erkekler niye bakar konuşmaz ?

Arkadaslar bir kafa bulma hikayesi.
Uzun yazdım ama her detayı anlattım kafam çorba oldu ve cok üzgünüm.
Niye diyceksiniz insan deger vermedigine zaman ayirmaz ve kendimi değersiz hissediyorum.

İyice kafam karıştı benim nolur bana fikir verin.

Üst sınıftan sima olarak tanıdığım bi cocuk eklemisti sonra eften püften sebeplerle bana yazıyodu faceden.
Yok 4 gün sonraki sınavın kacta olduğu.
Bi gece yarısı bana film önerir misin ?
Bi cümle cevap veriyorum paragraf yazıyo.
Ama merabalığım yoktu.

Ben buna konuşurken senle merabalığımız yok dedim oda bana önemli olan samimiyet sıcakkanlı olmak falan dedi.

Başka bi konusmada "ya sen bana bisey soruyosun bende cevap veriyorum sonra öle devam ediyo hafi ben cevap veeiyorum da sen niye konusuyosun" dedim.Ben kaçar dedi.
Sonra attığım mesaja okundu yapmamış bnde gıcığına faceyi dondurdum instadan faceyi kapadın mı demis.
Beyimiz hem okundu yapmaz hemde herseyi anlar.

Neyse bu benle baya baya konusuyodu bende öle cevap veriyodum.

Bi sinavda karsılastık bu gelmedi hic yanıma ama aksam bi sürü yazdı.
Ben bi icten sinir oldum burdan yaziyo ama niye konusmuyo diye.
Neyse bu moralim bozuk diye paylasim yaptim güya dert ortağımmıs gibi seyler yazma falan...

Ve bi gün yine sınavı naptın yazdı.Bende niye soruyosun dedim.
Verdigi cevap merak etmistimde sormadim say.
Direkt kapak.
Ben zaten gicik oluyorum yaptığına.
Bende ona bana ters geliyo sacma.Senle merabalığım yok.Sen sıkıldıkca bana mı yazıyon dedim.
Bi sürü laf etti aciklama falan ve bana o zaman senle müsait vakit bi cay kahve icelim dedi.
Sanki onu buna itmis olmamak icin belkide yanlis yaptim bilmiyorum.Bunlati söylemem senle tanisalim izlenimi oldu dedim.
Yine bi sürü laf sonra ortada ben kacar deyip gittim.
Bunun üzerine adam isyana girdi duygusal videolar paylasimlar falan.

2 gün sonra kantinde karsilastik ve ne selam ne sabah var.
O gün 3 kere gördü beni ya ve tık yok.
Eve geldim sinirden delircem.

Bikac gün sonra ben yazdim dayanamadim.Niye gelmedin dedim.
Bi ton bahane yok şunu gordüm sizin sınıftan falan.

Görsen nolacak yanımda olsalar nolacak dedim ne bileyim tuhaf iste.

Bunun pesine bi hafta falan sonra buna mesaj attım faceden sifremi abime verdim daha yazma dedim.
Oda instadan yazsam falan dedi sağol ya abim takiyo iste dedim.Sorun yok abinin ellerinden öperim dedi.

İnstadan da cenazem olduğunda yazmis sadece sağol deyip gecistirdim.

Ben bunu cocuğu ittikce geldi ve yazmaya devam etti.

Ama bugün böcek gibi hissettim kendimi.

Hocanın kapıda ders kaydı icin
bekliyorum geldi bi koridordan hızlıca gecti hani görmemis numarası.
Sonra gecti karsima arkisiyle konusuyo.
İnsan bi mimik yapar bi selam der.
Bende demedim çünkü ondan bekliyorum bi adım ya.
Arkadasim yanimdan gitti buda arkadasiyla konusmayi kesti ole karsimda durdu da konusmadı.
Eve gelince faceden sildim instadan falan.

Bi insan nette bu kadar sosyal muhabbetli olup görünce niye konusmaz sanki devlet meselesi.
Bu meraba olayına taktığımı biliyo niye yapıyo.

