• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden değişir?

Bide yasinizda küçük değil 27 artık. Bence adam haklı hem ilişki süresi hemde yaş itibariyle seninde haklı sebeplerin olsa da ona senden sogudugu için kizmamalisin bence hiç. Zaten devlet memurluğu dışında hangi is garantiki? Ne yazık ki bi yol ayrimindasiniz ya yine de aynı fikrinizi savunup iliskinizin bitmesini kabulleniceksiniz çünkü arkadasiniz yerden göğe kadar haklı. Ya da evlilik. Çözüm basit yani aslında.

zaten devlet memurluğu istiyorum oda işten çıkarılmak üzere evlilik böyle bir temel üzerine kurulursa yazık olur diye düşündm hep ama herleyden önce hayırlısı yapacak bişi yok

Uzun ilişki yormuş olabilir. Erkekler genelde çok yapıyor bunu soğuduysa karşıdakini ayrılarak üzme düşüncesiyle uzun zamana yayıp soğukluk koyuyorlar araya. İnşallah geçici bir durumdur düzelirsiniz. Yerinizde olsam bi buluşma günü ayarlar karşıma alır kesinlikle acı da olsa gerçeği öğrenmek istediğimi söyleyerek konuşurdum.

yüz yüze değil ama 5 aydır gerçek nedenleri öğrenmek için çaba harcıyorum en son geçen gün sebeb olarak bu durumu belirtti:(

Başka biri olamaz mı bu kadar soğumasının nedeni:KK43:((
Olabilir tabii ama bu durumda da evlenmek için gözüne başka birini kestirmiş diyebiliriz ancak... Şöyle düşün canım, sen evlenmek istesen baskı yapsan ama sürekli ertelense ne hissedersin? Biryerden sonra bu adam herhalde beni istemiyor der çekilirsin değil mi? O da şu an bunu yaşıyor işte. Ha cidden başka biri var mı yok mu bunu ben bilemem.

Ama haklı nedenleri olsa bi derece seven bekler dedi sonra böyle yaptı,ben istemiyor değilim sadece net bi gün zaman veremiyorum:(((

Olabilir tabii ama bu durumda da evlenmek için gözüne başka birini kestirmiş diyebiliriz ancak... Şöyle düşün canım, sen evlenmek istesen baskı yapsan ama sürekli ertelense ne hissedersin? Biryerden sonra bu adam herhalde beni istemiyor der çekilirsin değil mi? O da şu an bunu yaşıyor işte. Ha cidden başka biri var mı yok mu bunu ben bilemem.

Ama haklı nedenleri olsa bi derece seven bekler dedi sonra böyle yaptı,ben istemiyor değilim sadece net bi gün zaman veremiyorum:KK43:((

Ama haklı nedenleri olsa bi derece seven bekler dedi sonra böyle yaptı,ben istemiyor değilim sadece net bi gün zaman veremiyorum:KK43:((

Erkek arkadaşımla 4,5 yıldır birlikteydik benim aldığım karar doğrultusunda 4 gündür ayrıyız. Sebep ne derseniz bir sebeb yok ortada yoğun çalışıyorum diye diye 5 aydır inanılmaz bi şekılde bnden soğudu bu süre içinde 2 saat yüzyüze zor görüştük aynı ilin farklı ilçelerinde yaşıyoruz.5ay boyunca niye soğuduğunu sorduğumda işi bahane etti çok yorgunum dedi sabrettim ama hiç böyle olmamştı,beni el üstünde tutan üzerime titreyen biriydi şimdi resmen tanıyamıyorum bu hale gelmesinin sebebi benm evlilik durumunu ertelemem olarak gösteriyor ne bnm işim şuan garanti ne onun ben kendimi iyi hissetmeden nasıl evlilik düşünebilirdim ki,bu bahane olamaz diye düşünüyorum kafamda onlarca soru var başkası mı var,bnden mi sıkıldı,ne oldu diye:KK43:(((
Başkası olsa neden senle evlenmek istesin ki ? Mantığın kabul ediyor mu :(

zaten ayrıldıktan sonra bu duruma bozulduğunu söyledi artık evlenmek falan istemiyorum dedi,5-6 ay insan soğuk ol ayrılınca sebebini söyle...:S
İyi de tatlım her ilişki bir durgunluk dönemi geçirir :( 2 yıl nişanlı kaldık eşimle, ara ara biz de durgunluk dönemi yaşadık. Hatta sınav dönemimde 6 ay boyunca günde 2 kere konuşup 2 yıl boyunca eşimin mesleği nedeniyle 2-3 ayda bir görüşebildik. Birliktelik özveri ister :(

oda böyle diyor beni oyalıyorsun dio,ama bn ciddi bi işim olsun istiyorum bu zamanda iş yabana atılacak bişi değil ki :S
aynı yastayız 27

27 yaşındaysa evlilik zamanı olarak düşünülebilir aslında.
20-22 yaş gibi bi yaş olsaydı çoğunlukla daha erken derdik ama uzun ilişki yaşlarda mağlum uygun yani.
Kızlardaki gibi duygular erkeklerde de var.
Bu kız benimle evlenmek istemiyor, erteliyor diyordur haklı olarak.
Çok garip gelmedi bana ama evlenirseniz durumunuz ne olur onu bilmiyorum.

Erkek arkadaşımla 4,5 yıldır birlikteydik benim aldığım karar doğrultusunda 4 gündür ayrıyız. Sebep ne derseniz bir sebeb yok ortada yoğun çalışıyorum diye diye 5 aydır inanılmaz bi şekılde bnden soğudu bu süre içinde 2 saat yüzyüze zor görüştük aynı ilin farklı ilçelerinde yaşıyoruz.5ay boyunca niye soğuduğunu sorduğumda işi bahane etti çok yorgunum dedi sabrettim ama hiç böyle olmamştı,beni el üstünde tutan üzerime titreyen biriydi şimdi resmen tanıyamıyorum bu hale gelmesinin sebebi benm evlilik durumunu ertelemem olarak gösteriyor ne bnm işim şuan garanti ne onun ben kendimi iyi hissetmeden nasıl evlilik düşünebilirdim ki,bu bahane olamaz diye düşünüyorum kafamda onlarca soru var başkası mı var,bnden mi sıkıldı,ne oldu diye:((((
degismemitir, basta goremedgmz karakter gun yuzune cikmistir.. kimse degismez..

27 yaşındaysa evlilik zamanı olarak düşünülebilir aslında.
20-22 yaş gibi bi yaş olsaydı çoğunlukla daha erken derdik ama uzun ilişki yaşlarda mağlum uygun yani.
Kızlardaki gibi duygular erkeklerde de var.
Bu kız benimle evlenmek istemiyor, erteliyor diyordur haklı olarak.
Çok garip gelmedi bana ama evlenirseniz durumunuz ne olur onu bilmiyorum.
Bu saatten sonra öyle bir durumda olmaz herhalde...

İyi de tatlım her ilişki bir durgunluk dönemi geçirir :KK43: 2 yıl nişanlı kaldık eşimle, ara ara biz de durgunluk dönemi yaşadık. Hatta sınav dönemimde 6 ay boyunca günde 2 kere konuşup 2 yıl boyunca eşimin mesleği nedeniyle 2-3 ayda bir görüşebildik. Birliktelik özveri ister :KK43:
Neredeyse bizde o süreçleri daha önce de geçirdik ama birşey tek taraflı olunca da olmuyor son aylarda tek kişililk bir ilişki yaşıyordum sizin ki mutlaka karşılıklıdır..Öyle ki sonunda evlenerek bu birlikteliği devam ettirmssnz:)

Back
X