Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim