Erkekler neden sinirli anında düşüncesizce kıza hakaret ederler

Başlığa istinaden, erkeklerin geneli bunu yapmaz. Sen hadsiz ve terbiyesiz öküzleri çekiyorsun demekki.

Başlığa istinaden, erkeklerin geneli bunu yapmaz. Sen hadsiz ve terbiyesiz öküzleri çekiyorsun demekki.
benim zaten ilk defa basima gelen olay cunku ilk defa biri ile gorustum hezeyana ugradim hahaha

Hakaretlerin sonu şiddet olur. Böyle seviyesiz, kalitesiz adamlarda çok. Daha gecen hafta bir arkadaşım ayrıldı sevgilisinden sinirlenince "kalt.k, senin ne mal oldugun belli" vb.şeklinde hakaretler etmiş. Evden kovmuş arkadaşım, sonra kapısına dayanmış özürler dilemiş. Şimdi bu nasıl ruh hastası bir durumdur, böyle insanlar normal degil bence ben korkarım yani herşey beklenir. Bir an önce hayatından defet gitsin. Herkes öyle degil kaliteli adamlarda çok. Herkes böyleymiş diyip normalleştirmeyin.

o kadar haklısın ki ilkti o benim için böyle olması hayal kırıklığı oldu. o anlık sinirle beni sosyal medyada engellemişti şimdi bir bir kaldırmış rehberden beni hala silmemiş
Daha dur özürler dileyip yalvaracak, böyle hasta ruhlulardan uzak dur, sen engelle bence.

15478995 kez söz de verse tutmaz o sözü, çekilmez o adam hiç..
Bas tekmeyi görsün hakareti dava bile açılır böylesine..

bana da aptal beyinsiz vs dedi kendine de benim gibi durustu nerden bulcan pisman olcaksin dedi durdu hahaha. zaten normallestiren yok canim asla gururuma bile yediremem kabul edilemez. babam benim bu yasima kadar her turlu eziyetimi cekmis bi kere bile bana sesini yukseltmemis hakaret etmemis ama elin adami gelip hakaret ediyor sen kimsin? keske bi yazsa da laf soksam diye pusudayim

15478995 kez söz de verse tutmaz o sözü çekilmez o adam hiç..
Bas tekmeyi görsün hakareti dava bile açılır böylesine..
haklisin sozunun eri olmadigina da sahit oldum bi de beni yererken kendini ovuyor ruh hastasi hshshs

Onun gibisini nereden mi bulcakmışsın
Doğru senin gibi kanalizasyon bulamam deseydin. Bence engelle gitsin daha çok kudurur.

Onun gibisini nereden mi bulcakmışsın
Doğru senin gibi kanalizasyon bulamam deseydin. Bence engelle gitsin daha çok kudurur.
benden yakısıklısını zenginini zekisini.... bulabilirsin ama benden güveniliri bulamazsın tarzı bi laftı. bi tek bu lafına hak verdim. kendisinden zeki birisini bulacağım kesin :))

Hepsi boyle degil. Ama nedense bu okuzlerden cok oldugu icin ille hayatimizin bir sahnesinde boyle okuzler yer aliyor. Sana ilk sevgilinde denk gelmis. Bana sonuncusunda

Tabi ki hayır. Lütfen, koşarak uzaklaş.

benden yakısıklısını zenginini zekisini.... bulabilirsin ama benden güveniliri bulamazsın tarzı bi laftı. bi tek bu lafına hak verdim. kendisinden zeki birisini bulacağım kesin :))
Varoş, eziğin teki ya laflara bak. Yaşı kaç bu insanımsının?

Hepsi boyle degil. Ama nedense bu okuzlerden cok oldugu icin ille hayatimizin bir sahnesinde boyle okuzler yer aliyor. Sana ilk sevgilinde denk gelmis. Bana sonuncusunda
hahahaha bunlar bence ailesinden böyle yetişiyor ondan piyasada türediler

Nasıl görüyorsunuz peki, rehberinde hala kayıtlı olup, sosyal medya engelini kaldırdığını?
aramalarıma çıkmıyordu bi anda çıkmaya başladı ordan anladım engeli açmış. rehberde de whatsapp profil fotosu sadece kişilere açık ordan anladım

Hayatında bir ilişkin olmuş, almış onu tüm erkeklere genellemişsin.
Ne saçma.
Bunun erkeği kızı yok, iyi anda canım cicimken kötü anda 'sen zaten söylesin böylesin' demek kötü karakter özelliğidir .senin denk geldiğin de böyle bir insanmış.
Bir dahaki ilişkinde yine aynı şeyi yaşarsan sana saatlerce hakaret etmesine izin verme, bas engeli yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…