Erkekler neden kadnlarn imanlatmak ister !!

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
kızlar cevremde de göruyorum erkekler karılarını ya da kız arkadaslarını neyse artık süreklı kılo almaya ıtıyorlar sen kılolu daha guzelsın bıraz kılo al ne bu boyle,
sonra da zayıf kızlara bakıyorlar !! kaydirigubbakcemile
cok terbıyesızce degıl mı ?! sız ne düşünüyorsunuz?! sizinkiler de böyle mı?!
:oklava:

onlar biraz diyor

biz onlardan cesaretle "biraz"ı abartıp "epey" yapıyoruz:roflol: nasıl olsa bizi her türlü seviyorlar diye dşünüyoruzsositososito

onlarda tükürdüğünü yalamamak ama bi yandan da bize gönderme yapmak için zayıf kadınlara bakıyorlardır :lepi:

aman kızlar bu numaralara gelmeyin!!!

önce bizi şişmanlatıp başkaları beğenmesin die uğraşıolar sonra kendileri de beğenmeyince gözleri dışarıya kaymaya başlıo

ben 3 kılo aldım dıye esım bana dünyayı dar edecek neredeyse..

psikolojik baskılar var sözlu olmasa da ,kı kımse farketmıyor bıle kılo aldıgımı :))

benım kocam istisna :P

kızlar cevremde de göruyorum erkekler karılarını ya da kız arkadaslarını neyse artık süreklı kılo almaya ıtıyorlar sen kılolu daha guzelsın bıraz kılo al ne bu boyle,
sonra da zayıf kızlara bakıyorlar !! kaydirigubbakcemile
cok terbıyesızce degıl mı ?! sız ne düşünüyorsunuz?! sizinkiler de böyle mı?!
:oklava:

valla benim çevremdeki erkeklerde tam tersine kilo ver derler. 2 yada 3 kilo versen dahada iyi olacak derler. kiloyu pek sevmezler. aile ve akrabalarımdaki erkeklerde öyle.... yani,kısaca,bizimkiler böyle değil..

aaa aaaaa ben hiç öyle düşenen bi erkek görmedim çevremde.
örnk eşim asla kg almamı istemez zarif olamı ister.az kilo alayım hemen de söyler.ama şimdi özel durumdan dolayı,fırsat bu fırsat bi yicem bi yicem ki sormayın

çirkinleşsinde kimse bakmasın diye...
daha sonrada erkek zayıflara bakmaya başlar.........

ilk defa böle bişe duyuorumbenneyaptımki

yani benim çewremde zayıf olmaya teşwik edilir genelde, kilo al diyenini hiç duymadım..

kilo al sorun değil seni ölede beğenirim diyenine rastladım, tabi sonradan sorun edeninede-tatlicadiarzu-

erkek neden şimanlatmak istesinki cok uç noktalar haricinde.. bizimki başlıyo göbegin bacagın popon cıkmıs diye.. =)

ilk defa böle bişe duyuorumbenneyaptımki

yani benim çewremde zayıf olmaya teşwik edilir genelde, kilo al diyenini hiç duymadım..

kilo al sorun değil seni ölede beğenirim diyenine rastladım, tabi sonradan sorun edeninede
-tatlicadiarzu-

iştee buu bence, önce bıraz kilo al hayatım ben senı boyle de begenıyorum derler
sonraaa kılo aldın yakıstı ben senı her turlu begenıyorum derler
ama bır gözlerı hep zayıf hatundadır... :delphin:

benşm sewgilimde zayıfsın,biraz kilo al diyor.
hiç önemsemiyorum dediğini,wücut benim sanane diyorum
ama şu erkekler o küçücük beyinleriyle niye kilo almamızı istiyorlar bilmiyorum,eminim kendilerince geri bi sebepleri wardır kaydirigubbakcemile3

valla ben doğum yapmadan önce 45 kiloydum.herkes kopacaksın biraz kilo al derdi.eşim aman sakın alma derdi.4 ay önce doğum yaptım,4 ayda 48 kiloya düştüm yine.şimdi yine herkes zayıfladım diye üzülüyor,eşimse biraz daha ver deyip duruyor,sinir oluyorum.

bazı erkekler hep mi zayıf seviyor, ama çoğusu da hep kilo al al al deyip sonra zayıfları beğeniyorllar

Ben normal kilodaki hanımlara zorla kilo al diyen kimseyi duymadım valla...
Genelde kilo ver diyeni duydum..

Benimde çevremde bu tip erkekler var..
Şişmanlıyalımda kimse bize bakmasın derdinde erkekler
Ama nedense o erkeklerde zayıf bayanları beğenirler..

her erkek boyle degil yaaa,hadi ben suan hamileeyim diye,ses cikmiyoda,bikac kilo alsam yandim valla,,esim kiloyu hic sevmez,

ayy iiiki sevgilim kilomla barışık yoksa yanmıştımm kilo veremiyorum aslında boyuma göre iiim ama şu basenciklerim yok muu:oklava:

Back
X