evettt, kızlar bır erkek rejım yapıyor durmadan verdıgı kiloları sayıyorsa bu neden dır?
daha mı guzel gorunmek ıstıyordur yaşlandıgını mı dusunup fit olma cabasındadır. :enbuyukkk:
Daha güzel görünmek istiyordur..Aynısı abartılarıyla birlikte bende de var.(Bkz. Ağda yapan erkek)
kaç yaşındaki yaşlandığını düşünücek? sen 83lü isen o da o civardır :hulya:
kötü yönden düşünürsek evet kendini etrafa beğendirme çabası içinde olabilir ..
ama kendi için veya senin için de yapıyor olması ihtimal..
Kuzum sıkma canını,kendini seven ve sayıgısı olan erkektir.Kendisine saygısı olan insanın,çevresindekilere de saygısı vardır.Ayrıca ne yaptığını bilir,istiktarlıdır,planına ve programına uyar,sözünün eridir.Çoğu insan kendini kontrol edip yapamıyorken,onun yapması iradesinin güçlü olduğunu gösterir.
jinekomastisi falan yoktur inşallah..
blumia gibi bir şey mı ?
olabilir sürelı kılo verme derdınde, gramları sayıyor akannehir
yok canım. erkeklerde göğüs büyümesidir jinekomasti. bu hastalığa yakalanmış olan erkekler kilo aldıkça aynı kadınlar gibi göğüsleri çıkar. hani çok kilolu erkeklerde olur ya onun gibi değil, bunların en ufak yağları oraya gider. normal kilolu olsalar bile göğüsleri oluyo. bu yüzden bu hastalıktakiler çöp gibi dolaşırlar. aklıma bu geldi zayıflamaya çok önem veriyo diyince, inşallah değildir.
ben mi çok safım yoksa siz mi cok fesat??? benım eşim böyle bir derde düşse direk üstüme alınır;benim için derim.. eğerki hastalık boyutundaysa iş tutar kolundan doktora götürürüm
Jinekomasti o değildir.Yanlış bilgilendirmeyin.Yağların göğüste birikmesi hiç değildir..
Sebebi hormonaldır veya geçici olarak kullanılan ilaçların etkisidir.Aşırı testesteron oluşturulması veya dışardan alınması,vücutta östorojen hormonunun artmasına sebebiyet verir.Buda erkektede bulunana fakat küçük olan meme dokusunun büyümesine sebebiyet verir.Sonuçta ergen kız göğüsü gibi göğüs oluşur.Birkez oluştuktan sonra tedavisi ameliyatla o göğüs dokusunun alınmasıdır.
çapkın adam büyük popo ilede yapar ,çok çok yine poposu büyük olan biri ile aldatır delikafaduldendelikafadulden
Yok ben zayıflayan adam için söylemiyorum,çapkın adam için konuşuyorum...
Çapkın adam istediği fiziğe sahip olduğunda,artık hayalini ne süslüyorsa malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?