Erkekler neden sevdiklerini şımartmaz a

1 ay sonra eşim olacak demişsiniz, bazen de eşim diye bahsetmişsiniz. İnsanlar sorunca terslemişsiniz. Olumsuz yorumlara küfürlü tepki vermişsiniz. Ne bekliyorsunuz? Onaylanmak mı? Polyannacılık oynanmasını mı. Konu açıyorsanız olumlu yada olumsuz her türlü yoruma açık olmalısınız.
Konunuza gelince bence sevildiğini hissetmek için bariz açık açık yapılan çiçek böcek alma hediyeler falan gerekmiyor. Gerçekten seviyorsa sesinden duruşundan bakışından bile anlaşılıyor adamın. Siz bir eksiklik hissine kapılıyorsanız ve bu sıklıkla oluyorsa gerçekten orada bir eksiklik vardır. Ama geçici bir dönemse daha önce böyle değilse bulundugu ortam dolayısıyla uzaklıktan dolayıdır.

1 ay sonra eşim olacak demişsiniz, bazen de eşim diye bahsetmişsiniz. İnsanlar sorunca terslemişsiniz. Olumsuz yorumlara küfürlü tepki vermişsiniz. Ne bekliyorsunuz? Onaylanmak mı? Polyannacılık oynanmasını mı. Konu açıyorsanız olumlu yada olumsuz her türlü yoruma açık olmalısınız.
Konunuza gelince bence sevildiğini hissetmek için bariz açık açık yapılan çiçek böcek alma hediyeler falan gerekmiyor. Gerçekten seviyorsa sesinden duruşundan bakışından bile anlaşılıyor adamın. Siz bir eksiklik hissine kapılıyorsanız ve bu sıklıkla oluyorsa gerçekten orada bir eksiklik vardır. Ama geçici bir dönemse daha önce böyle değilse bulundugu ortam dolayısıyla uzaklıktan dolayıdır.
Benim kabul edemedigim şey burdaki bazı insanların gereksiz bi şekilde kötü yorum yapması,içlerini boşaltıyo gibiler. Bi hata arıyo gibiler. Niyetlerini bilemedigim için kötü niyetle sorduklarını varsaydım belki de hatalıyım bilemem. Olumsuz yorumlara açığım ama mantıklı olsun,tutarlı olsun. Benim söylediklerimi yanlış bilgilerle şişirip önüme koyuyolar. Onlar dürüst davransın ben de davranayım. 2. paragraf için teşekkür ederim evet bazı dönemlerde oluyor. Ben sevgi konusunda biraz açım. Doymuyorum. Onu bu konuda zora sokmamak için uğraşmama ragmen bazen eksikligini yaşıyorum

Benim kabul edemedigim şey burdaki bazı insanların gereksiz bi şekilde kötü yorum yapması,içlerini boşaltıyo gibiler. Bi hata arıyo gibiler. Niyetlerini bilemedigim için kötü niyetle sorduklarını varsaydım belki de hatalıyım bilemem. Olumsuz yorumlara açığım ama mantıklı olsun,tutarlı olsun. Benim söylediklerimi yanlış bilgilerle şişirip önüme koyuyolar. Onlar dürüst davransın ben de davranayım. 2. paragraf için teşekkür ederim evet bazı dönemlerde oluyor. Ben sevgi konusunda biraz açım. Doymuyorum. Onu bu konuda zora sokmamak için uğraşmama ragmen bazen eksikligini yaşıyorum
Sevgi açlığı konusunda iş adamda bitiyor. Yaklaşımı hali tavrı önemli. Bunun farkında olup sizi ihmal ettiği zamanlarda bir türlü gönül alıyorsa, kısıtlı zamanda olsa telafi ediyorsa sizde törpülemelisiniz o huyunuzu.yani sürekli tripli sitemli olmak emin olun hiç işe yaramadığı gibi bence ters tepiyor. Aksine her zaman güçlü durmak kendini biraz geri çekmek işe yarıyor bence.zaten seven insan bi şaşırıyor o gibi durumlarda ne oluyoruz diye sorup bu defa daha çok üstüne düşmeye başlıyor.

