Erkekler neden değişir?

lluvia123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
55
11
Erkek arkadaşımla 4,5 yıldır birlikteydik benim aldığım karar doğrultusunda 4 gündür ayrıyız. Sebep ne derseniz bir sebeb yok ortada yoğun çalışıyorum diye diye 5 aydır inanılmaz bi şekılde bnden soğudu bu süre içinde 2 saat yüzyüze zor görüştük aynı ilin farklı ilçelerinde yaşıyoruz.5ay boyunca niye soğuduğunu sorduğumda işi bahane etti çok yorgunum dedi sabrettim ama hiç böyle olmamştı,beni el üstünde tutan üzerime titreyen biriydi şimdi resmen tanıyamıyorum bu hale gelmesinin sebebi benm evlilik durumunu ertelemem olarak gösteriyor ne bnm işim şuan garanti ne onun ben kendimi iyi hissetmeden nasıl evlilik düşünebilirdim ki,bu bahane olamaz diye düşünüyorum kafamda onlarca soru var başkası mı var,bnden mi sıkıldı,ne oldu diye:KK43:(((

oda böyle diyor beni oyalıyorsun dio,ama bn ciddi bi işim olsun istiyorum bu zamanda iş yabana atılacak bişi değil ki :S
aynı yastayız 27

123, post: 39918587, member: 434113"]Erkek arkadaşımla 4,5 yıldır birlikteydik benim aldığım karar doğrultusunda 4 gündür ayrıyız. Sebep ne derseniz bir sebeb yok ortada yoğun çalışıyorum diye diye 5 aydır inanılmaz bi şekılde bnden soğudu bu süre içinde 2 saat yüzyüze zor görüştük aynı ilin farklı ilçelerinde yaşıyoruz.5ay boyunca niye soğuduğunu sorduğumda işi bahane etti çok yorgunum dedi sabrettim ama hiç böyle olmamştı,beni el üstünde tutan üzerime titreyen biriydi şimdi resmen tanıyamıyorum bu hale gelmesinin sebebi benm evlilik durumunu ertelemem olarak gösteriyor ne bnm işim şuan garanti ne onun ben kendimi iyi hissetmeden nasıl evlilik düşünebilirdim ki,bu bahane olamaz diye düşünüyorum kafamda onlarca soru var başkası mı var,bnden mi sıkıldı,ne oldu diye:KK43:((([/QUOTE]
Uzun bi iliski

Uzun bi ilişki ilgisizlik zaman ayiramama..sogumasi icin sebep olabilir...normal karsilamak lazim..

3 yılı gecırmemek lazım ya 3 yıldan sonra oylesıne gıdıyor
en yakın arkadasım 7 yıldır bırlıkte bu kez bızım kız ıstemıyor
baska bır dıger arkadasım da 8 yıldır onun da erkek yanasmıyor artık

bu arada erkek degısmez kız da sadece heyecan bıter

seven için hepsi bahane :S biz bu süre içinde devamlı görüşüp tüketmedik ki ilişkiyi,ama evlilik konusuna takıldı kaldı evin ihtiyacı olunca yine birbirini yicen ne değişecek

genelde erkekler evlenmeye yanaşmadığı için kızlar da evlenmek istediği için sorunlar çıkar..
sizde tam tersi olmuş...

4,5 yıllık beraberlik ve 27 yaş...

aynı durumda bende olsam, sevgilim evlenmeye yanaşmasa bende soğurdum..
27 yaşıma gelmişim, 4-5 yıldır tanıyorum, güzel de bir ilişki, bu adam beni niye istemiyor,
neden ciddi düşünmüyor benimle vs diye bende kafamda kurar kurar ve soğurdum...
birlikteliğimi vakit kaybı olarak görürdüm..

o yüzden erkek arkadaşınıza son derece hak verdim...
bu değişmekten ziyade bence olması gereken..

Bu zamanda sağlam ve garanti iş bulmak zor.
O yüzden bence seviyorsanız evliliğe adım atın artık.
4,5 yıl dile kolay insanın sabrına zor yani monotona bağlamışsınız soğur tabi.
İkinizde çalışıp döndürürsünüz evinizi, zaten evlenene kadar da 1 sene geçer.
Siz en kolayını seçmişsiniz; ayrılmak.

söz nişan olunca farklı bir şey olmuyor ki bu sefer o halde devam ediyor süreç :s garantili iş dediğimde bn devlet memuru olmaya çalışıyorum o yeteri kadar garantili diye düşünüyorum

4,5 senede onun evlilik istemesi normal ancak sizin bahane üretiyor olmanız normal değil. Evlenmek isteyen insan bir yolunu bulur. Sizin beklentiniz ne? İnsanların kariyerinde yükselip iyi paralar kazanmaya başlaması 40 yaşını buluyor. Herkes günümüzde karı koca çalışıp evi ancak geçindiriyor. Siz sevgilinizden emin değilsiniz belki.

O da bunları hissedip, düşünüp zaman içinde sizden uzaklaşmış olabilir. Pek haksızda sayılmaz ama.

40 yaş biraz abartılı bir yaklaşım bence fakat evlendik diyelim faturaları kızılay öder nasılsa

X