Canim senin anlatmak istediklerini anliyorum.
Bende 22 yasindayim ve hayatima ilk defa bir erkegi aldim, ki buda bazi insanlara göre cok gec görüldü.
Hep sorarlardi erkek arkadasin yok mu, ciddi düsünüyorum ilk ve tek olsun istiyorum diyordum, sasiriyorlardi buna.
Babam hep der, bu yeni genc nesil hangi kizi alacagini bilmez diye, aile kizi dura dura gidip baska kizlarla evlenirler.
Ama isin acikcasi su ki, erkekler kac tane erkekle cikip cikmadigina bakmazlar.
Eger bir erkek bir kiza tutulmussa, sevmisse, isterse o kiz 10 kisiyle cikmis olsun, yine evlenir o kizlar.
Bu gönül meselesi.
Demekki senin karsina senin sevebilecegin biri cikmamis henüz.
Ama emin ol, seni bekleyen o kisi karsina ciktiginda, sadece ona ait oldugunu, daha önce kimseyle cikmamis oldugunu ögrendigi zaman, degerin cok artacak. Bunlari ben kendim yasadim cünkü.
Üstelik erkek arkadasim öyle sevgili durumlarina ters bakan biride degil. Ama yinede bugüne kadar kimseyle cikmamis olmam onu cok gururlandiriyor.
Yalniz hersey evlilikten sonra önemlidir. Sevgiliyken gururlanabilir, ben onun ilk erkegiyim diyebilir, ama ya evlendikten sonra? Ayni gururla tasiyabilir mi? Iste önemli olan bunlar canim. Kisilik.
Insallah karsina sevdigin ve seni sevebilecek, kaldirabilecek kapasitede bir insan cikar.