Sevgi açlığı konusunda iş adamda bitiyor. Yaklaşımı hali tavrı önemli. Bunun farkında olup sizi ihmal ettiği zamanlarda bir türlü gönül alıyorsa, kısıtlı zamanda olsa telafi ediyorsa sizde törpülemelisiniz o huyunuzu.yani sürekli tripli sitemli olmak emin olun hiç işe yaramadığı gibi bence ters tepiyor. Aksine her zaman güçlü durmak kendini biraz geri çekmek işe yarıyor bence.zaten seven insan bi şaşırıyor o gibi durumlarda ne oluyoruz diye sorup bu defa daha çok üstüne düşmeye başlıyor.
kesinlikle ben hatalıyım bu konuda zaten ama kendime engel olamıyorum ilgi konusunda

Iltifat istiyorum diye sartlandirmak cok garip.
Bu bence simarik kizlarin istegidir.
Bazen ben nisanlima sakasina " hadi beni öv, hadi hadi" derim nazlanir gibi azda simarik kizlar gibi yapip sakasina. Sonra 2 saniye sonra ikimizide deli bi gulme alir.
Der ki " öv beni diyince pat diye övmek olur mu, bu nasil is". Diyorumki cok mantikli.
Bence iltifati insan her zaman sozlerde bakislarda aramamali. Mesela nisanlim bana bazen gelirken evde yarim kalmis bi cikolatayi getirir beraber yiyelim diye. Ve iltifatsiz, afilli laf etmeden ' al bakalim' der.
Cok super degil iliskide, suslu puslu laflar etmez ama bazen bi whatsappta 'iyiki varsin' diye yazar bi gece yarisi. Icimden ' gece gece aklina ben gelmisim" derim ve mutlu olurum.
Ve en onemlisi onun bana yaptiklarini bende ona yaparim. Bi sabahin korundede ben ona yazarm " iyiki varsin biliyomusun" diye.
Hep bana hep bana dememeli iliskide, sende adim atmalisin. Ve dogrusu her standart iliski gibi dusunmemeli sizin iliskinizi, her iliski romntik ve iltifat icermemeli illada. Bazen biz" uf yeter bu kadar romantizm, normale don" deriz ve en sacma seylere deli gibi gulen ciftleriz.

Bazen ben nisanlima sakasina " hadi beni öv, hadi hadi" derim nazlanir gibi azda simarik kizlar gibi yapip sakasina. Sonra 2 saniye sonra ikimizide deli bi gulme alir.
Der ki " öv beni diyince pat diye övmek olur mu, bu nasil is". Diyorumki cok mantikli.
Bence iltifati insan her zaman sozlerde bakislarda aramamali. Mesela nisanlim bana bazen gelirken evde yarim kalmis bi cikolatayi getirir beraber yiyelim diye. Ve iltifatsiz, afilli laf etmeden ' al bakalim' der.
Cok super degil iliskide, suslu puslu laflar etmez ama bazen bi whatsappta 'iyiki varsin' diye yazar bi gece yarisi. Icimden ' gece gece aklina ben gelmisim" derim ve mutlu olurum.
Ve en onemlisi onun bana yaptiklarini bende ona yaparim. Bi sabahin korundede ben ona yazarm " iyiki varsin biliyomusun" diye.
Hep bana hep bana dememeli iliskide, sende adim atmalisin. Ve dogrusu her standart iliski gibi dusunmemeli sizin iliskinizi, her iliski romntik ve iltifat icermemeli illada. Bazen biz" uf yeter bu kadar romantizm, normale don" deriz ve en sacma seylere deli gibi gulen ciftleriz.
Bu psikolojik bi gerçek ama, kadınların sevildiğini daha çok duymak istemesi erkekle kadın beyni arasındaki farktan kaynaklanıyor. Bunu okumuştum detayını çok hatırlamıyorum ama kadın düzenli bi şekilde sevildiginin yinelenmesine ihtiyac duyuyo

