Erkekler neden değişir

değişir çünkü el üstünde tutmuşsun.... bi bırakta gör bakalım, o divane olsun biraz..

telefonuda, bence ihtiyacı kadarı al..

Ben yedi aylık evliyim. İkimizde çalışıyoruz fakat maddi olarak evin geçiminin çogunu ben sağlıyorum kurbanlığımızı bile kendim aldım.
Eşimin iyi bir mesleği var ama şuan işi öğrenme konumunda çalışıyor birkaç yılı kaldı. Evlenmeden tek bir pantolon tek bir kazakla idare eden biriymiş ailesinin durumu kötü oldugu içinde degil pek kimse ilgilenmemiş o da kendi halinde idare etmiş önemsememiş. Evlenince ben daha iyi giyinsin diye çabaladım hep kendim kadar eşiminde giyimine özen gösterdim. Yakın zamanda doğum gunu var benden aylardır telefon istiyor telefonu eski model bende almak istiyorum tabii ama çok pahallı birsey alamam.
Annem kendine haftasonu telefon almış son model denebilecek bir model daha alışamadığı içinde bana yanlışlıkla mesaj atmış. Bizde dışarıdaydık mesaj geldiğinde. Eşim söyle bir cümle kurdu. Telefon ihtiyaç için alınır bunu kullanmak kapazitesi meselesi annene o telefon çok ben olsam tüm özelliklerini kullanırım ama annene fazla o (annem ihtiyacı oldugu için aldı parası varmış ki o model almış ister kullanır ister kullanmaz o bizi ilgilendirmez)
Ben eşime telefon almak istiyordum ama son model degil işini görecek birsey alsam olur mu ilk sorum bu.
İkincisi ben eşimin üzerine çok düşüp şımarttım galiba tavırları davranışları değişti ben ne oldum delisi gibi oldu biraz böyle düşünmekten onu nasıl vazgeçirebilirim.
Zaten kurban bayramı yüzünden strese girdim aynı şehirde oldugumuz halde k.v.de kalacagız kurbanı orada kesecektik birde ben istemedim onlar zaten çok kalabalık annemler yalnızlar onlarla kesmek istedim yardım edecek kimseleri yok bu yüzden bana tavır aldı. Annemlere geldiginde haftasonu agızını bıçak açmadı bir iki saat oturduk oturmadık ömrümden ömür gitti çok üzüldüm. Eşim artık değişmeye başladı.

Ben olsam eşim sadece anneme bu cümleyi kurduğu için eski model bir telefon alırdım. Ne demek kapasitesi? Her insan ilk kullandığı şeyin cahilidir. Bence aşırı yüz vermişsiniz

anneme kapasite ile ilgili cumle kuracak ve ben ona telefon mu alacam??
kurban ederim kurban!!!!

" yüz verdim... geldi s..tı halıya "

durumu olmuş. eşinizi basınızın üzerinde tutmuşsunuz.

ben olsam telefon bile almazdım. nedeni ise ; elindeki telefon işini görebiliyor demek ki hala. ayrıca ben ısmarlama siparişle birsey isteyenlere oldum olası sinir olurum.(doğum günü içinizden ne geliyorsa onu alın)

annenize karsı sarf ettiği kelime hoş olmamış. belki herkes der yasını basını almış son model telefonu bilemez kullanamaz diye. ama eşinizin kelimeleri gercekten cok yanlıs olmus:31:

silkelenip kendine gelmesini saglayın

keşke bu kadar yüz vermeseydin.kaçan kovalanır ben buna daima inanırım.basının üzerinde taşıyorsun adamı,oradan indirince oda üzülecek senide üzecek.umarım öyle olmaz ama yavaş yavaş bunu yap.

Telefon al mı diyor? Valla ben olsam orta halli bir telefon da almazdımm :1: Kazak falan al hem şımarıklığını alırsın hem de sinir olsun birazz :52:

nasıl yapacagım peki ben bunu da beceremem ben iyi niyetliyim o da herseyin iyisini hakediyor derken kötü oluyor sanki hersey bana bir yol gösterir misiniz

eşinde maaşının yettiği kadar tel.alsın
onun kendi kapasitesi o ozaman:47:

nasıl yapacagım peki ben bunu da beceremem ben iyi niyetliyim o da herseyin iyisini hakediyor derken kötü oluyor sanki hersey bana bir yol gösterir misiniz

annene karsı da iyi niyetli ol..ve eşin de olsa kimseye laf soyletme!!!!
bu ne yaaa !!sinir oldum..

Evlenmeden önce normalin altı standartta bir hayatı olan erkekler evlendikten sonra dört dörtlük bi hayat yaşayınca bunu kendilerine mal ediyorlar genelde, yani sizin iyi niyetle yaptığınız herşey size ukalalık ve kendini beğenmişlik olarak geri dönüyor ne yazık ki,
Belki iyi niyetinize bir süre ara verebilirsiniz:) En azından eskiden nasıldı sizinle beraber nasıl olduğunu bi gözden geçirebilecek kadar.. Ayrıca daha yeni evli olduğunuz için şimdiden kendine getirilmesi sizin için çok daha iyi olur. Yoksa sonradan başedilmesi zor bir canavara dönüşebilir yani :PpPp

Son düzenleme:
hiç yardım etmiyorsunuz ben tek başıma yapamama bana bir yol gösterir misiniz düzenli yemek kahvaltı iptal mi mesela :) yarın kahvaltı hazırlamayayım zaten işe de gitmeyecek eşim kendim gitmeme yakın kalkıp hazırlanayım ve çıkayım mı? evlendiğin ilk günden beri kahvaltısını hazırladım hep eve gidince nasıl bir tututm sergileyeyim yemegim zaten hazır ne deyipte hazırlatabilirim sofrayı

emin ol sen onu el üstünde tuttukça seni zamanla daha az önemseyecek aileni de. onunla ilgili şeyleri eşinin yerine sen düşünme. o sevdiğin için yapıyorsun bunları belki ama zamanla seni hafife alacaktır. doğumgünü için maddi değeri olmayan bi sürpriz yap. güzel bir yemek romantik bir akşam gibi. telefon falan alma. ihtiyacı varsa o kendi alsın. ailene de asla laf söyletme ama kavga da etme. zamanında benzer hatalar yaptım. seviyorsan da fazla belli etme kaçan kovalanır. sen ona mecburmuşsun gibi davranır zamanla.yolun başındayken önlemini al.

