Erkekler neden "mutlumusun..?" diye sorar?

tuzlukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
123
0
46
İstanbul
evli bir erkek neden "mutlumusun" diye sorar.. psiklojık olarak sorunu oldugu için mi? yoksa kendısının mutlu edemediğini düşündüğü için mi? sorar..

eğer kadın mutluluğunu dile getirmiyorsa veya hissettirmiyosa sorarlar....emin olmak için... çok uyanık bu erkekler varya

bana kimse "mutlu musun" diye sormadı.ya mutluluğumu takmadılar ya da çok mutlu görünüyordum sormaya gerek duymadılar.:31:

Kadın mutsuzdur duruyordur sürekli şikayet ediyordur belki de eşiyle hiç paylaşım yapmıyordur. Bundan dolayı rahatsız olan erkek, karısına 'mutlu musun?' diye soruyordur. :6:

Kadın mutsuzdur duruyordur sürekli şikayet ediyordur belki de eşiyle hiç paylaşım yapmıyordur. Bundan dolayı rahatsız olan erkek, karısına 'mutlu musun?' diye soruyordur. :6:

aslı öyle degil.. arkadaşım çok sıkıntılı gunler geçiriyor.. yanı ailevi degil ama iş vs ile ilgili çok buyukk sorunları var bır senedir.. kızcagız sabrı ilmek ilmek dokuyor diyebilirim.. ancak bır senedır eşine tek bır kelıme etmedi.. şikkayet etmedi.. tersine o üzülmesin diye bır çok sorunu tek başına aştı.. ancak eşi son gunlerde sık sık bu soruyu sorunca onunda kafasına takıldı.. yani mutmuz oldugunu anımsatacak cümle bıle kurmadım dıyor.. bende bır psikologtan yardım almasını söyledim.. bu hafta gıtmeyı düşünuyor

aslı öyle degil.. arkadaşım çok sıkıntılı gunler geçiriyor.. yanı ailevi degil ama iş vs ile ilgili çok buyukk sorunları var bır senedir.. kızcagız sabrı ilmek ilmek dokuyor diyebilirim.. ancak bır senedır eşine tek bır kelıme etmedi.. şikkayet etmedi.. tersine o üzülmesin diye bır çok sorunu tek başına aştı.. ancak eşi son gunlerde sık sık bu soruyu sorunca onunda kafasına takıldı.. yani mutmuz oldugunu anımsatacak cümle bıle kurmadım dıyor.. bende bır psikologtan yardım almasını söyledim.. bu hafta gıtmeyı düşünuyor

demek eşi bişeyler hissetmiş ki soruyor...eşinin sıkıntısını kendisiyle paylaşmasını istiyordur....anlatmamakla hata etmiş bence bayan...sorunlar paylaştıkça azalır..eşi ağzından laf almaya çalışıyo demek ki yazık:50:

demek eşi bişeyler hissetmiş ki soruyor...eşinin sıkıntısını kendisiyle paylaşmasını istiyordur....anlatmamakla hata etmiş bence bayan...sorunlar paylaştıkça azalır..eşi ağzından laf almaya çalışıyo demek ki yazık:50:

eşi ile sorunu yok ama zaten sıkıntılı gunler yaşarken sureklı eşinden bır şeyler istemesi, ve şartlar geregı yapamayacagını bildigi halde istemesi, söylemesi gereksız olmazmıydı.. eşini üzmemek için bebegıyle vs yaşadıgı sorunları ve zorlukları eşine pek yansıtmaması normal degil mi sence.. sonuçta eşi uzaktayken sureklı bır şeyleri söylemesi onu üzmekten başka bır şeye yaramayacaktı..:(..

ben çok duydum...aslında mutlu bi insanımdır hep de gülerim ama yine de sorar sevgilim..
bence algılamaları biz kadınlara göre biraz kıt ya,kimbilir neye takılmışızdır anlamıyolar ve o yüzden soruyolar...
durup durup soruyorsa da demekki mutluluğunu yansıtamıyor hatun kişi diye algılıyorum ben

Back
X