Biz de ayrı şehirlerdeyiz ve telefonda sadece ben konuşuyorum genelde zaten çok uzun da konuşmayız hep ordan burdan konuşuyoruz yani ilişki hakkında pek konuşamıyoruz açıkçası beyefendi sıkılıyor...bence kıymetimi bil eğer sevgilin bu konuları konuşmak istiyorsa çünkü erkekler gemelde bu kon uları konuşmaktan kaçarlaarrrr
evet canım o kitabı netten indirdimm ve sen dedikten sonra okudum burdan tavsiyem herkes okusun walla acayip iyi seyler var, erkek ve kadınlara yönelik.. erkekler konusmadıkları zaman ""magaraya cekiliyorlarmış" cok hos bir deyiş gerçekten:)) bundan sonra dicem bizimki magaraya cekildi diye
diyalog 1......
kadın : sacımı kestirdim nasıl olmus
erkek : güzel olmus
kadın : ya aslında ben katlı kesim istemiştim kuaförüm bunun daha cok yakısacagını söyledi
erkek : buda güzel
kadın :katlımı kestirseydim acaba
erkek :böylede güzel
kadın :yok yok keske katlı kestirseydim renginide biraz açtırtsaydım dimi
erkeklabilir
kadın :ya gecenlerde bir dergide gördüm saç rengi cok güzeldi o renkmi boyatsaydım acaba.
........
........
........
diyalog 2....
kadın 1 :sacımı kestirdim nasıl olmus
kadın 2 : ay cok güzel olmus canım güle güle kullan
kadın 1 :ya aslında ben katlı kesim istemiştim kuaförüm bunun daha cok yakısacagını söyledi
kadın 2 :evet haklısın bende bu kesimi cok begenirim gercekten güzel olmus.. bendemi böyle yaptırsam acaba
kadın 1 :katlımı kestirseydim acaba
kadın 2 :evet katlı kesimde cok yakısırdı..ben bir ara denemiştim ama benim yüzüme pek gitmedi.arkadasım kestirmişti bak ona cok yakısmıstı hatta kızıla boyatmıstı bayılmıstım valla
........
........
konusma devam eder giderrr....
diyalog 3.......
erkek1 :sacımı kestirdim
erkek2 :sıhhatler olsun
erkek1 :tesekkür ederim..
Size bir tavsiyem var..
Erkeklerle ilgili bu ve buna benzer pek çok sorunun yanıtını arıyorsanız ERKEKLER MARSTAN KADINLAR VENÜSTEN kitabını anlayarak okumanızı ve sindirmenizi tavsiye ederim :)
Açıkçası benim çok işime yaradı..Mesela kocam içine kapandığında nasıl davranacağımı bilemiyorken orada okuduğum bir iki tavsiyeyle onu daha iyi anladım ve nasıl davranmam gerektiğini öğrendim gerçekten işe yarıyor..
Bu kadar çok farkın aslında iki sebebi var..YARATILIŞ FARKI VE HORMONLAR..
Ya arkadaşlar aslında; bizde bu kadar konuşma yeteneği varken birilerinin de dinlemesi lazım değil mi?yoksa boşuna mı nefes tüketeceğiz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?