• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden kadınların araba sürmesini cekemezler?

sudenaz7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
61
3
0
35
Antalya
anlamıyorum,erkekler neden cekemez araba kullanmamızı :51::51:
evet iddia ediyorum sizden iyi sürüyorum canlarım kusura bakmayın :60::60::65::65::64::64::64:
araba kullananlar da benim yasadıklarımı yasıyormu acabaa :111::111::82::82:

valla bende bazen öcu görmus gıbı bakıyorum kımı hanım surucumuze. Ani fren basmalar aynada kendıne bakarken lambada yeşili farketmemeler v.s :))) Sanırım kadınlar erkeklere nazaran daha dıkkatlı ve özenlı bu yuzden hata cok oluyor. Kıyaslarsak kotu kullannan erkek suruculerın sayısı daha bır fazla tabı.Ama tanıdıgım mis gibi araba kullanan bayan arkadaslarımda var berbat kullananlarda.. :)

valla bende bazen öcu görmus gıbı bakıyorum kımı hanım surucumuze. Ani fren basmalar aynada kendıne bakarken lambada yeşili farketmemeler v.s :))) Sanırım kadınlar erkeklere nazaran daha dıkkatlı ve özenlı bu yuzden hata cok oluyor. Kıyaslarsak kotu kullannan erkek suruculerın sayısı daha bır fazla tabı.Ama tanıdıgım mis gibi araba kullanan bayan arkadaslarımda var berbat kullananlarda.. :)

iddia ediyorum 100 erkekten 90 ından daha iyi kullanıyorum :10:
ben beni kıskandıklarını düşünüyorum :9::9:

çoğunluk çekemıyor bence canım,hele ki altında iyi bir araçda varsa çoğu erkekde var bence bu aptal bakışlar.bende karşılaşıyorum...
ııyykkk iğreniyorum onlardan.

çoğunluk çekemıyor bence canım,hele ki altında iyi bir araçda varsa çoğu erkekde var bence bu aptal bakışlar.bende karşılaşıyorum...
ııyykkk iğreniyorum onlardan.

:9::9: demekki bi tek ben böyle düşünmüyor ve karşılaşmıyormuşum :10::10:
:9::9:hele ki bazıları solladım diye yarısıyor benimleee :9::9:

:9::9: demekki bi tek ben böyle düşünmüyor ve karşılaşmıyormuşum :10::10:
:9::9:hele ki bazıları solladım diye yarısıyor benimleee :9::9:

eehh..benım hiç umrumda değiller .hangi biriyle ugrascam...ben çogu minibus otobüs şöförlerine daha çok uyuzlanıyorum.yol onlara ait sanıyorlar.

Back
X