erkekler seksi kızları mı tercih eder, yoksa güzel kızları mı?

Önce ilgi görmeniz şart. Kesinlikle bi erkeğe hoş gözükmek için şirinlikler yapmayın bu hemen anlaşılıyor çünkü. Erkek, kolay elde edilebilir olanı değil zor olanı sever. Fazla naz da yapmayın tabi. Bir erkeğin, sizin tek başınıza olduğunuz zamanlarda ve başınız sıkıştığı anlarda bu işlerin üstesinden tek başınıza gelebileceğinizi bilmeside kadınlar için kesinlikle önemli bir avantaj. Yani ona muhtaç olmadığınızı anlaması sizi erkeğin gözünde daha da büyütecektir. Akıllı bir erkek, bir kadının kendisiyle sadece güvence için evleneceğini hemen anlar. Bir erkek tabiki evlendiği kadının dışarıda hanımefendi ve zarif gözükmesini ister. Yatak odası kısmı ise artık yaratıcılığa bağlı ortaklaşa çalışılmalı bence.

aydancım yine güzel bi konu açmışsın.. ikimizin de ortak sorunu olan bi konuydu bu sanırım :))))

bence erkek ne istediğini bilmez herşey olsun ister içinde birazz.. ama bakıyorum bence bizde öleyiz. mesela ben tarif ederdim esmer olsun şöyle böyle die ama kumral mavi gözlü birine aşık oldum. yani aslında aşık olunca ne olursa kabul ediliyor sonrasında erkeğin gözü biraz açılmaya başlayınca işte hayatım sende mini giysen topuklu ayakkabı falan. . diye cümleler çıkmaya başlıyor. birçok arkadaşım da bunu görüyorum senelerdir süren güzel ilşkileri var ama hiçbir ilşki mükemmel değil aslında. ben öle sanıyodum dışardan ama biraz konuşunca açılıyorlar sorunlar çıkıyor meydana.

sonuç olarak özetlersek bence seksi olma çabası komik duruma düşürüyor kendiliğinden olmalı öle olmaya uğraşmak olmaz. güzellikse erkeklerin hiç dayanamıcağı bişeyy. hem seksi hem güzel herm de herşeyden biraz olmalı. . :))))))))))))

Back