- 11 Aralık 2018
- 41.456
- 257.699
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Başlığa cevap; takriben 62 yaş 7 aylık olduklarında...Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen?selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.
Tamam arzulanma özlemim vardi ama bunlar bana Gina getirttiler. Cinsellik mi normalleşti bukadar yoksa dulum diyemi rahatlar böyle?
Tabii ben Almanyada yaşıyorum türkiyeye göre nekadar fark vardir bilmem.
Merhaba, o olgunlaştığında biz çoktan diğer hayata göçmüş olacağız. Yani hiç goremeyecegiz :)Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen?selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.
Tamam arzulanma özlemim vardi ama bunlar bana Gina getirttiler. Cinsellik mi normalleşti bukadar yoksa dulum diyemi rahatlar böyle?
Benim koca da aynıYaş 42 kediyle saklambaç oynuyor hayvan yoruldu bıraktırmadım
Henüz olgunlaşmadı
Bahsettiğin yaş aralığındaki erkekler için normal ama. Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ilk buluşmada seks muhabbeti açan tiplerden uzak dur.Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen?selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.
Öğlen üç gibi olgunlaşır gelin alinArkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen?selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.
Olgunlasmaktan kastım şu: Çapkınlığa doymuş, merakînı gidermiş, yeterince daldan dala konmus ve artık bir kadında oturaklı olmaya karar varmış Erkek
Kim o tanıştıktan beş dakika sonra cinsellik konuşan adamlar ya? Ben o kadar adamla tanışıyorum hiç denk gelmedim öylesine. Bence siz insanlara yanlış bir izlenim veriyor olabilirsiniz. Ya da hep böyle insanları Çekiyorsaniz belki de enerjinizle öylelerini etkiliyorsunuzdur.Tanışma döneminde mi? Selamlaştiktan 5 dakika sonra cinsellik konuşmak biraz azgın geliyor bana. Kaldiki istedikleri herseyi yapsak buseferde bu hemen benle cinsellik yasadi diye uzaklasacaklar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?