erkekler neden zayflamak ister?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
evettt, kızlar bır erkek rejım yapıyor durmadan verdıgı kiloları sayıyorsa bu neden dır?
daha mı guzel gorunmek ıstıyordur yaşlandıgını mı dusunup fit olma cabasındadır. :enbuyukkk:

bunun çok çeşitli nedenleri olabilir.Kişiden kişiye değişir tabiki.
Kendine saygısı gereği olabilir, kiloları rahatsızlık veriyor olabilir....
Ama benim bir tanıdığım vardı.Adam göbekli bişeydi.Ama gözü dışardanın, kaypağın tekiydi.
Azmetmiş, zayıflamaya.Ama neden, bayanlara daha çekici görünmek için.Yani tipinin zamparalık için eksi puan olduğunu düşündüğünden.Sonra zayıflayınca, tam gaz zamparalığa devam.
Ama bunu genelleyemeyiz tabiki.Bahsettiğim kişi göbekliyken de sapıktı....kötükedihüso

1.nasıl biz kadınlar tüketim toplumunun kurbanı olaraktan sıfır beden olmak için didiniyorsak, erkeklr de aynı kaygıya düşebilir..
2. saglıgını tehdit eden bir kilosu vardır,ve obezite çağın hastalıgı malum, adam zayıflamak,saglıklı olmak istiyordur
3. hoslandıgı bayandan kıloları ilgili kötü bir şaka işitmiştir.gururunu kurtarma çabasındadır
bu böyle uzar gider

kaç yaşındaki yaşlandığını düşünücek? sen 83lü isen o da o civardır :hulya:
kötü yönden düşünürsek evet kendini etrafa beğendirme çabası içinde olabilir ..
ama kendi için veya senin için de yapıyor olması ihtimal..

evettt, kızlar bır erkek rejım yapıyor durmadan verdıgı kiloları sayıyorsa bu neden dır?
daha mı guzel gorunmek ıstıyordur yaşlandıgını mı dusunup fit olma cabasındadır. :enbuyukkk:

ya bu erkeklere herşey yasak olmalı:roflol:

kilodan rahatsız oluyordur,şişman olmayı sevmiyordur,

herşeyin altında mana aramaya ne gerek var kötükedihüso

evett ben de onu düşünüyorum
ya etrafa begendiricek ya bana begendiricek
mmmm ikincisi tercihim tabi :kedi:

ay ama nedenn bizim zayıflama guzel olma süslenme ıstegımız gıbı bır ıstek mı ki. :bbo:

çapkınlık ıcın degıldır demı, yapcak adam her turlu yapıyor zaten
ama neden kendıne baktıgı ıcın mı ? mantıklı vereliniortak

jinekomastisi falan yoktur inşallah..

blumia gibi bir şey mı ?
olabilir sürelı kılo verme derdınde, gramları sayıyor akannehir

yok canım. erkeklerde göğüs büyümesidir jinekomasti. bu hastalığa yakalanmış olan erkekler kilo aldıkça aynı kadınlar gibi göğüsleri çıkar. hani çok kilolu erkeklerde olur ya onun gibi değil, bunların en ufak yağları oraya gider. normal kilolu olsalar bile göğüsleri oluyo. bu yüzden bu hastalıktakiler çöp gibi dolaşırlar. aklıma bu geldi zayıflamaya çok önem veriyo diyince, inşallah değildir.

ben mi çok safım yoksa siz mi cok fesat??? benım eşim böyle bir derde düşse direk üstüme alınır;benim için derim.. eğerki hastalık boyutundaysa iş tutar kolundan doktora götürürüm

yok sanmam şekercım bıldıgım kadarıyla memelerı normal ölcüdeydı:)
hastalık o acıdan degıldır belkı korkuyrudr hasta olmaktan yas gecıyor dıye falan dusunuyor belkı bılmem

ben mi çok safım yoksa siz mi cok fesat??? benım eşim böyle bir derde düşse direk üstüme alınır;benim için derim.. eğerki hastalık boyutundaysa iş tutar kolundan doktora götürürüm

her açıdan değerlendirmek gerekiyor ben de anlam veremedim tatlım
üstüme alınmak istiyorum aslında :) :dance:

anam yok bacım yahu memeleri normaldi, sıradan bir erkegınkınden farklı degıldı sadece poposu buyuktu :) :dance: ama ben dalga gecmemıstım hıc

Yok ben zayıflayan adam için söylemiyorum,çapkın adam için konuşuyorum...
Çapkın adam istediği fiziğe sahip olduğunda,artık hayalini ne süslüyorsa malesef..

eee evet capkın adam gobeklı de olsa gobeksız de kendını begendırmenın yolunu bulur vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…