Erkekler neden kadnlarn imanlatmak ister !!

erkek neden şimanlatmak istesinki cok uç noktalar haricinde.. bizimki başlıyo göbegin bacagın popon cıkmıs diye.. =)

ay cidden söylüyor mu bu şekilde :1shok:
ona neeedelikafadulden ne kıl adamlar var yaakannehir

benşm sewgilimde zayıfsın,biraz kilo al diyor.
hiç önemsemiyorum dediğini,wücut benim sanane diyorum
ama şu erkekler o küçücük beyinleriyle niye kilo almamızı istiyorlar bilmiyorum,eminim kendilerince geri bi sebepleri wardır kaydirigubbakcemile3

o geri sebebi öğrenmek çok isterdim doğrusu:lepi:

eşleri şişmanlasın kimse bakmasın diye tabiki...:kızgın:
ama sevgiden falan değil bu...kaydirigubbakcemile
bazı durumlarda erkek (yaşlanma) şişmanlama kompleksine girmişse
karısının( daha genç)daha zayıf görünmesini istemiyor...(zayıf olan daha
genç göründüğü için 2sini bir ele aldım)
başka bir durumda ise kıskançlık eksenli olabilir...''kimse benim karıma
bakmasın ama ben herkesin karısına sevgilisine bakıyım'' şeklinde saçma
bir güdü içindeler...

ben bunu erkeklerin bencil düşünceleri olarak görüyorum ele gelsin istiolar kötükedihüsokilolular elbette onlar için hoş(tabi aşırısı deil) ama zayıflarda gözlerine hoş gelio

enemm biseyde begendiremiyoruz erkeklere:umursamaz:
maksat bi kusur bulsunlar ya uyusluk baska bisey degil:mymeka:
hec isimiz yoktu bide zayiflamayla ugrascaz sora:roflol:

Yanlış mı duydum erkekler kadınları şişmanlatmak mı istiyo muş o da güzel ben yarım kilo alsam hemen farkediyo biraz kilo mmu aldın diyo :))))))))):roflol:

kesınlıkle cok dogru bir tespit benımde nısanlım kilo almamı istiyor 54 kiloyum ne gıysem cok yakısıyor cuk oturuyor adam kuduruyor ikide bi kilo alsana bu ne böle yanımdayken sürekli bişiler yedirmeye çalısıyor bıde en az 10 kılo al dıyor:)manyadı ama Allahtan ne kadar yesemde kilo almıyorum 3 senedır aynı kılodayım:)

Benmkilerde kilo al deyip duruo onların yüzünden 10kilo aldım mafoldumben

ayy benimkii.. yemiyorum zorla yediriyo hadi hadi diye.. böögghh geldi sürekli şişmanla diyo.. ama benimki iri kıyım bende cok ufak tefeyim..etraftan sürekli hiç yakışmıyosunuz cocuğun gibi duruyo diyolar.. kendinde zayıflıcak popo olmadığından beni şişmanlatmaya çalışıyo:))

ele avuca gelsin diye olabilir mi aceeeba kaydirigubbakcemile3

ya da sismanlayinca disardakiler karisina bakmaz umuduyla (kadin her haliyle güzeldir pehh--->bakimsiz olmamasiyla kaidesiyle :1rolleyes:)

Son düzenleme:
Benimki de kesinlikle bu konunun en önemli örneklerinden sırnaşık şey

Tanıştığımızda 47-48 kiloydum çok zayıfsın kilo al bu ne böyle deyip durdu ve emeline ulaştı 57 kilo olacaksın dedi bana valla o kiloyu da gördüm sayesinde 50nin üstüne hiç çıkmamış olan ben kafamçokkarıştı Şimdi 55 falanım ben de memnunum aslında bu halimden aman duymasın kilo verdiğimi delirir yine :roflol:

erkekler öyle cok zayıf sevmiyolar ki zaten..bizim hafif basen dediğimiz şey onlara normal geliyor.
biz cok takılıyoruz bence ufacık bi göbek cıksa rejimler vs..

Şu anki halime annesine telefonda bağıra bağıra duyurarak tahta kurusu oldun diye şikayet eden bir sevgilim var....
:tomato:
Güzel oldum kabul etmiyor...
:dilcikar:
Ona göre 7-8 kilo almış halimle güzeldim. a.s
Erkekler işte hıh...

aslında onlar yemek yememizi istiyorlar yiyelim ama zayıf kalalım nasıl olacak?
şunu yiyelim bunu yiyelim ama olmazki yaa ben kuş kadar yiyorum sevgilim olsa yandım yine kilomu alcam offf kilo alıncada başlarlar tombulum şişkom kolum belini saramıyor demeye gıcıklar almayın kilo kızlar dikkat edin giyinin kuşanın gezin çatlasınlar:)

bana aşkım kilo al demedi hiç ama ben ne zaman zayıflıcam desem aşkım sen her halinle güzelsin fln diyor ama tabi çok da coşmamak lazım ayva göbek şeklinde kalmalı bazı şeyler :D
ama çok zayıf kızları beğenmiyorlar bence erkekler kadınsı hatları daha çok seviyorlar :)

Bende bunu anlamıyorum ,anlayamayacagımda..
zayıf ve güzel vücuda sahip biriyim.. beni böyle daha çok begenmesi gerekirken ..nişanlım hep söyler böyle de harikasın ama az daha kilo alsan ,tombiş olsan çok yakışır ..
ondan sonra başlıyoruz laf hararetlenmesine..
anlamıyorum ben bu erkekleri..

Valaha benim kocam.Şişersen seni boşarım diyor : ) tabii işin şakası bu ama.ıdeal ölçülerde olmamı istiyor.

Back
X