Bu psikolojik bi gerçek ama, kadınların sevildiğini daha çok duymak istemesi erkekle kadın beyni arasındaki farktan kaynaklanıyor. Bunu okumuştum detayını çok hatırlamıyorum ama kadın düzenli bi şekilde sevildiginin yinelenmesine ihtiyac duyuyo

Bu dogru. Kadin sevilme hissi ve ilgiye ihtiyaci var. Ama bunu illa standart cicek buketlerinde, ask kartlarinda, uzun dizelerde aramamak lazim.
Bu tipki cocuk buyuturken komsunun cocugunun gelisimiyle kendi cocugunu karsilastirmak, ve ardindan " benim cocugumda sorun var galiba" diye uzulmek gibi. Her iliski farklidir, her cocuk gibi.
O komsunun cocuguna odaklanip mutsuz olan kisi keske kendi cocuguna odaklanip guzellikleri gorup mutlu olmayi bilse.
O baska iliskilere odaklanip mutsuz olmak yerine keske kendi iliskisindeki guzellikleri gorse kisi.

Not: yukardakilee seven bi erkekten yola cikaraktan yazildi. Demek istedgim her erkek farkli sever. Ama tabiki konudaki erkek kisini tanimadigim icin bilemiyorum gercek bi sevgi var mi ortada.

Demin telefonda konuştuk. Sesi yumuşak ve sevgi doluydu. Geçenki konuyu konuştuk (espriyle bana hoşlanmadıgım özelliklerimi söylemesi konusu). Daha önce aramızda böyle bişey yaşanmış. Benle ilgili "anası kılıklı "demiş benim de hoşuma gitmiş gülmüşüm,yine aynı şekilde güleriz diye söyledim dedi,art niyetim yoktu. Yine de ben özelliklerimle ilgili esprinin dönmesini hoş karşılamadıgımı söyledim. Bundan sonra dikkat edeceğine adım gibi eminim. Çünkü ilişkimizin başından beri bana bu güveni verdi. Dalga falan da söz konusu değil abarttıgınız gibi. Kıyafetten bahsediyoduk sen zaten çabuk karar değiştirirsin dedi. Yani bi nevi ignelemek gibi cümleler ediyordu ya da ben öyle algılıyodum telefondan. Yüzünü görsem espri mi ne olduğunu anlayıp belki de uzatmazdım güler geçerdim. Ama burdaki insanlar kadın erkek arasını bozmaya çok musaitler. Neler neler yazmışlar. Ben sizden fikrinizi soruyorum bakış açısı sunmanızı bekliyorum. Tek yaptıgınız şey arkası olmayacak şekilde abartıp kendi solgun dünyanızı süslemek.(bazılarının) Neyse bu konuyu öylelikle hallettik. Bugun çok hassas hissettiğimi farketti tabi, telefonda aglamıştım falan. Bazen hatalar yapıyorum bilmeden dedi,ailemizde görmemişiz sevgi cümlelerini.Bazen ben de o ortamın etkisinden sıyrılıp da sevgimi gösteremiyorum cümlelerimle.Ama benim için çok değerlisin,karımsın. İlişkimizn başından beri çok şey atlattık,güzel bi noktaya geldik.Bizim amacımız çevremizde gördüğümüz gibi değil de kendi doğrularımızla bi evlilik kurmak,her şeyin olması gerektiği gibi olması.(ikimizde sevgisiz büyüdük diyebiliriz) bu noktada daha yapacagımız kendimizi geliştirecegmiz çok şey var. Sende şunu seviyorum,bana bazen hatalarımı gösteriyosun ve bunlarla yüzleşiyorum. Bana en başından beri bilinç kattın ve bu sayede bi şeyleri düzeltebildik ve buna hep devam edicez. Bi bilet alıp yanına gelesim var fiyatlara bi bakayım gelebilirsem gelicem(biletler burda pahalıydı en son) seni çok özledim,yalnız kaldıgından çok endişeleniyosun dedi. Şu an hastasın gelip en azından sana çorba kaynatırım bikaç gün de olsa dedi. Gece hayatı falan oldugunu söylemişsin (kaynak götün herhalde?) Tek bi seferliğine arkadaşlarıyla oturmaya gitti,belli bi saat sonra disco eglencesi başlıyomuş. Arkadaşlarının yanından kalkamadı,sorun etmeyeceğimi düşündüğünü söyledi. Ben de sen olsaydın rahatsız olur muydun yalnız gittiğimde dedim. Evet dedi. Bunu böyle düşünmemiştim düşüncesiz zamanıma geldi demek ki,senin bu kadar üzülüp takacagını bilseydim kalkardım.( Zaten abartı bi ortam değildi,salaş bar gibi biyer düşünün)Bugun tekrar arkadaşı aramış gelecek misin diye gelemicem demiş. Sen o kadar kızdıktan sonra bi daha gider miydim agzıma sıçtın dedi. Ben kızdıgım icin mi gitmedin yani dedim. Hayır tabiki hayatım dedi ben hoşlanmadıgım şeyi sana da yaşatmıcam dedi. Ve bunda da sözünde duracagından adım gibi eminim çünkü bu bi alışkanlık meselesi değil. Geçmişte gittiği olmuş ama devamlı ya da düzenli değil. O yüzden umutsuz vaka olarak hiç bakmadım. Bizim için çok fedakarlık yaptı çünkü öyle basit şeylerden ilişkimize zarar gelmesine musade etmez. Okumuşsundur inşallah bu yazdıklarımı çok bilici çok yargılayıcı insan..

