• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neye gore tek gecelik olarak yaklaşıyor?

Ilk tanismada kimseyle samimi olunmaz. Bakkalina cakalina yüz verilmez.

Sıcak kanlı olmak demek sınırları olmamak demek midir ?
Yüz verme değil kibarlık, nezaket. Yaptığım tek şey güler yüzle" merhaba, iyi günler, teşekkürler, hayırlı işler demek."

İş yerinde de kimisi şöforünü, güvenlik görevlisini küçümsüyor beraber yemeğe bile oturmuyor. Ben insan ayırmıyorum.

Merhaba, hayırlı işler diyerek sınırları aştığımı düşünmüyorum. Kimseye ilk tanışmada numaramı vermiyorum. Yukarıda anlattığım insanları eğitimlerde, iş yerinde, ya da arkadaş ortamında tanıdım.

O erkeklere nerde rast geldiginede bagli.
Gece 3 te bara gidip yari ayik kafayla" uff tum erkekler ayni bee, batsin bu dunya" diye bi dusunceye kapilirsiniz belki. Ve haklida cikarsiniz.
Ufaktan pekte anormal olmadigini anlamaniz gerek bu dusuncenin.
Cunku ortam ayni, erkeklerde ayni.
Ortam degistirmeyi dusunun.
Bar alışkanlığım yok gece 11-10 gibi uyurum.

Yüz verme değil kibarlık, nezaket. Yaptığım tek şey güler yüzle" merhaba, iyi günler, teşekkürler, hayırlı işler demek."

İş yerinde de kimisi şöforünü, güvenlik görevlisini küçümsüyor beraber yemeğe bile oturmuyor. Ben insan ayırmıyorum.

Merhaba, hayırlı işler diyerek sınırları aştığımı düşünmüyorum. Kimseye ilk tanışmada numaramı vermiyorum. Yukarıda anlattığım insanları eğitimlerde, iş yerinde, ya da arkadaş ortamında tanıdım.

Çok samimiyim , çok güler yuzluyum diyorsunuz. Işte bende diyorum ki, olunmamasi gerek.

32 diş görünerek , ilk tanıştığımız insanlara merhaba demeye gerek yok.
Denilecekse de belli bir çatı altından söylenmeli.
..

Bizim de çevremiz var, biz de buzdolabı gibi değiliz ama belki sinirlarimiz var.
Çünkü erkeklerin mayasini biliyor kadınlar.

bizim erkekler nezaketten anlamaz.
hele statüsü düşükse senle konuşmayı sohbeti ''aha benden hoşlandı'' diye algılar. iş yerinde çaycıyla bakkalla çakkalla mesafeni korumanı öneririm.
normal bir ülke olsak yaptığın normal ama normal değiliz..

Canım, erkekler için iki tip kadın vardır; verecek kadın vermeyecek kadın.
Gerisini sen düşün.

O tipler şöyle düşünüyor. "%50 şansım var. En kötü red edilirim." diyor ve şanslarını deniyorlar. Siz ilk değilsiniz, sizinle de alakası yok. Bu onların karakter bozukluğu.

İyi de bir insan elini tutmak istedi diye hemen eve atmak istediğini nereden çıkardınız ki. Kaldı ki o insana hoşlandığınızı söylemişsiniz ee daha önce de o size zaten hislerini açmış geri çevirmişsiniz. Şimdi sizden duyunca yakın davranmış ama sevgilisi varmış ayrıca o zaman kabul etmediniz de yıllar sonra buluşunca mı anladınız hoşlandığınızı demek ki görüşmeye devam ediyordunuz buluştuğunuza göre ve buluşana kadar hayatında biri olduğunu söylemedi yani ilginç. Sizin tavrınızla alakalı siz öyle bir izlenim vermezseniz zaten size o anlamda yaklaşamazlar eğer niyetleri sadece ilişkiyse sizin mesafeli duruşunuz işine gelmeyecektir ve ayrılacaktır. Amacı o olmayan da devam edecektir.

küçümsemek değilde mesafeyi korumak diyelim. ben de yemeğe oturmam herkesle. ama bu küçümsemekle ilgili değil iş yerinde mesafeyi korumak istediğim için.

sanırım sizi fazla samimi buluyorlar.

Şu ana kadar tanıdığım erkeklerin çoğu arkadaş olarak yaklaşıp, hatta uzunca bir sure arkadaşım olarak yaklaşıp daha sonra yavşıyorlar. Sevgilileri olduğunu saklıyorlar, sonuncusu yıllar once benden hoşlandığını söylemişti, geri çevirmiştim. Yıllar sonra buluşunca da duygularımı açtım, sevgilim var yeni dedi, bırakırmış kız bunu falan filan, elimi tutmak istedi izin vermedim. Ya amacı çok açık eve kadar benle gelip sevişmekti.

Karakteri bozuk herifler gerçi ama artık kendimi de sorgulamaya başladım. Karakter olarak sempatik biriyim. Gulmemden, espiri yapmamdan her gece birisiyle seviştiğimi mi algılıyorlar. Sizin de başınıza geliyor mu?
Tek gecelik yaklaştıkları için değil de sevgilileri olduğunu söylemedikleri için söylüyorum ; bayaa pislik tiplerle karşılaşmışsınız galiba.. Ama bence bu durum sizinle alakalı değil onların karaktersizliğiyle alakalı bi durum

İyi de bir insan elini tutmak istedi diye hemen eve atmak istediğini nereden çıkardınız ki. Kaldı ki o insana hoşlandığınızı söylemişsiniz ee daha önce de o size zaten hislerini açmış geri çevirmişsiniz. Şimdi sizden duyunca yakın davranmış ama sevgilisi varmış ayrıca o zaman kabul etmediniz de yıllar sonra buluşunca mı anladınız hoşlandığınızı demek ki görüşmeye devam ediyordunuz buluştuğunuza göre ve buluşana kadar hayatında biri olduğunu söylemedi yani ilginç. Sizin tavrınızla alakalı siz öyle bir izlenim vermezseniz zaten size o anlamda yaklaşamazlar eğer niyetleri sadece ilişkiyse sizin mesafeli duruşunuz işine gelmeyecektir ve ayrılacaktır. Amacı o olmayan da devam edecektir.

Benden hoşlandığını söylediğinde aynı ülkede değildik. Söylediklerini samimi bulmadığım için geri çevirdim, yakın arkdaşlarımdan hoşlanması gibi. Ondan hoşlandığımı onu görme fırsatım olunca söylemek istedim. Yıllar önce aynı şehirdeyken işim var dedi, görmeye gelmedi, sonra evine davet etti. Kalmadığım için de bana güvenmiyorsun diye beni suçladı. Niyetinin farklı olduğunu düşünüp her yerden engelledim.

4 yıl sonra kendi iş için kullanılan bir sosyal platformdan ulaştı. İki yıl naber, nasılsınlı bir muhabettimiz vardı. İş için bulunduğum yere gelecekti, tam buluşacağız yazışırken bana sevgilim olup olmadığını, istersem arkadaşını ayarlayabileceğini söyledi. Kızdım, sonra tamam tanıştırmıycam, başbaşa olacağız, istersen ben de kal dedi. Sürekli bir kalma mevzusu çıkıyor.

Kabul etmedim, sebebini de ertesi gün buluşunca söyledim. Ben duygularımı söylemek için hep onu görmeyi bekledim ve başardım. Yıllar önce onu kırdığımı düşünüp kendimi suçladım, hal ve hareketlerinden söylediği yalanlardan duygularının sahte yatağa açma amaçlı olduğunu anladım. Elimi tutmaya çalışmasıyla yatağa atmak istemesini nasıl anladım? Eve kadar getirdi, geleyim mi dedi.

Arkadaşlarım evimde kalabilir, aynı evdeyiz diye aramızda bir şeyler olmak zorunda değil ama onun bana evine gideyim o yatağına ben yatağıma yatarım tarzı düşüncesi olduğunu sanmıyorum.

Şimdi ben de bakkala çakkala gidince selam sabah veririm, merhaba, hayırlı işler, iyi günler vs. Bunu çoğu insan yapıyor zaten nezaket başka, milletin yüz bulması başka. Bazıları güvenlik görevlisiyle, şoförüyle yemeğe bile oturmaz diyorsunuz, oturmasın da zaten ne işi var? Bu insanları küçümsemek değil bence. Siz de oturmayın. Mesela bakın, ben üniversitede küçük bir arkadaş grubuna sahiptim, sınıfta yani. Ve o sınıfta 70 kişi vardı. Yarısıyla bugüne kadar hiç selamlaşmamış, sohbet bile etmemişimdir. Bazıları benim için işte arkadaşlarıma, wurstria sizinle gerçekten konuşuyor mu, bizi beğenmiyor herhalde, bize hiç bakmıyor falan diye şakayla karışık birşeyler söylerdi hep bizimkiler de bana yetiştirirdi. Şimdi ben o insanlardan ne eksik ne de fazlaydım, hepimiz okumak için oradaydık, öğrenciydik. Ama mesafenin statüyle de alakası yok. Mesafe bilinmeli, korunmalı, her ortamda çok sıcak, samimi olmak zorunda değilsiniz. Uzun süre vakit geçireceğiniz ortamlarda kendinizi sevdirin yeter. Bakkalın çakkalın sizin için çok iyi kız, sıcak kanlı vs. Demesine ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Boşverin yani onları.

Bunun dışında sizde gariplik olsa da olmasa da çoğu erkeğin zihniyeti bu olduğu için siz ne yaparsanız yapın bu değişmez.