Dur canım yahu o kadar radikal değişime girme hemen sende :) Bence şu aşamada sözlerle havasını alman yeterli olacaktır. Nush ile uslanmassa tekdir aşamasına geçersiniz :)))

Esiniz gercekten cok yuzsuz

hem sizden telefon istiyor
hem de annen onu kullanamaz diyerek aslinda o telefona goz koydugunu ima ediyor

kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi

hic mi gururu yok bu adamin?

Biz buna evlendikten sonraki degisim demiyoruz,
asalaklik diyoruz...

Isiniz zor Allah sabir versin

ben olsam hic bir sey almazdim...
cunku belki de alsaniz aldiginiza pisman olacaksiniz
baksaniza her ozelligini kullanirim demis
sonra burda tel surekli elinde, surekli oyun oynuyor,
nete giriyor
hic benimle ilgilenmiyor konulari acarsiniz...

birde telefonmu alacaksınız. valla değişik bi aile ilişkiniz var demekki..

küçücük çocuk gibi sizden doğum günü hediyesimi istiyo çok garibime gitti doğrusu...

sizi kırdıysam üzgünüm ama eşiniz hakkında ilk intibaam bu oldu malesef

Esiniz gercekten cok yuzsuz

hem sizden telefon istiyor
hem de annen onu kullanamaz diyerek aslinda o telefona goz koydugunu ima ediyor

kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi

hic mi gururu yok bu adamin?

Biz buna evlendikten sonraki degisim demiyoruz,
asalaklik diyoruz...

Isiniz zor Allah sabir versin

ben olsam hic bir sey almazdim...
cunku belki de alsaniz aldiginiza pisman olacaksiniz
baksaniza her ozelligini kullanirim demis
sonra burda tel surekli elinde, surekli oyun oynuyor,
nete giriyor
hic benimle ilgilenmiyor konulari acarsiniz...
biliyorum zaten öyle yapacagını ben evliliğimin ilk haftası internet yüzünden kavga ettim benim laptopumu alıp kablosuz internet buluyordu ve beni unutuyordu tepkimi koydum o da birdaha buna kalkışmadı teknolojiye çok meraklı benim ki eskiden net kolikmiş

canımm bence telefon filn almaa o kesin senden bekliyodur telefon alacagını bence alma o zamn anlar belki yaptığı hatayı..

Ben yedi aylık evliyim. İkimizde çalışıyoruz fakat maddi olarak evin geçiminin çogunu ben sağlıyorum kurbanlığımızı bile kendim aldım.
Eşimin iyi bir mesleği var ama şuan işi öğrenme konumunda çalışıyor birkaç yılı kaldı. Evlenmeden tek bir pantolon tek bir kazakla idare eden biriymiş ailesinin durumu kötü oldugu içinde degil pek kimse ilgilenmemiş o da kendi halinde idare etmiş önemsememiş. Evlenince ben daha iyi giyinsin diye çabaladım hep kendim kadar eşiminde giyimine özen gösterdim. Yakın zamanda doğum gunu var benden aylardır telefon istiyor telefonu eski model bende almak istiyorum tabii ama çok pahallı birsey alamam.
Annem kendine haftasonu telefon almış son model denebilecek bir model daha alışamadığı içinde bana yanlışlıkla mesaj atmış. Bizde dışarıdaydık mesaj geldiğinde. Eşim söyle bir cümle kurdu. Telefon ihtiyaç için alınır bunu kullanmak kapazitesi meselesi annene o telefon çok ben olsam tüm özelliklerini kullanırım ama annene fazla o (annem ihtiyacı oldugu için aldı parası varmış ki o model almış ister kullanır ister kullanmaz o bizi ilgilendirmez)
Ben eşime telefon almak istiyordum ama son model degil işini görecek birsey alsam olur mu ilk sorum bu.
İkincisi ben eşimin üzerine çok düşüp şımarttım galiba tavırları davranışları değişti ben ne oldum delisi gibi oldu biraz böyle düşünmekten onu nasıl vazgeçirebilirim.
Zaten kurban bayramı yüzünden strese girdim aynı şehirde oldugumuz halde k.v.de kalacagız kurbanı orada kesecektik birde ben istemedim onlar zaten çok kalabalık annemler yalnızlar onlarla kesmek istedim yardım edecek kimseleri yok bu yüzden bana tavır aldı. Annemlere geldiginde haftasonu agızını bıçak açmadı bir iki saat oturduk oturmadık ömrümden ömür gitti çok üzüldüm. Eşim artık değişmeye başladı.

eşin değişmemiş böyle olmasına sen sevk etmişsin adama hiç sorumluluk vermemişsinki.hep annesi gibi davranmıssın bırakta bi nefes alsın ev geçindirmek neymiş onu öğrensin öğrenene kadar da bi zahmet bolluk içinde yaşamayıversin.cok şımartmıssınız bunun geri dönüşü olurmu eşinizin kişiliğine bağlı..

bence de telefon alma. sana layık bir model bulamadım dersin sorarsa da:)

Back
X