- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
Acikcasi dis gorunus olarak kendimi begenmiyorum. Cirkin de degilim ama..Tamam uzun suredir biriyle flort de etmedim ama dert ettigim konu tamamen arkadaslikla ilgili. Girdigim bir ortamda cekingen davranmam. Sohbet edip ortami isitmaya calisirim. Bu yonum hemcinslerime karsi bir dezavantaja donusmedi hicbir zaman. Sorun su ki, bir erkege boyle davrandigimda hep pismanlik duyuyorum. Sanki onlara ilgi duyuyor musum gibi algiladiklarini dusunuyorum. Halbu ki ben laubali de davranmam. Her zaman normal bir sohbet acmaya calisirim ama sonradan farkederim ki bana yanit vermek istemiyorlar. Yoksa ben mi yanlis anliyorum bilmiyorum. Onceki gun tanisip birkac sey konustugum biri ertesi gun bana merhaba demiyor. Erkeklerle hic konusmamayi da denedim. Ama bu sefer de benimle konusmak isteyen bir erkek bile olmadi. Ben flort aramiyorum sadece sosyal ortamimda konusabilecegim erkek tanidiklarim da olsun istiyorum. Zayifim biraz ve burnum da hafif buyuk kalabilir ama iletisimi seven biriyim ben benimle nicin konusmuyor kimse? Erkekler sohbet edicekleri birini bile tipiyle mi seciyor