Erkekler uzun ilişkide olsa da sevgilisinden daha güzel birini bulunca bırakır mı?

Ahsenaydn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
94
10
8
22
Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim

Herkes birakir diyemem ama birakanlar olur/var, kimisi de birakmaz ama kucuk kacamak yapabilir. Cok yardimci olamamiş olabilirim. 😁 Herkesi tek kaliba sokarak cevaplamak dogru bir şey olmayacak ama cogunlugu birakir diyeyim.

Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim

Soruları yazarsanız şıkları verelim.

Bırakır üzün süreli sevgilisini ama sebep güzellik mi tartışılır.

Herkes birakir diyemem ama birakanlar olur/var, kimisi de birakmaz ama kucuk kacamak yapabilir. Cok yardimci olamamiş olabilirim. 😁 Herkesi tek kaliba sokarak cevaplamak dogru bir şey olmayacak ama cogunlugu birakir diyeyim
Maleseff varlar evet:/ nazik cevabınız için teşekkür ederim 🤍

İlişkinin kısa ya da uzun oluşundan bağımsız olarak bu erkeğin karakteriyle alakalıdır.
Bazıları zıp ona zıp bunayken bazıları sadıktır.
Kesinlikle karakter meselesi katılıyorum.aldığım cevaplardan çoğunluk diyemesemde bir kaç kişi uzun ilişkide erkek arkadaşının başkalarına yazmasından şikayetçiydi. teşekkür ederim cevabınız için 🤍

Soruları yazarsanız şıkları verelim.
Tabiki yazarım ama cok fazla var hangi sorular daha fazla eleştirildiyse onları sorup fikirlerinizi almak isterim tabiki ☺️ama önce bahsettiğim soruları diğerleri arasından seçmem lazım.ödevime katkı sağlayacak teklifiniz için teşekkür ederim😅🤍

Bu karakter meselesi, karaktersizse uzun kısa farketmez her zaman bırakabilir
Kesinlikle haklısınız ama hani anket değilde genel olarak ders olarakta aldığımız bir konu olarak söyliyim bazı kişiler var ki ilişki sevgi aşktan çıkıp bağlılık haline geliyo ve ilişkiyi bırakmak yerine kızı kandırmaya devam ederek başkalarına yazanlar var . teşekkür ederim cevabınız için 🤍

Güzelliğe çok önem veriyorsa evet bırakır. Herkes önce dış görünüşe bakar sonra o güzelliğin yerini sevgi, sadakat, değerler alır. Buna rağmen bırakıyorsa zaten hiç sevmemiştir. Benim çevremde de bunu yapabilecek kapasitede erkek çok. Arkadaşlıkları iyidir ama kesinlikle sevgili olunmaz. Birde överler kendilerini o anda daha çok şüphelenirsin. Biri “ aman ya kızla işim yok benim kanka biliyorsun istemem ben “ deyip karşısına çıkan ilk kızla çıkar yeter ki ikna etsin :))

Afedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yok :ruh:Böyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???

Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın

Kazen Kazen Mune Mune konu feyk

Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin :sampiyon:

Bence iki sevgilinin arasındaki bağa göre değişir. Kuvvetli bir bağ varsa sağlam temelli bir ilişkiyse daha güzel ya da başka olumlu özelliklere sahip bir kadın erkeği etkilemez. Ama sıkıntılı bir ilişki varsa ortada, zoraki ilerliyorsa veya erkek uzun süreli, düzenli ilişki insanı değilse başkasına kapılıp gitmesi zor olmaz diye düşünüyorum.

Kesinlikle daha iyisini bulan mevcut ilişkisindekini terk eder. Kısa süreli bir ilişkiyse bırakmayabilir çünkü her ilişkinin başları kusursuzdur, zaman geçtikçe bazı şeylerin farkına varırız yada kişi daha normal davranır ve büyü bozulur. Çok nadir de olsa bırakmayacak adam gibi adamlar da vardır tabi hepsi bırakır diyemeyiz😅

Afedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yok :ruh:Böyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???

Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın

Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin :sampiyon:

şu üye ile aynı kişiler birde böyle bakar mısınız konuya....

ben whastapp yönlendirmesi yaptım zaten

Tabiki yazarım ama cok fazla var hangi sorular daha fazla eleştirildiyse onları sorup fikirlerinizi almak isterim tabiki ☺️ama önce bahsettiğim soruları diğerleri arasından seçmem lazım.ödevime katkı sağlayacak teklifiniz için teşekkür ederim😅🤍

Rica ederim. Bir ara bir site vardı anketi yüklüyorsun bir link oluşuyor. Kullanıcılar da girip anket dolduruyor. Araştırın isterseniz.

Fake miymiş?
Çok aldatılmış hissediyorum şu an 😕

Fake miymiş?
Çok aldatılmış hissediyorum şu an 😕

Uyeligine bakmadim bile. Zaten arastirma psikoloji muhabbetlerini hiç kariştirmasaydi da ayni soruya ayni cevabi verirdik ne önemi var. 🙄 Yani ben verirdim

Back
X