Erkekler tam anlamiyla ne ister ?

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Merhaba kizlar,

Beniim merak ettigim bi konu var, aydinlatirsaniz çok sevinirim..Simdi kadinlar erkekler tarafindan sevilmek isterler opuyorumnanaktan, el üstünde tutulmak , az çok kiskanilmak, romantizm,ask isterler.:asigim:

peki Erkekler tam anlamiyla ne isterler , ne beklerler kadinlardan ..?
onlar hep simartilmak mi isterler, aski bizim gibi görmezler mi ?
bazi erkekler çok degisik seyler mi bekler..
kadinlari anlamak çok zor derler onlar, sanki onlar anlasilmasi çok kolaylar..

Son düzenleme:
Erkekler çocuk gibidirler bence, ilgi isterler ama, fazla ilgiye de gelemezler, Kıskanılmak isterler ama çok kıskanınca, abartıyorsun derler. Erkeklik taslamak isterler, sonra da kalp kırarlar... Ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar bence... =]]

erkekler ne istemezki....

ilgi isterlerler...ama yine giderler...

sevgi isterler haddiden fazla veririsin ....yine giderler

herşeyi ol isterler olursun.....yine giderler....

seks isterler....alırlar bide seni suçlarlar yine giderler.....

sevdik derler......ama bir kaç kişiyide severler....

yalan söyleme derler...yalanın alasını söylerler....

aldatma derler.....en adisini yapan erkek olur...bide yaptım ben erkekgim höhöhö derler...

döverler.......ama severler....

bu erkekler dengesizdirler ne istediklerini bilmezler

vereliniortak olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis vereliniortak

katılıyorum sana bu erkekler DENGESİZDİRLER.asıl anlaşılmayan bi yaratık varsa dünyada onlarda ERKEKLERDİR.

Tebrıkler,
sen yazdıysan helal olsun sana olumunekankayizsmile

erkekleri kötüleme başlığına dönüşmeden bu başlık müdahale edeyim :))
canım bence erkeklere çoook dozunda bi sevgi ve çoook dozunda ilgi göstermek lazım
gene dozunda kıskançlık dozunda şımarıklık dozunda anaçlık yapmak lazım. hiç biri dominant olmamalı hepsinden olmalı. çünkü bence erkekler de yeri geldi mi çocuk oluyorlar yeri geldi mi dedeler gibi olgun davranıyorlar.
ama bu doz erkekten erkeğe değişir. işte bunu da tanıdıkça çözebilirsin.
tabi tanımaya değecek erkekleri kastediyorum

a.s a.s

hiç bişeyi dozundan fazla vermemek gerek bunu anladım artık :1closedeyes:
Çok verirsen dozu aaa bu zaten benim avcumun içinde ve başka dallara konuyorlar. Az ilgi gösterdiğindede Bu benle hiç ilgilenmiyor diye bu sefer başka dallara konuyor. Çok karmaşık bi yapıları var bence çözmek zor kafamçokkarıştı

aynen yaaa..
klava:
Halbuki biz oyle miyiz ? kadinlar ,kizlar.. nebiliim istedigimiz tek sey sevdigimiz kadar sevilmek degil mi .?
ne bu erkekler sadece onlarin sevdigi seyler mi ilgilendiriyo kizlarda ( yokfizigi, yok cinsellik , yok simartilmak ) kukla degiliz yanee lmaz:

bence bir çok erkek ses çıkaramayan istediği gibi kalıba sokabileceği bir kadın ister.yani bir çoğu akıllı kadından hazetmezler.kadın aklı erkek aklından daha üstün olduğu için başş edemeyeceklerini bilirler...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis katiliyoruuummmm :):) cok dogru yazmissiniz.. tebrik ediyorum..a.svereliniortak

dayak isterler diyeceğim siteden atılacam neysekaydirigubbakcemile3 bence erkekler onları anlamamızı ve ateşli eş isterler.fazla söze ne hacet bu kadar

istediklerinde ilgi gosteren istemediklerinde arayıp sormayan birini isterler..haksız olduklarında dair zeytinyagı gibi uste cıkmak isterler ve bunu kosulsuz kabul eden kadın isterler..zora geldiklerinde bagırır cagırırlar ve bunun karsısında kadının sessiz kalmasını isterler..kalbiniz ne kadar kırılsada sizi zor bisekilde kazanmak yerine bir ozurle onu affetmenizi isterler affetmezseniz gene haksız olduklarına bakmadan sizi haksız konuma dusurmeye calısırlar ve sizin suzup onları dinlemenizi isterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…