ... Hme suçlu hem güçlüü ... Bn konuşmaya devam ettimmm tbikidee ... Sus geçiririmm tokadı deyincee bnm film koptu zaten .. Sonuçtaa karşındaki bi erkek gücün yetmioo...
En çok zorumaa gidende su olduu .. Okadar insan vardı otobüstee biri çıkıptaa Bişi dmeedi... Ve karşımdaa POLİS te vardıı.. Polis sdece sunu dedi .. Susun Bi sorununuz varsa Karakolda halledinn dedi...
Ve adamm geldii Yüzsüzz ! karşımaa oturdu ...Bndee sonrakii duraktaa indimm..
Sok olmuştumm o günn.. Ve o günn dakikalarcaa sinirden ağladım ... İnsanlar artık bu kadar serefsizz Ve vurdum duymazz olmuş.. Başkasıı bnimm durumumaa düşsse bn onu tanımasamm bilee destekk olurdumm ..
Bayan olarakk hepimizin Birbirmizi desteklememizz gerekioo.. Yüzz çevirmeyiLimm Lütfenn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?