• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Merakları...

Evli misiniz bilmiyorum ya da çocuğunuz var mı kız çocuğunuz?
Ataerkil toplumun kolesi olmuş cinselligi evlilik öncesi yasamamis belli dini ve sosyal ahlaki normlarin baskısı altında ilişki yaşayan kadınlara acimis uzulmussunuz. Kendi fikriniz tabi.

Ama merak ediyorum kız çocuğunuza ya da erkek fark etmez, bu yazdiklarinizin dogru olduğunu anlatıp flort döneminde evlenmeden cinselliği yasamalarini mi önereceksiniz?

Ve cevrenizdeki erkekler aldatmayan sadık erkekler mi :KK14:

Arkadaşın yerine cevap vereyim, çocuğuma evlenmeden cinsellik yaşamasını önermeyeceğim. Ancak kızıma bunun kendi seçimi olduğunu isterse yaşayabileceğini bunun onun değerinden hiç bir şey kaybettirmeyeceğini anlatacağım. Cinsellik yaşadığı için bir erkeğe mecbur omadığını, anlatmak istedi her şeyi bana anlatabileceğini, her zaman arkasında olduğumu bilmesini sağlayacağım.

Oğluma cinselliğin sadece erkeğe ait olmadığını, kız arkadaşlarına bu konuda saygı duyması gerektiğini, iki taraf da istemeden asla bir şey yaşamamasını anlatacağım.Hiç bir kadına sırf cinsellik için yaklaşmamasını, kadınların değerini cinsellik yaşamış ve yaşamamış olarak belirlememesini öğütleyeceğim.

Cinselliğe açık olmaktan kastımızın çocuklarımızı ergenlik çağına girdiği andan itibaren sex yapmaya yönelteceğimiz olduğunu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Üzüldüm sizin adınıza.

Back