erkekler niye bakar konuşmaz ?

Açık ve net olarak kendine sadece sanalda konuşacak zaman geçirecek birini arıyor. Selam vermemek ne demek? Üzgünüm ama senden gerçekten etkilenmiş olsa şimdiye bin kere yanına gelmişti. O yüzden hiç kafana bile takmana değmez. Görmezden gel ve yoluna bak.

İste böyle olunca kendim takıyorum ya nesi zor bugün tanımadıklarımla bile selamlaştım.Bu kadar zor olmamalı.Sanalda benle vakit öldüremeyeceğini o kadar gözüne soktum ki yazışırken.Insan aynı binadaki ortak arkileri olan birine yapar mı ? Bu kadar kasacak ne var

Senin yerinde olsam yanından kahkalarla geçer onu görmezden gelirdim. Bu ona güzel bir cevap olur inan.

Bana sanki egolu değil de aslında özgüvensiz bir insanmış gibi geldi. Klavyede sosyal ama gerçek hayatta kendine güveni olmadığı için yanına gelemiyor. Ama böyle tipler emin ol birçok kişiyle bu şekilde sanal olarak konuşuyordur. O yüzden güzel aklımı hiç bununla yorma. Sal gitsin

Artık hiç gelmeyecek zaten bundan sonra.Hoslandığını sanmistim ve kesin gelir gözüyle bakiyodum.Duvara tosladim

Bence...senden cok hoslaniyor
cool olucam diye sacmsliyor...
zerre guveni yok kendine
olgunlasmamis bir tip haberin olsun
ve boyle erkek cekilmez.
Ya nasil diyim konusuyoruz yok durduk yere iltifat fotolarda benim mimikleri taklitler.Videolar hep imalı.eften püften sorular.Bi erkek arkadasima sordum dediki cocugu hep kovalamissin itmissin ama gitmemis dedi ben olsam vazgecerdim bahane bile söylemezdim dedi.Garip olan hadi sanalda takiliyo herkes diyelim karsilasmayacak yani ya biz ayni binada ayni katta iki sinif ötedeyiz

Kızlar ya instada hala takip ediyodu ben silmistim zaten ordanda.Bugün güvenmeye meyilli miyim? Sanmam! yazdım profilime silmis beni.
şimdi bu benden hoşlaniyo mu vakit mi öldürdü yani bu iki ayrımı nasıl anlıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…