Erkekler ve geç olgunlaşma

venomfish

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
86
38
3
32
Yaşıtım olan erkekler olgun değil,
kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır gibi bir düşünce var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ne zaman olgunlaşır erkekler?

Valla bazen yaşa bakmiyo4.istisna olabiliyor ama ben genel kanı olarak bir erkegin 30una geldiğinde olgunlaştığını düşünüyorum....ve kesinlikle kadinlar erkeklerden erken olgunlasiyor o dogru yani.

Ben kadin halimle çok uçugum ve ağırbaşlı olmak istiyorum artık nasil olcak bilmiyorum ama:işsiz: 27den gün aldım :işsiz: neler neler yapıyorum ozellikle kaynana yaninda akilli durcam diye kendimi kastigim oluyor bunu ona söyledim güldü :KK76:istedigin gibi davran diyor ama bu delilik neden bilmiyorum:işsiz: erkeklerin bazisi gec olgunlasiyor ama doğru 40 yasinda anca olgunlasiyorlar bence:işsiz: benim esim cok ağır muzurluk yapinca dur dur bi falan diyor hic eglenceli degil.

Pek de sanmıyorum çevrenizdeki yasitiniz erkeklerden olgun olduğunuzu. Ya da erkekler baya baya çocuk o yaşta
lisede de olgundum üniversitedede olgundum

genel olarak erkeklerden olgunduk, şimdi 25 yaşıma geldim hala yaşıtım olan erkeklerden olgunum

25 yaşındaki erkekler olgun değil gibi

Senin yaşındaki erkek kardeşim eşimden daha olgundur . Yapı meselesi birazda benim kardeşim hep öyleydi mesela .

eşimle yaşıtız 1 ay var aramızda olgunluk seviyemiz aynı. birde olgunluk bana göre görecelidir. yani 40 yaşındaki biri ile 20 yalında ki birini olgunluk yönünden kıyaslıyamayız. her insanda kendine göre gelişme gösterir. yani genelleme yapmak pek doğru değil. yetiştirilme tarzı çok önemli oluyor bu durumlarda

Yaşıtım olan erkekler olgun değil,
kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır gibi bir düşünce var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ne zaman olgunlaşır erkekler?
Bence yaş ile de çok ilgisi yok, popüler kültür artık millet 40 ından sonra cozutuyor. Öyle yaşa falan takılmayın bence, karakter-kişilik meselesi.

Eğitim fakültesinde öğretilen şeylerden biriydi kızlar ve erkeklerin anlama ve kavrama düzeyleri farklıdır kızlar daha kolay ve çabuk anlarken erkekler daha geç öğrenirler bunu dikkate almamız istenirdi ders anlatırken.
Kadınlar daha komplike düşünüyorlar erkekler daha düz mantıklar.

ahahaha,
7 yasinda bile olgundum valla, sikici da diyebilirsiniz.

esimle yasitiz ve otuzu devirdik,
o hala olgun degil.

oyle birbirimizi tamamliyoruz, cok sorun yasamiyoruz.
kendisi olgun olmasa da mantiklidir. bu da bana yetiyor.

Eğitim fakültesinde öğretilen şeylerden biriydi kızlar ve erkeklerin anlama ve kavrama düzeyleri farklıdır kızlar daha kolay ve çabuk anlarken erkekler daha geç öğrenirler bunu dikkate almamız istenirdi ders anlatırken.
Kadınlar daha komplike düşünüyorlar erkekler daha düz mantıklar.
Öğrenme ve gelişim psikolojisinde böyle bir şey yok. Başka farklılıklar var ama erkekler geç öğrenir diye bir şey yok.

Back
X