E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
evet yorgun savascı haklısın sanırım..o da bunu surekli bana solemioo ama rahatsız olduğu apaçık belli... Peki sizce nasıl yaklasayım bu duruma??
arkadaşım şöyle düşünerek yola çıkabilirsin bence: şu anda evli olmadığınız için sorun olmayan ama evlendiğinizde sorun olabilecek şeyler neler?
örnek vermek gerekirse:
eğitim seviyeniz uyuyor mu?
askerliğini yaptı mı?
nerede yaşayacaksınız?
aileleriniz uyuşabilir mi?
dini inançlarınız aynı mı? farklıysa birbirinize saygı gösterebilir misiniz?
evin geçimini nasıl sağlayacaksınız?
çocuk istiyor musunuz? evetse kaç tane? olursa kim bakacak?
vb.
yukarıdakiler sadece örnek dediğim gibi.
Şu anda erkek arkadaşını aslında çok iyi anladığımı düşünüyorum. O da belki benim gibi çevresinden ya da kendinden, evlendikten sonra çıkabilecek sorunları gözlemlemiştir ve de bu sorunları çözemez de yıllar sonra hatta evlendikten sonra ayrılacak olursanız çok daha zarar görebileceğinizi düşünmüş olabilir ama şimdiden bu konuları masaya yatırıp, birbirinizin düşünceleriniz öğrenirseniz- ki bak aslında şaşırdım,erkekler çok sık kafa yormaz sanırdım ben bu konularda:))) - ikiniz de inan daha sıkı sarılacaksınız birbirinize.
Tek tavsiyem, bu konuşmalar sırasında tansiyon bazen yükselebilir, kolay olmayabilir, biri sert çıktığında diğeri alttan almayı, ya da ortam gerilir gibi olursa araya espri katarak, sadece düşüncelerinizi paylaştığınızı hatırlamanız.
İnanamazsın benim bu konuşmalardan sonra ne akdar rahatladığımı.
diyalog 1......
kadın : sacımı kestirdim nasıl olmus
erkek : güzel olmus
kadın : ya aslında ben katlı kesim istemiştim kuaförüm bunun daha cok yakısacagını söyledi
erkek : buda güzel
kadın :katlımı kestirseydim acaba
erkek :böylede güzel
kadın :yok yok keske katlı kestirseydim renginide biraz açtırtsaydım dimi
erkeklabilir
kadın :ya gecenlerde bir dergide gördüm saç rengi cok güzeldi o renkmi boyatsaydım acaba.
........
........
........
diyalog 2....
kadın 1 :sacımı kestirdim nasıl olmus
kadın 2 : ay cok güzel olmus canım güle güle kullan
kadın 1 :ya aslında ben katlı kesim istemiştim kuaförüm bunun daha cok yakısacagını söyledi
kadın 2 :evet haklısın bende bu kesimi cok begenirim gercekten güzel olmus.. bendemi böyle yaptırsam acaba
kadın 1 :katlımı kestirseydim acaba
kadın 2 :evet katlı kesimde cok yakısırdı..ben bir ara denemiştim ama benim yüzüme pek gitmedi.arkadasım kestirmişti bak ona cok yakısmıstı hatta kızıla boyatmıstı bayılmıstım valla
........
........
konusma devam eder giderrr....
diyalog 3.......
erkek1 :sacımı kestirdim
erkek2 :sıhhatler olsun
erkek1 :tesekkür ederim..
yani evet o cok kafa yoruyor böle konularda:) benim sevgilim cok hassaszaten bana diyor sen erkek rolundesin bense bayan rolünde gibiyimn, bir an evvel rollerimizi değişelim istersen falan diye şaka yapıyo ama haklı gercektenn, ben de ne yaparsam yapayım hep erkek rolü üzerimde oluyor nedense ( Yani sorumsuz davranıs sergileyen, sorunlardan kacan hep ben oluyorum istemeyerek...Hassas düşünüorum ama bu ona cok farklı lanse ediyorr, yani anlayacagın aramızda PAYLASIM problemi var...yarından itibaren baslıcam zatenn yavas yavas konusmayaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?