• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Yahu her erkek cinsellik mi ister ? Unv okuyorum,tanısmak ıcın geliyorlar 1-2 gun geçince cinsellik adına konuşmalar yapıyorlar.. Aşk böyle birşey değil ki,insan sevdiği insanın eline dokunmaya kıyamaz.. İlişkisi olan her erkek cinsellik mi istiyor? Çok merak ediyorum !!! Üstelik bakire olduğuma da kimse inanmıyor,önyargıyla yaklaşıyorlar inanmam tarzı konuşuyorlar.. İğreniyorum insanlardan.. !

Maalesef (hepsi olmasa da) geneli böyle canım. iğrenç göründüklerinin farkında değiller. böyle yapınca sanki kabul edeceğiz.! Nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Her erkek değil her insan cinsellik ister; istemeyende bir problem vardır. Burada mesele erkeklerin yokluktan kaynaklı halk arasındaki deyimiyle "abaza" durumları. Sadece cinsellik isteme sebepleri seni cinsel olarak çekici bulmalarıdır. Demek ki diğer özelliklerinle bu insanların ilgisini çekmemişsin. İleride karşına her yönünle senden hoşlanan birisi de çıkar. İnsan sevdiği insanın eline dokunmaya kıyamaz lafına da katılmıyorum; insan sevdiği insanı hissetmek, dokunmak ister. Hatta onunla bir bütün olmak ister. Ama bunlar elbette zamanla olan şeyler.

cinsellik doğal bir reaksiyonun sonucunda ortaya çıkan bir olgudur... erkekde kadında ister... hatta kadın erkekden daha çok ister.... ben öyleyim mesela cinsellik sapkınlık değil ama benim için çok önemli bir yere sahip ki birey olarak buna ihtiyacımzı var.. ayıptır söylemesi hafta da 4-5 kez cinsel ilişkim oluyor...

Back
X