• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden kızların giyimine karışır?

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Merhaba kızlar,
diğer yazımı okuyanlar bilir iş arkadaşıma karşı bişeyler hissettiğimi yazmıştım bundan öncesinde. Şimdi ise size sormak istediğim birşey var daha doğrusu fikrinizi almak istediğim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.. Sizce bir erkek bir kızın giyimine neden karışır? Giyimine kısmını şöyle açıklayım; mesela bugün elbise giymek istedim, elbise biraz dizlerimin üzerinde ve kendisi elbise giymemi istemediğini pantolon giymemi istediğini söyledi. Sadece değer verdiği bir arkadaşımıyım yoksa birşeyler hissettiği için kıskandığı içinmi etek giymemi istemedi.Ben yine bildiğimi okudum tabi ama bu onu soğutur mu eger bişeyler hissediyosa? Fikrinizi yazabilir misiniz?

Merhaba kızlar,
diğer yazımı okuyanlar bilir iş arkadaşıma karşı bişeyler hissettiğimi yazmıştım bundan öncesinde. Şimdi ise size sormak istediğim birşey var daha doğrusu fikrinizi almak istediğim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.. Sizce bir erkek bir kızın giyimine neden karışır? Giyimine kısmını şöyle açıklayım; mesela bugün elbise giymek istedim, elbise biraz dizlerimin üzerinde ve kendisi elbise giymemi istemediğini pantolon giymemi istediğini söyledi. Sadece değer verdiği bir arkadaşımıyım yoksa birşeyler hissettiği için kıskandığı içinmi etek giymemi istemedi.Ben yine bildiğimi okudum tabi ama bu onu soğutur mu eger bişeyler hissediyosa? Fikrinizi yazabilir misiniz?

Nasıl yani iş arkadaşın giyiminemi karışıyor :53: şaşırdım

Nasıl yani iş arkadaşın giyiminemi karışıyor :53: şaşırdım
çok samimiyiz herseyimizi biliriz ve hep dip dibeyiz. Birbirimizin söylediklerine alınmayız, şaka yaparız, yeri geldiğinde ciddi ciddi oturur konuşuruz. Şaka ile karışık evlilikten falan bahsederiz. evde kalırsak son umut birbirimizi alcaz falan deriz. Hatta bana çeyizini hazırla gibi şakalar yapar( şakamı anlayamıyorum bazen ).Kısacası böyle iştee... Bu şekilde bazen karışması hoşuma gider ama anlayamıyorum onun hislerini.

çok samimiyiz herseyimizi biliriz ve hep dip dibeyiz. Birbirimizin söylediklerine alınmayız, şaka yaparız, yeri geldiğinde ciddi ciddi oturur konuşuruz. Şaka ile karışık evlilikten falan bahsederiz. evde kalırsak son umut birbirimizi alcaz falan deriz. Hatta bana çeyizini hazırla gibi şakalar yapar( şakamı anlayamıyorum bazen ).Kısacası böyle iştee... Bu şekilde bazen karışması hoşuma gider ama anlayamıyorum onun hislerini.

Anladım şimdi ama anlattığına göre bunu kestirmesi çok güç.Bence gözlerine dikkat et bakışlarına aşk olduğunda kesinlikle gözler ele veriyor...

hmmm konu büyük :)..saana karşı bir şeyler hissetmese asla sana karışmaz..mesela benim erkek arkadaşm herseyıme karışıyr..etek yasak mesela..ama bende etek gymeyi sevmıyorum zaten o yuzden hiç sıkıntı ypmam ..fazla makyja da izin vermez..falan filan işte.sana karşı boş degil haberin olsun :16:

hmmm konu büyük :)..saana karşı bir şeyler hissetmese asla sana karışmaz..mesela benim erkek arkadaşm herseyıme karışıyr..etek yasak mesela..ama bende etek gymeyi sevmıyorum zaten o yuzden hiç sıkıntı ypmam ..fazla makyja da izin vermez..falan filan işte.sana karşı boş degil haberin olsun :16:

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Bazen öyle bir bakıyorki gözleri parlıyor ama anlayamıyorum, dediğim gibi hep dip dibe olduğumuz için her bakışının altında bişey arayamıyorum. Geçen sefer yazdığım yazıda da biraz bahsetmiştim, para biriktirip ortak ev almayı bile planlıyor bu konudada girişimlerimiz var benim hesabıma para yatırıyoruz şifreyi bile bilmiyor ama para veriyor. Şakayla karışık hep evlencez muhabbeti yapıyor, ve 2 hafta önce tatildeyken içmiş ve o sarhoşlukla bana yine evlenme konusunu açtı benimi alcaksın gibilerinden bende dalgaya alarak evet dedim beni seviyomusunki diye sordu, sevmemi istermisin dedim ve sızdı cevabını alamadım. Sabah olduğunda konuyu hic acmadı bende soramadım. Ama aramızdaki muhabbet değişmedi hala aynı. Anlayamıyorum kızlar ve nasıl anlayacağımıda bilmiyorum, sormaya cesaretimde yok o günkü sorumu tekrarlayamıyorum.

sen şuan birşeyden haberin yokmus gibi davran gelir bunun sonu m.etme :) illa açılacak sana bu arkadaş ayakları bır yere kadar bebegm :):) ah bende evlilik teklıfımı alsaydm..aslnda aldm ama ne kadar ciiddydi bilmyrm..üniversitemn bitmesni bekliyr paşam galiba :):16:

