Erkekler neden sinirli anında düşüncesizce kıza hakaret ederler

uek5698

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
128
-13
11
meraba ilişki konularında tecrübesizim. benim konuştuğum biri vardı bi iki tartışmamızda hakaret etmişti bitirmek istemiştim ama saatlerce dil döktü sözler verdi affettim. son olayımızda ben rahatsız olduğum bi meseleden bahsettim yapmayacağım dedi bi daha yapınca beni umursamıyor sandım bitirmek istedim. açtı ağzını yumdu gözünü saatlerce tonla hakaret etti ben ağzımı açıp tek kötü kelime kullanmadım. arkadaşım bile şaşırdı ben olsaydım ana avrat düz söverdim nasıl sakin kaldın diye. tüm erkekler böyle mi?

Hayır. Sen medeniyetsiz bir dağlıya rastlamışsın. Insan olan kadin olsun, erkek olsun diline hakim olur
ben de öyle düşünüyorum ama ilkinde böyle olması beni hayal kırıklığına uğrattı. ben ona hakaret veya gururunu kıracak tek laf etmedim ben saygımı korudukça o çirkefleşti. o anlık hışımla beni sosyal medyalardan engellemişti şimdi kaldırmış. telimi de hala silmemiş buna da anlam veremedim

O zaman sen bas engeli. Sakin iletişime bile açma kendini

Basliga cevap,cunki kiz ona bu cesareti vermistir.Benim esim benimle konusurken sozlerini kuyumcu terazisiyle tartardi...
canım aslında ben cesaret vermedim en küçük hakaretinde zaten bitirecektim o beni saatlerce dil dökerek tuttu sözler verdi. en sonunda yapma dediğim şeyi yapınca beni önemsemiyor diye bitirmek istedim saatlerce açtı ağzını yumdu gözünü ben yine edebimden taviz vermedim

Hayır böyle değil.

Size saatlerce hakaret eden insana karşı tek kötü kelime kullanmamakta maharet değil ayrıca.
Ya cevap verecektiniz yada kesecektiniz iletişimi.
zaten ben cevap verdim susmadım ama kötü kelime kullanarak onun kalıbında cevap vermedim düzgünce cevap verdim. bitirdim zaten. o hışımla beni sosyal mecradan engellemişti şimdi geri kaldırmış telimi de hala silmemiş. ben asla pişman değilim

Hayır tabiki değil. Eşimi 5 6 senedir tanıyorum asla böyle şeyler olmadı olamaz da

Şimdi gidip o yaratığı sessizce doğaya sal kendi kendini imha eder belki
Ve eger siz kendinize değer vermezseniz karşıdakida vermez vermiyor önce kendinizi sevin elim hanzolarina hakaret etme hakkı vermeyin.
o kadar haklısın ki ilkti o benim için böyle olması hayal kırıklığı oldu. o anlık sinirle beni sosyal medyada engellemişti şimdi bir bir kaldırmış rehberden beni hala silmemiş

o kadar haklısın ki ilkti o benim için böyle olması hayal kırıklığı oldu. o anlık sinirle beni sosyal medyada engellemişti şimdi bir bir kaldırmış rehberden beni hala silmemiş
Sende o kadar hakaret duyduğun halde önü silmemissin. Senin ki daha enternasan.

Onlar cins olarak erkek yoksa sahsiyet olarak adamlik vasfi olmayan bunu da bagira bagira haykiran degisik tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…