Erkekler Neden Hoşçakal Demez???

MermaidAriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
17
0
86
Eskişehir
Erkekler neden bir hoşçakal bile demezler? Ayrılalım diyemezler? Ya da ayrılık konuşması yapmazlar offflarlar puffflarlar? Ayrılalım deyince hayır ayrılmıcam derler? Çok sinirler.....:oklava:

ayrılmak isterler ama pişman da olabilirler..
yani ayrılmayalım ama sen surda dur ben canım istediğinde ilgilenirim seninle..diye düşünürler..hazırda ellerinin altında onları seven biri olsun isterler..

Adam gibi bitti diyebilecek yürekleri yoktur.. zavallı mahluklar.. bizler kadar net değillerdir.. beyinleriyle yüreklerinin arasındaki frekanslar zayıftır.. istikrarsızlardır. bugün ayrılmak isteyebilir ama yarın sizin harıka bi kadın olduğunuzu düşünüp pişman olabilirler.. dengesizlerdir.. daha sayabilirim =) hepsi bizden daha zayıftır bu konularda.. allahımmmmmm keşke ben erkek olsaydım da harika bir sevgilim olsaydı.. bütün kadınlar harikadır sonuçta.. =)

evet oyleler, ornek ben yillardir beni tanimak isteyen biri vardi umit vermemistim hala baskasini seviyordum diye, bu sene karar verdim tanistik gorustuk, ve bu mutluluk 1 gun surdu o kadar guzel laflar soyledi ki çok guzel rolunu oynamis, ve de oyle sessizce çekip gitti hala da birsey demiyor o kadar laflar soyledigim halde, adam degiler yaa zavallilar korkaklar, sebeni de arkadasimdan ogrendim ki hala eski sevgilisini unutamamis onun yerine kimseyi koyamiyormus

Adam gibi bitti diyebilecek yürekleri yoktur.. zavallı mahluklar.. bizler kadar net değillerdir.. beyinleriyle yüreklerinin arasındaki frekanslar zayıftır.. istikrarsızlardır. bugün ayrılmak isteyebilir ama yarın sizin harıka bi kadın olduğunuzu düşünüp pişman olabilirler.. dengesizlerdir.. daha sayabilirim =) hepsi bizden daha zayıftır bu konularda.. allahımmmmmm keşke ben erkek olsaydım da harika bir sevgilim olsaydı.. bütün kadınlar harikadır sonuçta.. =)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu yazılanların üzerine sadece alkış diyebilirim...hepsine katılıyorm..çok doğru çok doğruuua.sa.sa.s

ınanın bana onun demesi daha kötü oluyo...benim sewgilimle bazı sorunlarımız wardı yürümüyodu ufak bi tartısmada yapsak ayrılık msjı atıyodu görüsmeyelm bidaha hoscakal Allaha emanet ol falan diye.ama snra yne yazıyodu artık okdar sinirime dokunuyodu ki son seferinde sinirlendim dedm yeter herseferinde bu veda törenii..olsa bi dert iste olmasa ayrı....

O kelimeyi derken bile aslında onu demek istemedikleri için, kararsızlıklarını o noktada bile devam ettirirler ..diyemez çünkü kendi bile kabul etmiyordur kafasında..

sıkıntıya gelemedikleri için onlar söylemeden senin anlamanı bekledikleri için ve konusup sorun cözme yetenekleri olmadıgı için

1. tahmin: ayrılmak istiyorum demek zor birşey. o üzülme ve de gözyaşı faslına dayanamicaklarını düşündükleri için "bye" diyemezler.

2. tahmin: kötükedihüso takıl takılabildiğin kadar.. kar, kardır mantığı.
Burada kadın akıllı olacak..

ay evet ne takıntı ama bide eşim beni uyarmı hoşçakal deme die var bi yılanlık galiba erkekler arasında :mymeka:

Üç sebebi olabilir: Birincisi seni geçekten kale almadığı için bunu söylemeye bile gerek görmüyordur. ikincisi seni biraz peşinden kooşturmak ve yalvartmak niyetindedir, üçüncüsü seni gerçekten sevdiği için bu sözleri söylemeye bile dayanamıyordur.

Ayrılalım deyince hayır diyen erkek de dizginleri onun eline bıraktığınız için bu kadar kararlıo ve net bir şekilde davranabiliyordur(işine geldiği konularda)...

Üç sebebi olabilir: Birincisi seni geçekten kale almadığı için bunu söylemeye bile gerek görmüyordur. ikincisi seni biraz peşinden kooşturmak ve yalvartmak niyetindedir, üçüncüsü seni gerçekten sevdiği için bu sözleri söylemeye bile dayanamıyordur.

Ayrılalım deyince hayır diyen erkek de dizginleri onun eline bıraktığınız için bu kadar kararlıo ve net bir şekilde davranabiliyordur(işine geldiği konularda)...

Arkadaşım!Tespitini çok beğendim..!Benim de 1 yılı süren bir arkadaşlığım olmuştu...!Bana ilgisiz davranıyor, görüşmüyorduk, Bir ara görüşürüz..!Ayda 1 kez görüşme ile bir ilişki yürürmü..!Neyse sonunda ben de gerçeği anladım..!Kararını söylemeye cesareti olmadığını düşündüm..!Bir gün mail attım içimdekileri yazdım..!Kararını söyleseydin merak etme seni sevmesini bildiğim gibi hayatından gitmesini bilirdim, sonunda gerçeği anladım..!Sana kırgın değilim eminim seninde kendince haklı sebeplerin vardır..!Hoşçakal..!Herşey gönlünce olsun dedim...!Karşılığında bana bir HOŞÇAKAL DEMEYE TENEZZÜL BİLE ETMEDİ..!6 AY OLDU..!Cevap bile yazmadı..!Kararının olumsuz oması değil ama bana bu şekilde davranması beni çok incitti....!Erkeklere güvenim kalmadı...!Ben bu davranışı haketmiyordum...!ERKEKLERE ANLAYAMIYORUM...!GERÇEKTEN ÇOK ZOR..!hAYIRLISI OLSUN...!

istisnalarda var yok değil mesela ben dedim bitsin ayrılalım olmuyor böyle bir türlü görüşemiyoruz bu gidişlede hiç görüşemicez ümidimi kestim o yüzden bitsin her şey için teşekkür ederim dedim ama bu yazdıklarıma karşılık öyle şeyler yazdı ki içim acıdı...:çok üzgünüm:

ay evet ne takıntı ama bide eşim beni uyarmı hoşçakal deme die var bi yılanlık galiba erkekler arasında :mymeka:

hoşçakal demiştim ben ne var ki bu sözde ??eyvahedigeldismile
konuya dönersek soğutmaya çalışıyorlar bide ben baştan konuşurum bak ayrılamk istersen açık ol die.. yapmıcam die söz verdiğ bişi yapıyor tamam anladım ayrılmak istediğini bitsin diyorum hayır neden çıkardın diyor. .ben en sonunda hiç demedim bile ayrılmak istiyorsan ayrılalım demedim direkt sadece bitti die mesaj atmıştım. geriye ne oluyor die soru işareti yollamış.. telini kapattıı için ben ıkızıyordum.. bi on dakika kapandı ben bitti dedim.. meğerse o zman şarjı bitmiş başka telefona takmış hatttını oza amnda ben haksızdım mecbur affettim.. ama erkekler ayrılma konuşması yapamıyorlar belki de kırmamak için.. ama o zman ayrılalım deyince kabul etsene be adam :))

Back
X