Şimdi ben de bakkala çakkala gidince selam sabah veririm, merhaba, hayırlı işler, iyi günler vs. Bunu çoğu insan yapıyor zaten nezaket başka, milletin yüz bulması başka. Bazıları güvenlik görevlisiyle, şoförüyle yemeğe bile oturmaz diyorsunuz, oturmasın da zaten ne işi var? Bu insanları küçümsemek değil bence. Siz de oturmayın. Mesela bakın, ben üniversitede küçük bir arkadaş grubuna sahiptim, sınıfta yani. Ve o sınıfta 70 kişi vardı. Yarısıyla bugüne kadar hiç selamlaşmamış, sohbet bile etmemişimdir. Bazıları benim için işte arkadaşlarıma, wurstria sizinle gerçekten konuşuyor mu, bizi beğenmiyor herhalde, bize hiç bakmıyor falan diye şakayla karışık birşeyler söylerdi hep bizimkiler de bana yetiştirirdi. Şimdi ben o insanlardan ne eksik ne de fazlaydım, hepimiz okumak için oradaydık, öğrenciydik. Ama mesafenin statüyle de alakası yok. Mesafe bilinmeli, korunmalı, her ortamda çok sıcak, samimi olmak zorunda değilsiniz. Uzun süre vakit geçireceğiniz ortamlarda kendinizi sevdirin yeter. Bakkalın çakkalın sizin için çok iyi kız, sıcak kanlı vs. Demesine ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Boşverin yani onları.

Bunun dışında sizde gariplik olsa da olmasa da çoğu erkeğin zihniyeti bu olduğu için siz ne yaparsanız yapın bu değişmez.
Onun bunun falanca sıcakkanlı desin diye yapmıyorum. Nezaketen ailemden de böyle gördüm selam verip teşekkür edip çıkarıp, onlar da numaramı istemiyor tabii ki. Hal ve hareketlerimden örnek verdim sadece.

Yemeğe oturduğum insanlara gelince masama gelince "lütfen siz şöförsünüz, haddinizi bilin başka masaya" diyecek halim yok.

Bunu biraz açar mısınız? Mesela "verecek" kadın nasıl oluyomuş??

Ne veriyormuş onu da söylesin lütfen findiklihayat findiklihayat

Arkadaşlar ben her zaman kibar konuşan biri değilim. Argo falan kullandığım da olur.
Ne demek istediğimi de ergrenliğe girmiş herkes anlar. Kalbini ruhunu falan vermekten bahsetmediğimi biliyorsunuz.
Erkeklerin kafasında kodlar vardır.
Sizin anlamakta zorluk çekeceğiniz kodlar.
Bu kodlar doğru çalışan kodlar değildir, yanlış alarm verdikleri de çok olur.
Sonuç olarak erkekler için gerçekten iki tip kadın var: sevişebileceği ve sevişemeyeceği.
Bunu neye göre belirlediklerini bilemem.
Doğada da hayvanların neye göre eş seçtiğini tam olarak bilemiyoruz ama var mantıklı kriterler.
Boş verin.
Önce aklınızı kullanın, sonra diğerlerini ;)

Arkadaşlar ben her zaman kibar konuşan biri değilim. Argo falan kullandığım da olur.
Ne demek istediğimi de ergrenliğe girmiş herkes anlar. Kalbini ruhunu falan vermekten bahsetmediğimi biliyorsunuz.
Erkeklerin kafasında kodlar vardır.
Sizin anlamakta zorluk çekeceğiniz kodlar.
Bu kodlar doğru çalışan kodlar değildir, yanlış alarm verdikleri de çok olur.
Sonuç olarak erkekler için gerçekten iki tip kadın var: sevişebileceği ve sevişemeyeceği.
Bunu neye göre belirlediklerini bilemem.
Doğada da hayvanların neye göre eş seçtiğini tam olarak bilemiyoruz ama var mantıklı kriterler.
Boş verin.
Önce aklınızı kullanın, sonra diğerlerini :KK66:
Off beynim yandıı :skandal::skandal:
Sizin normal hayatınızda nasıl konuştuğunuz beni bağlamaz da burada argo konuşamazsınız bu 1
Bu seviyedeki bi ..... benim aklımı sorgulayamaz bu da 2
Önce konuşmayı öğrenin sonra sosyal platformlarda takılın bu da 3 ;)

Off beynim yandıı :skandal::skandal:
Sizin normal hayatınızda nasıl konuştuğunuz beni bağlamaz da burada argo konuşamazsınız bu 1
Bu seviyedeki bi ..... benim aklımı sorgulayamaz bu da 2
Önce konuşmayı öğrenin sonra sosyal platformlarda takılın bu da 3 :KK66:
eee sen de gayet hakaret etmeye çalışıyorsun şu an kendince.
Admin ya da moderatör falan mısın? Benim yazdıklarımdan sanane?
bana söylediğin .............................. da/de de sensin!

eee sen de gayet hakaret etmeye çalışıyorsun şu an kendince.
Admin ya da moderatör falan mısın? Benim yazdıklarımdan sanane?
bana söylediğin .............................. da/de de sensin!
:) Sizin iç dünya biraz karanlık heralde :KK70:Ben kendimde o noktalı yere kadın kelimesini oturtabiliyorum da sizde boş bırakmayı tercih ettim ;) Ama belli ki kendiniz doldurmuşsunuz olanca kötü niyetinizle ;) Moderatörler zaten sizinle kısa zamanda ilgilenir merak etmeyin ;)

Back
X