Cok var, dolu ,denk gelen kapiya birakiyor bunlari onun icin bosanmalar fazla ...yazanlardan da anladım herkes böyle değil sanırım. ben ilk olmasının hezeyanına uğradım biraz
benim zaten ilk defa basima gelen olay cunku ilk defa biri ile gorustum hezeyana ugradim hahahaBaşlığa istinaden, erkeklerin geneli bunu yapmaz. Sen hadsiz ve terbiyesiz öküzleri çekiyorsun demekki.
Daha dur özürler dileyip yalvaracak, böyle hasta ruhlulardan uzak dur, sen engelle bence.o kadar haklısın ki ilkti o benim için böyle olması hayal kırıklığı oldu. o anlık sinirle beni sosyal medyada engellemişti şimdi bir bir kaldırmış rehberden beni hala silmemiş
bana da aptal beyinsiz vs dedi kendine de benim gibi durustu nerden bulcan pisman olcaksin dedi durdu hahaha. zaten normallestiren yok canim asla gururuma bile yediremem kabul edilemez. babam benim bu yasima kadar her turlu eziyetimi cekmis bi kere bile bana sesini yukseltmemis hakaret etmemis ama elin adami gelip hakaret ediyor sen kimsin? keske bi yazsa da laf soksam diye pusudayimHakaretlerin sonu şiddet olur. Böyle seviyesiz, kalitesiz adamlarda çok. Daha gecen hafta bir arkadaşım ayrıldı sevgilisinden sinirlenince "kalt.k, senin ne mal oldugun belli" vb.şeklinde hakaretler etmiş. Evden kovmuş arkadaşım, sonra kapısına dayanmış özürler dilemiş. Şimdi bu nasıl ruh hastası bir durumdur, böyle insanlar normal degil bence ben korkarım yani herşey beklenir. Bir an önce hayatından defet gitsin. Herkes öyle degil kaliteli adamlarda çok. Herkes böyleymiş diyip normalleştirmeyin.
haklisin sozunun eri olmadigina da sahit oldum bi de beni yererken kendini ovuyor ruh hastasi hshshs15478995 kez söz de verse tutmaz o sözü çekilmez o adam hiç..
Bas tekmeyi görsün hakareti dava bile açılır böylesine..
Onun gibisini nereden mi bulcakmışsınbana da aptal beyinsiz vs dedi kendine de benim gibi durustu nerden bulcan pisman olcaksin dedi durdu hahaha. zaten normallestiren yok canim asla gururuma bile yediremem kabul edilemez. babam benim bu yasima kadar her turlu eziyetimi cekmis bi kere bile bana sesini yukseltmemis hakaret etmemis ama elin adami gelip hakaret ediyor sen kimsin? keske bi yazsa da laf soksam diye pusudayim
benden yakısıklısını zenginini zekisini.... bulabilirsin ama benden güveniliri bulamazsın tarzı bi laftı. bi tek bu lafına hak verdim. kendisinden zeki birisini bulacağım kesin :))Onun gibisini nereden mi bulcakmışsın
Doğru senin gibi kanalizasyon bulamam deseydin. Bence engelle gitsin daha çok kudurur.
meraba ilişki konularında tecrübesizim. benim konuştuğum biri vardı bi iki tartışmamızda hakaret etmişti bitirmek istemiştim ama saatlerce dil döktü sözler verdi affettim. son olayımızda ben rahatsız olduğum bi meseleden bahsettim yapmayacağım dedi bi daha yapınca beni umursamıyor sandım bitirmek istedim. açtı ağzını yumdu gözünü saatlerce tonla hakaret etti ben ağzımı açıp tek kötü kelime kullanmadım. arkadaşım bile şaşırdı ben olsaydım ana avrat düz söverdim nasıl sakin kaldın diye. tüm erkekler böyle mi?
Nasıl görüyorsunuz peki, rehberinde hala kayıtlı olup, sosyal medya engelini kaldırdığını?ben onu sildim rehber dahil hiçbir yerde yok
Varoş, eziğin teki ya laflara bak.benden yakısıklısını zenginini zekisini.... bulabilirsin ama benden güveniliri bulamazsın tarzı bi laftı. bi tek bu lafına hak verdim. kendisinden zeki birisini bulacağım kesin :))
hahahaha bunlar bence ailesinden böyle yetişiyor ondan piyasada türedilerHepsi boyle degil. Ama nedense bu okuzlerden cok oldugu icin ille hayatimizin bir sahnesinde boyle okuzler yer aliyor. Sana ilk sevgilinde denk gelmis. Bana sonuncusunda
inanır mısın 25. benden 2 yaş büyükVaroş, eziğin teki ya laflara bak.Yaşı kaç bu insanımsının?
aramalarıma çıkmıyordu bi anda çıkmaya başladı ordan anladım engeli açmış. rehberde de whatsapp profil fotosu sadece kişilere açık ordan anladımNasıl görüyorsunuz peki, rehberinde hala kayıtlı olup, sosyal medya engelini kaldırdığını?
bitirdim zaten. o anlık hışımla engellemişti sosyal medyadan kaldırmış şimdi engelleri. rehberden de silmemiş daha duruyorumTabi ki hayır. Lütfen, koşarak uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?