Daha önce bu yüzden konustuk zaten niye gelmedin falan diye.
Diycem ki tipi begenmedi ilk gormesi diilki.
Zaten görmezden geldikten sonra deneme yaptim firsati verdim begenmediysen nettende yazma.
Begendiysen gel konuş.
Yarın gidip onu okulda görcem özgüveni olan biriyim ama sinir oldum kabalık bu dimi.

Her yorumunuz altın değerinde :)
Allah razı olsun :)
Açık ve net olarak kendine sadece sanalda konuşacak zaman geçirecek birini arıyor. Selam vermemek ne demek? Üzgünüm ama senden gerçekten etkilenmiş olsa şimdiye bin kere yanına gelmişti. O yüzden hiç kafana bile takmana değmez. Görmezden gel ve yoluna bak.

Açık ve net olarak kendine sadece sanalda konuşacak zaman geçirecek birini arıyor. Selam vermemek ne demek? Üzgünüm ama senden gerçekten etkilenmiş olsa şimdiye bin kere yanına gelmişti. O yüzden hiç kafana bile takmana değmez. Görmezden gel ve yoluna bak.
İste böyle olunca kendim takıyorum ya nesi zor bugün tanımadıklarımla bile selamlaştım.Bu kadar zor olmamalı.Sanalda benle vakit öldüremeyeceğini o kadar gözüne soktum ki yazışırken.Insan aynı binadaki ortak arkileri olan birine yapar mı ? Bu kadar kasacak ne var

İste böyle olunca kendim takıyorum ya nesi zor bugün tanımadıklarımla bile selamlaştım.Bu kadar zor olmamalı.Sanalda benle vakit öldüremeyeceğini o kadar gözüne soktum ki yazışırken.Insan aynı binadaki ortak arkileri olan birine yapar mı ? Bu kadar kasacak ne var
Senin yerinde olsam yanından kahkalarla geçer onu görmezden gelirdim. Bu ona güzel bir cevap olur inan.

Canımsın ya.Silmekle iyi yapmısım dimi egosu sönmüstür.Ya birde öle havalı tavalı falanda görünüşü yok.Güya sosyalmiş beyimiz acik bi insanmid.Zaten bisey hissetse sildiğimi görünce yazardı.
Bana sanki egolu değil de aslında özgüvensiz bir insanmış gibi geldi. Klavyede sosyal ama gerçek hayatta kendine güveni olmadığı için yanına gelemiyor. Ama böyle tipler emin ol birçok kişiyle bu şekilde sanal olarak konuşuyordur. O yüzden güzel aklımı hiç bununla yorma. Sal gitsin:KK53:

Bana sanki egolu değil de aslında özgüvensiz bir insanmış gibi geldi. Klavyede sosyal ama gerçek hayatta kendine güveni olmadığı için yanına gelemiyor. Ama böyle tipler emin ol birçok kişiyle bu şekilde sanal olarak konuşuyordur. O yüzden güzel aklımı hiç bununla yorma. Sal gitsin:KK53:
Artık hiç gelmeyecek zaten bundan sonra.Hoslandığını sanmistim ve kesin gelir gözüyle bakiyodum.Duvara tosladim

Bence...senden cok hoslaniyor
cool olucam diye sacmsliyor...
zerre guveni yok kendine
olgunlasmamis bir tip haberin olsun
ve boyle erkek cekilmez.
Ya nasil diyim konusuyoruz yok durduk yere iltifat fotolarda benim mimikleri taklitler.Videolar hep imalı.eften püften sorular.Bi erkek arkadasima sordum dediki cocugu hep kovalamissin itmissin ama gitmemis dedi ben olsam vazgecerdim bahane bile söylemezdim dedi.Garip olan hadi sanalda takiliyo herkes diyelim karsilasmayacak yani ya biz ayni binada ayni katta iki sinif ötedeyiz

Kızlar ya instada hala takip ediyodu ben silmistim zaten ordanda.Bugün güvenmeye meyilli miyim? Sanmam! yazdım profilime silmis beni.
şimdi bu benden hoşlaniyo mu vakit mi öldürdü yani bu iki ayrımı nasıl anlıyoz

Back
X