Evden yarim kalmis cikolatayi yiyelim diye getiriyor.
😂😂😂 Madem beraber yiyeceksiniz paketi butun halde getirse ya 😂😂😂

Tam anlatacagim şeye ornek oldu.
Goruldugu uzere konu sahibi, insanlar cok farkli, istedikten sonra her hareketin icinden bir aşk bulmak isteyen buluyor yani.
Sen de istedigin ufak hareketlere anlam yukleyerek mutlu olabilirsin, illaki yapiyordur biseyler

Evden yarim kalmis cikolatayi yiyelim diye getiriyor.
😂😂😂 Madem beraber yiyeceksiniz paketi butun halde getirse ya 😂😂😂

Tam anlatacagim şeye ornek oldu.
Goruldugu uzere konu sahibi, insanlar cok farkli, istedikten sonra her hareketin icinden bir aşk bulmak isteyen buluyor yani.
Sen de istedigin ufak hareketlere anlam yukleyerek mutlu olabilirsin, illaki yapiyordur biseyler

Oyle deme kiz :)
Eger ki moralim cok bozuk oldugunu soyledigimde yarim saat sonrasina kapimda bitiyorsa ve akil edip evden cikarken alel acele " mutlu olsun" diye o yarim cikolatayi getiriyorsa. Ve bunu en sevdgim seyin cikolata oldugunu bilip getiriyorsa. O zmn coook farkli olay.

Oyle deme kiz :)
Eger ki moralim cok bozuk oldugunu soyledigimde yarim saat sonrasina kapimda bitiyorsa ve akil edip evden cikarken alel acele " mutlu olsun" diye o yarim cikolatayi getiriyorsa. Ve bunu en sevdgim seyin cikolata oldugunu bilip getiriyorsa. O zmn coook farkli olay.

Nebileyim ben o morali bozukken cikolata yemeleri, cikolatayla mutlu olanlari filan sadece filmlerde gordum. Benin moralim bozukken boğazimda tıpa oluyor resmen lokma bisey yiyemem, sevdigim şeyi bile cikolatanin da ustumde hiç etkisi olmadi. 😂😂😂 o yuzden anlamini anlayamiyorum 😁

Back
X