Bu arada kıyafet konusunu bende sıkıntı yapmam ve elbise,etek giydiğim çok nadirdir aslında. Ama izin vermıyorum dedi bende biraz bilerek üsteledim :)

sen şuan birşeyden haberin yokmus gibi davran gelir bunun sonu m.etme :) illa açılacak sana bu arkadaş ayakları bır yere kadar bebegm :):) ah bende evlilik teklıfımı alsaydm..aslnda aldm ama ne kadar ciiddydi bilmyrm..üniversitemn bitmesni bekliyr paşam galiba :):16:

Ah şu şakalar yokmu deli ediyor benide :) Bişey varsa söyle di mi? :D inşallah alırsın tatlım evlenme teklifini :)

Ah şu şakalar yokmu deli ediyor benide :) Bişey varsa söyle di mi? :D inşallah alırsın tatlım evlenme teklifini :)

ewet ya :D.söyledi söyledi resmn benmle evlenrmsn dedi..zATEN kendı aramzda sözlüyüz..okul bitince aileler tanıssın dıyoruz ama bı askerlıge gtsınde..uffff insallah bebgm ya tek taş bile denemeye gotrdu beni kuyumcuya :24:

Son düzenleme:
ewet ya :D.söyledi söyledi resmn benmle evlenrmsn dedi..zATEN kendı aramzda sözlüyüz..okul bitince aileler tanıssın dıyoruz ama bı askerlıge gtsınde..uffff insallah bebgm ya tek taş bile denemeye gotrdu beni kuyumcuya :24:

Ooo sizin zaten hersey tamam tatlım sık dişini biraz daha inşallah mutlulukla sonuçlanır :) Ama öyle demekle olmaz süpriz yapması lazım :1:

süprizmiş zaten..o süpriz o kadar farklı olcakms kı hayr dememden bile korkuyrmus :D:Dallah tamamını erdrır insallah ya..ben çok seviyorum onu benım kalbım tek tanem :):)..allah sana da yasatsın bebegm :)

süprizmiş zaten..o süpriz o kadar farklı olcakms kı hayr dememden bile korkuyrmus :D:Dallah tamamını erdrır insallah ya..ben çok seviyorum onu benım kalbım tek tanem :):)..allah sana da yasatsın bebegm :)

Birbirinizi hep böyle seversiniz inşallah bebeğimm aşk güzel şey heleki karşılığı varsa :) Benimkinin amacı bi belli olsa ahh ahh napmaya calısıyor anlamıyorumki yada ben gelin güvey oluyorum o sadece arkadaşca yaklasıyor bilmiyorum :) Eski sevgilim arada mesaj atıyor diye hattımı değiştirmemi istedi ve bende değiştirdim hersey hakkında söz sahibi ama sonuç yok :50:

bu arada adın ne ..ben hande:)..ama senden hoşlanmasa senı umursamaz kı tatlım takmaz bıle..o zamanını beklıyr yada kendınden emın degl galba daha :)

bu arada adın ne ..ben hande:)..ama senden hoşlanmasa senı umursamaz kı tatlım takmaz bıle..o zamanını beklıyr yada kendınden emın degl galba daha :)

Memnun oldun tatlım Emel bende. Bilmiyorumki ya herkes siz birlikte olcaksınız diyor annem bile var sizde bişeyler diyo ama ben adını koyamıyorum, aslında istiyorum gelsin söylesin ama korkuyorumda. Cünkü aramız o kadar güzelki yanyanayken sadece gülüyoruz birbirimizi anlıyoruz, birlikte olduğumuzda bunun bozulmasından korkuyorum belki o da bundan korkuyor, aramızdaki sıcaklığın kaybolmasından korkuyordur. İşten ayrılcaktım vazgectim ve iş işten gectikten sonra bi takım seyler ögrendım onunda haberi varmış, neden söylemedin bana dediğimde söyleseydim gitcektin o yüzden söylemedim dedi. Yanında istediğim kadar sacmalayabılıyorum hic yadırgamıyo aksine benimle egleniyo. Bana birşeyleri söylemesi için sanıırm tekrar sarhoş olması gerekiyor :D

Açık net.. Sana başka erkeklerin ilgi duyar şekilde bakmasını istemediği için.. =))

Daha ne kadar böyle devam edecek acaba :)

Canım hiiç bilemiyorum açıkcası.. Erkek bu kadın dediğinin sağı solu belli olmaz derler ama erkeklerinde bundan aşağı kalır yanı yok..
yine de sana daha açık olması önemli.. Öyle üstü kapalı habire devam edecekse bi anlamı kalmıyor, altından bi bit yeniği çıkıyor genelde. Aman dikkat.. :53:

Canım hiiç bilemiyorum açıkcası.. Erkek bu kadın dediğinin sağı solu belli olmaz derler ama erkeklerinde bundan aşağı kalır yanı yok..
yine de sana daha açık olması önemli.. Öyle üstü kapalı habire devam edecekse bi anlamı kalmıyor, altından bi bit yeniği çıkıyor genelde. Aman dikkat.. :53:

Ne gibi bir bit yeniği olabilir :/

Yani onun sana karşı kırması gereken aşamadığı ketler vardır bence.. Çünkü o şuan sana yarattığı havadan çıkıp tam manası ile kendisini sana ifade edemiyor olabilir.Ve sende ona bu konuda açık kapı bırakmıyor olabilirsin.. hayatınla ilgili bazı kararlarında söz sahibi olmuş olabilir.Söz sahibi olarak daha devamınıda getirmek isteyecektir bu aslında tamamen sana bağlı.. Bit yeniği meselesi de şu; ya o kararsız sana açılma mevzusunda ya da onun kararsızlığına sebep olan sen olabilirsin bu konuda.. Tek çözmen gereken ayrıntı kararsızlığı ortadan kaldırmak...

Back
X