Erkekler neden buluşmaktan kaçar?

Hayatına senı dahıl edıyor mu, değer verıyor mu, senın dertlerıne çözüm arıyor mu, yanında bır erıl erkek hıssedıyor musun, hasta olsan yanına gelır mı, merhamet duygusu var mı bak

Allahım inşallah her genç kızın karşısına böyle tipler çıkar. Bu dediklerinizi dikkate alacağım bu arada.

Selam,

Kızlar arkadaş ortamından karşı cinsle tanışıp, sohbeti ilerletiyoruz ama kendileri teklif etmelerine rağmen buluşma günü gelince sürekli ekiyorlar, neden?

Sosyal medyada ekleyip, silip, yeniden ekliyorlar mesela? Bugün hazırlandım tam tekmil beyefendiyi (aslında başka bir tabir kullanmak istiyorum ama terbiyem müsaade etmiyor) beklerken bir anda "Ben iptal ya, özür dilerim" mesajı aldım.

Şimdi tek başıma süslenmiş bir biçimde oturdum kahve içiyorum bir mekanda. Ilişkiler hakkında biraz nasihat, akıl almak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

Iyi akşamlar
Zamanı gelmemiş akıl alacak birşey yok.kısmet bu işler.

Ay hiç inancım kalmadı Minem ya, yani arayışta biri değilim önceliğimi hep kendime verdim ama yine de insan tanımak istiyorum tabii... Sanki zaman geçtikçe erkekler çok değişiyor gibi geliyor bana...
Gir bir instagrama bak.gelinlikli fotosu olmayanı almıyorlar heralde.😁 umudun yeşerir ya da moralin mi bozulur bilemedik.bakış açısına göre değişir.

Buluşmadan önce çok uzun sohbet etmen lazım gerçekten buluşmaya değecek biri mi yeterince istekli mi. Böyle naza çekecek adamlar başta belli ediyordur illa ki geç yazar, yüzeysel sohbet eder, bel altı iması yapar vs. Hiçbiri yoksa bile bi soğukluk olur anlarsın. Sevgilisinden yeni ayrılmıştir, sıcakta çıkmaya üşenmiştir premses, başkasıyla plan yapmıştır vs vs. Açıklama yapma geregi bile duymamış. Hiçbir şey demeden engellemissindir inşallah

Şimdi sms den bana mesaj atmış,

Silmeni gerektirecek birşey yaptığımı sanmıyorum, sağlık sebebiyle gelememiştim halbuki, beni hiç anlamamışsın. Neyse, sen en iyisini bilirsin.

😊🏃‍♀️➡️

Yalana bak. Saglik nedeniyle gelemese bunu son 2 saat kala soylemezdi yani son 2 saat icinde gelemeyecek duruma gelmesi zaten inandirici degil hadi diyelim oldu insan mahcup olur biraz dogru durust aciklar "ben iptal yeaa" diye terbiyesizce bir durum bildirma şekli yok. 🙄 Haddini bildirin sizden silmenizi beklemiyordu muhtemelen sasirmis herkes kendisini bekliyor saniyor herhalde. 😄

Başka biri daha var muhtemelen. O hayatına girince sizi siliyor, o kişi gidince veya aralarında bi mesafeli olunca sizi tekrar ekleyip buluşma ayarlıyor. O kişiyle arayi tekrar düzeltince de sizinle buluşmayı iptal etti muhtemelen.

Sizi sildikten sonra tekrar eklendiğinde kabul etmemeliydiniz. Çantada keklik gibi göründüğümuz zaman erkekler kendini bri şey sanıyor. Sizi eken bir erkek asla ikinci şansı hak etmiyor. Gercekten önemli bri şey vardır dürüstçe söyler o ayrı.. hiç vakit kaybetmeyin silerek doğru yaptınız cevap dahi vermeyin. Ben de geçenlerde birini sildim😂 ekilmedim ama bir anda anlam veremediğim şekilde kendini geri çekti.kisilik bozukluğu olan insanlar hayatımızdan uzakndursunn

Selam,

Kızlar arkadaş ortamından karşı cinsle tanışıp, sohbeti ilerletiyoruz ama kendileri teklif etmelerine rağmen buluşma günü gelince sürekli ekiyorlar, neden?

Sosyal medyada ekleyip, silip, yeniden ekliyorlar mesela? Bugün hazırlandım tam tekmil beyefendiyi (aslında başka bir tabir kullanmak istiyorum ama terbiyem müsaade etmiyor) beklerken bir anda "Ben iptal ya, özür dilerim" mesajı aldım.

Şimdi tek başıma süslenmiş bir biçimde oturdum kahve içiyorum bir mekanda. Ilişkiler hakkında biraz nasihat, akıl almak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

Iyi akşamlar
Doğru düzgün erkek kalmadı maalesef

Silmeni gerektirecek birşey yaptığımı sanmıyorum, sağlık sebebiyle gelememiştim halbuki, beni hiç anlamamışsın. Neyse, sen en iyisini bilirsin.

😊🏃‍♀️➡️
Muhtemelen başkası ile görüşecekti ama o kişi de iptal edince diğerinden de olmayayım diye rezil bir yalan uydurdu

Biraz zaman geçsin çıkartacağım.

Neden zaman geçsin?
Beni böyle son anda ekemezsin. Sözleştiğimiz için başka plan yapmadım hazırlandım seninle buluşacaktım. Benim vaktim değerli. Bir daha görüşmeyelim diyeceksin engelleyeceksi.
Ben iptal ya. Ne saçma bir iptal şekli. Sana kendini böyle değersiz hissettirmeye hakkı yok.
Gerekli ayarı ver ve engelle.

😊🏃‍♀️➡️
ölmediğin sürece söz verdiysen gelmek zorundasın. Sağlık sebepleriyle iptal ediyorsan da bir telefon edip sebebini açıklarsın. Ne oldu yani son anda ishal mi oldun ara söyle. Ben iptal ya gibi lakayıt mesaj atmazsın. Sert ol.

Selam,

Iyi akşamlar
sildikten sonra seni ekleyebilme cesaretını sen verıyorsun çak engeli gıtsın git başkasına şans ver ama dikkatli ol.

Selam,

Iyi akşamlar
Böyle mallarla muhattap olmamanız tek tavsiyem

Back
X