- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Yani onun sana karşı kırması gereken aşamadığı ketler vardır bence.. Çünkü o şuan sana yarattığı havadan çıkıp tam manası ile kendisini sana ifade edemiyor olabilir.Ve sende ona bu konuda açık kapı bırakmıyor olabilirsin.. hayatınla ilgili bazı kararlarında söz sahibi olmuş olabilir.Söz sahibi olarak daha devamınıda getirmek isteyecektir bu aslında tamamen sana bağlı.. Bit yeniği meselesi de şu; ya o kararsız sana açılma mevzusunda ya da onun kararsızlığına sebep olan sen olabilirsin bu konuda.. Tek çözmen gereken ayrıntı kararsızlığı ortadan kaldırmak...
Canım vakit ayırıp sorumu cevaplandırdığın için teşekkür ederim. Haklı olabilirsin çünkü biten ilişkimin üzerinden çokta zaman geçmedi, he şöyle düşünüyor olabilirsiniz daha yeni biten ilişkiden sonra nasıl arkadaşına bunu hissedersin? Ama inanın bizimki bağlı bir ilişki değildi, bana hiç güven vermezdi sanki heran herseyı yapcak gibi gelirdi bana inanamazdım dediğine ve her seferinde beni bırakıp gitmek isterdi, herseyden benı sorumlu tutardı bende aptal gibi bırakmazdım onu.. En son bitsin dediğinde tamam dedim ve kafamda bitirdim onu.. Önceleri ofis arkadaşıma bişey hissetmemiştim ama aramızdaki bağ güçlendikçe başka bir açıdan bakmaya basladım, eski sevgilimden ayrılmamı hep istiyordu o sana layık değil bırak gitsin diyordu, Belki de onu kararsız kılan bu, çünkü eski sevgilim bana yazdığında moralimin bozulduğunu görmüştü ve hattını değiştirelim demişti, içimde bitiremediğimi düşünüyor olabilir. Ama bu kararsızlığı nasıl yok edebilirim? yada bana açılması için ne yapabilirim? Bazen düşünüyorum o içtiği gece bana "beni seviyomusunki" sorusunu hatırlatayım diye ama eğer hisleri sadece arkadaşcaysa bi daha yüzüne bakamam onun.. Onu kaybetmek istemem, şu anda elimi uzatsam tutarım ama o zaman araya mesafeler soğukluklar girebilir