- Konu Sahibi MermaidAriel
Erkekler neden bir hoşçakal bile demezler? Ayrılalım diyemezler? Ya da ayrılık konuşması yapmazlar offflarlar puffflarlar? Ayrılalım deyince hayır ayrılmıcam derler? Çok sinirler.....
klava:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam gibi bitti diyebilecek yürekleri yoktur.. zavallı mahluklar.. bizler kadar net değillerdir.. beyinleriyle yüreklerinin arasındaki frekanslar zayıftır.. istikrarsızlardır. bugün ayrılmak isteyebilir ama yarın sizin harıka bi kadın olduğunuzu düşünüp pişman olabilirler.. dengesizlerdir.. daha sayabilirim =) hepsi bizden daha zayıftır bu konularda.. allahımmmmmm keşke ben erkek olsaydım da harika bir sevgilim olsaydı.. bütün kadınlar harikadır sonuçta.. =)
sıkıntıya gelemedikleri için onlar söylemeden senin anlamanı bekledikleri için ve konusup sorun cözme yetenekleri olmadıgı için
Üç sebebi olabilir: Birincisi seni geçekten kale almadığı için bunu söylemeye bile gerek görmüyordur. ikincisi seni biraz peşinden kooşturmak ve yalvartmak niyetindedir, üçüncüsü seni gerçekten sevdiği için bu sözleri söylemeye bile dayanamıyordur.
Ayrılalım deyince hayır diyen erkek de dizginleri onun eline bıraktığınız için bu kadar kararlıo ve net bir şekilde davranabiliyordur(işine geldiği konularda)...
ay evet ne takıntı ama bide eşim beni uyarmı hoşçakal deme die var bi yılanlık galiba erkekler arasında :mymeka: