kk'den öğrendiğim bişey "Erkekler işler cidddiye binince korkuyor"
(Ç)Alıntı
doğru diyosun aslında sözü ailem istedi nişanıda acaba diye kaç kez ayrılmak istedim ağladıı yalvardı.evlilik kısmından emin oldumda.ailesinin maddi açıdan pek yardımı olmıcak nişana.geri ödemesi şartıyla yapıyo nişanı.her ay aldığı 3 kuruş paranın nerdeyse yarısını vercek onlara.bir yandan bitirmesi gereken açıköğretim lisansı var.bir yandan da memuriyete atanması lazım..ailem bunları bekliyor o da doğal olarak sitreste.bilmiyorum evlendikten sonra daha mı yakınlaşırız daha mı uzaklaşırız çok tereddütteyim
canım ya acaba nasılsa seninle evlenicek kaçırmıcak artık diye üzerine bi rahatlamamı gelmiş, ecet dediğin gibi maddi yüklr erkeği ezer, ama hayat bu canım evlilikde öyle maddi manevi ağırlıklar varki.. ah bu erkekler ah...
onu kendide dioo tavlayana kadardı falan die ama sevio düşünüo bliyorum.ben onu çok ezdim zamanında çok üstüne gittim çok kapris yaptım yeri geldi maddi olarakta ezdimm ona rağmen herşeye rağmen yanımda.aslında ona göre şuu diyoki bütün gün affedersinizde köpek gibi çalışıyorum ayağımın üstüne basamıyorum.yoruluyorum para lazım nişan var gider var istiorum aklıma gelio bişiler yapmak ama olmuo zamanım olmuo param olmuo dio.bende diorumki para önemli değil gel yürüyelim de oturalım de ona da razıyım diorum öyle deme bi yere gidip oturamıosak senle bu beni üzer dio
eyvah eyvah arkadsım para konusu dolayısıyla mı değişti tavırları, ama bunu bi şekilde anlatmak gerekir ona, çünkü onun bu ruh haliyle sende savrulursun canım ya.. bunu bi dengeye oturtmak lazım..
aslında bilmiyorum sorumluluk yüklendi.yüzük takıldıktan sonra bir anda olgun bir anda kalıplaşmış biri oldu.önceden liseliler gibiydik deli dolu daha heyecanlı hareketli.artık sanki evli çiftler gibiyiz mutlu huzurlu seviyor ama sıradan.25 yaşındayz çocukta değiliz.ben bunları anlatınca savunduğu şey şu.ben seni hala seviyorum evlenmeyide istiyorum sadece önceden birbirimizi tanımaya çalışıyoduk daha farklıydık artık oturdu ilişkimiz yerine ciddiyete bindi olgunlaşmamız lazım diyor başka bişi demiyor.zaten iş güçten vaktimizz olmuyo malesef.gün içinde arar sorar eder.önceden dakikalar yetmezdi artık ikimizde nbr nasılsın canım bebeğim bitti gitti.konuşcak bişeyimiz yok.ben o eskiden dibimden ayrılmayan çocuk gibi adamı istiorum ama yok anlatamıyorum.evde oturuosun kurup kurup tartışıyoruz senle .çalışsan halimden anlarsınn bende isterim gezip tozmayı ama bu kadar gelio elimden dio.napcam bilemedim
canım evet malaesef ilk evre bitmiş.. ikinci evrede sanki.. yani sorumluluk kısmı ağır geliyor, inşAllah toparlanırsınız, çünkü evlilikde çok agır sorumluluklar içeriyor, inşAllah halleder bu para işlerini de rahatlarsınız o zaman biraz vakit kalır yine eski zamanlara dönüş olur belki
inşş.korkuyorum zamanla bu duruma alışmaktan yada içimdeki o heyecanı kaybetmekten.hoş kaybettim aslında ama seviyorum yinede..bilmiyorum yaa sarılsam yetio huzur buluyorum ama bazende çevremde hala taze kalmış çiftleri gördükçe neden biz böyle olmayalımki diyorum
merhaba arkadaşlar.hep merak etmişimdir neden? diye.Erkekler ilk günki gibi kalamıyor malesef.buna yapacak birşeyde olmuyor en kötüsüde bu.Benim güzel giden bir ilişkim var aslında 1 ay sonrada nişanım.10 aydır falan birlikteyiz.çok şey yaşadık dolu dolu.ilk zamanlar yastık altından güller.çikolata kutuları durup dururken bir müzikte kaldırıp dans edelim diyen adam gitti yerine sıradan monoton biri geldi.eskiden böyleydin diyincede tartışan biri o zaman yeni tanıyorduk birbrimizi ama artık tanıyoruz diyen biri.seviyormu seviyor aslında yeni bir işe başladı çok yorucu sabahtan akşama kadar ayakta bazen geceye kadar çok yoruluyor nişan yükü üstüne kaldı.sözden sonra tuaflaştı ilgili sevgili ama hep bir sitres bir sinir geldi üstüne an geliyorki kırıyor beni.önceden ağzımın içine bakan adam gitti bir anda olgunlaşmış kalıplaşmış biri geldi.anlamadım neden böyle.birbirimize vakit ayıramıyoruz bende evdeyim zaten işsizm şuan acaba ondan mı büyütüyorum.çok yoruluyo biliyorum ama ne bileyim bekliyorum eskisi gibi deli dolu olmasını.ne yapmam lazım nasıll yapmam lazım bilmiyorum.
aynen kızlarr.bazen diyorumki bu böyle biri değildi olamaz.meselaa önceden çok çok gururluydu gurursuz şuan demiyorum ama çok canayakın çekinmesi yoktur. annem bu huyunu çok sever gelir bize yerz içeriz.son zamnlarda batmaya başladı bu olay bana.gelio şu yokmu bu yokmu şundan olsa iyiydi falan.az önce yine konuştukk annemler şundan yemeğe gitti dedim aa çok severim bana da getirsinler.söylendim bende seninki artık aştıı dedimm.bu nedir böle dedim.gözümdeki o semsert adam gitti asalak gibi bişi kaldı.yani öyle hissettirio onun bakması lazımken sömürüo gibi gelio aciz gibi bilmiyorum yaa bunaldım bunu ona nasıl dile getirebilirim.en büyük sorunum bu şuanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?