Erkekler ve Anlaşılamayan Niyetleri ! Yardım :(

mr54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
2
0
36
Sakarya
5 yıllık bir ilişkim var, sıkıntılı seyler yasadık ama hep birarada kaldık, internet yüzünden sarsılan bi güven duygum var ve sanırım kendime de güvenim yok bilmiyorum. Geçen gün avmde sevgilimleyken en yakın arkadasım yanımıza geldi ikimizde liseden tanıyoruz arkadasımı. oturduk muhabbet ediyorduk ki ben arkadasımın kazagının aralandıgını öne egildiginde açıldıgını farkettim ben aralarında sevgilim karsısında oturuyordu görüp görmedigini bilmiyorum ama ben bile yandan gördüysem oda görmüştür herhalde rahatsız oldum ve dısarı cıkmayı teklif ettim dısarda oturucakken arkadasımın oturdugu sandalyenin karsısındaki sandalyeye cantamı hırkamı bıraktım sevgilim benim karsıma arkadasımın yanına oturmus oldu. neyse muhabbet ederken aksamüstüydü günes batıyordu erkek arkadasım yerini değiştirdi sordugumda günes geldiğini soyledi neyse bir iki saat daha oturduk sonra kalktık. aksam niye bunu yaptıgını sorunca günes geldi gözüme oyuzden dedi ben bi kere daha ısrarla sorunca tepki gösterdi "bunu sorman dogrumu en yakın arkadasında sıkıntı ediyosun baskası olsa ne olacak ne farkeder bu sefer onun yanına oturmus olucaktım onu da mı sıkıntı edicektin gibi seyler dedi farklı yere cekmeye calıstıgımı soyledi. ertesi gün yine kavgasını yaptık uzadı gitti ndirek acıkca soylemedim tabiki ama anladıgına göre fark etmiş olmalı. asla arkadasımı sevgilimden yada digerini ondan kıskandıgımdan degil ama benim rahatsız oldugumu anladıgı halde geçip karsısına oturması ne niyetleydi bilmiyorum kafam patlıcak daha oncede ne kadar farkında bilmiyorum ama gelene gecene bakıyo diye tartısmıstık bikac kez ama benim arkadasıma baska niyetle bakması kabul edilemez. bilmiyorum ben mi abartıyorum gözlerim ondaydı hep arkadasımla konusurken hep yüzüne baktı ama ne biliyim kalkıp yer değiştirmesi içimi sıktı,ne dersiniz ben mi sıkıntı ediyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
yani bilmem, normaldeki aliskanliklarina bakmak lazim. Hep bakar mi baskalarina? Eger normalde oyle bir egilimi yoksa, kimseye bakmayip da senin arkadasina bakacagini sanmiyorum. Birde, yandan gorunuyordu demissin, ama kazak demissin. Ben sanki gomlek gibi algiladim. Gomlekse acikligi yandan gorunur de, karsidan gorunmez diye dusundum.
Arkadasin da kis gunu ciplak ciplak mi oturuyor?

Bilemiyorum açıkçası insan işte bi kere yasayınca hep gözüm onun gözünde dikkatsizce bile baksa benim yüzüm düşüyor yani bendende kaynaklanmıs olabilir ama sürekli bi durum değil sanırım yani 5yıl her görüşmede yasamadım ama benimde özgüvenim zedelendi oyuzden sürekli bakıslarını takip edip kendime dert edindim. Ne talihtir ki günesli ılık bi havaya denk geldik. Yok gölek değilde kazak dediğim triko gibi önünün yakası da çerçeve şeklinde kare yani boynundan asagısı acıktı baya.

himm.. Gogus dekoltesi yani.. Neyse canim, bence simdilik fazla kafaya takmamaya calis. Bakmadim diyorsa ve baktiysa, bir kere bakmasindan ne kadar kirildigini anlamistir zaten bu tartismayla. Daha dikkatli olur heralde. Cok abarti bir durum yoksa, sonucta `erkek` diyerek belki bir sure tolere edebilirsin, anlayana kadar..

Erkeklerden bu kadar ince düşünmesini beklemek hata. Niyetlerinden önce bu kuralı öğrenmek lazım bence

Bir diğer söyleyeceğim de, sırf kızın orasına bakmak için erkek arkadaşınızın böyle bir hareket yaptığını düşünüyorsanız eğer böyle bir adamla birlikte olmayın.

Ama bence abartmışsınız. Ortada pek bir sorun göremedim ben

Son düzenleme:
dışarı cıkmayı teklıf ettıgınde cıkarken keske arkadasını uyarsaydın bulızın kayıyo dıye madem ,sevgılın bakıyomu bakmıyomu dıye gerılmemis olurdun

Sevgilin açık bir yakayı fırsata dönüştürecek kadar bayağı bir tipse hayatında olmamalı zaten. Yok değilde sen onu bayağılaştırıyorsan o da senden usanabilir. Güvenini sarsan hatalarını affedip yola devam ettiysen artık onların üzerinde düşünmemelisin, bu şekilde kendini yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…