Erkekler ve istekleri...

Ewlenmiycek söyliyim kullanyo seni ewlenmeye niyeti olan seven adam bekler abazalik yapmz boyle ewlencez ewlencez diyip....sonra dönulmez akşamin ufkundayimmm diye diye dolanmayasin topikte
Al

Nasil yani? Yakaladin mi? Nasil anladin? S.refsiz hem aldatip hem senin gunahina girmeyemi çalışmış.
Kimseye guvenmeyin demiyorum ama kimseye teslim olmayin. Seven kisi bekler.
Yakaladım. Bir keresinde güven meselesinden sosyal medya şifrelerini vermişti ama ben bir tane daha facebooku olduğunu biliyordum onu kullanmıyor musun diye sormuştum kullanmıyorum şifresini unuttum demişti. Benimde son zamanlarda aklım baya karışıktı zaten e-mail adresine girmek geldi aklıma ordan kullanmıyorum dediği facebookun şifresini kırdım. Hesaba girince şok oldum! Hareketler dökümüne girdim bir sürü kıza arkadaşlık isteği göderilmiş kabul edilmiş.. Bir kaç gün önce hemde.. Kızlara mesajlar atılmış kız cevap vermemiş günlerce mesaj atmış daha neler neler... Anında ona mesaj attım bir daha bana mesaj atmicaksın diye her şeyi biliyorum dedim inkar etti önce sonra özür dilerim bi aptallık yaptım hoşçakal dedi ve bitti..
Çok şükür daha da uzamadan böyle öğrendim ve daha kötü şeyler yaşanmadan bitti. İçim acımıyor mu? Acıyor tabiki ama en çok aptal yerine koyulmaya çalışıldığım için...

Kendine ettiginle kaldın üzgunm ama...güveniyodun hani nerde??

Yaslariniz kac? Arkadas 16-20 li yaslar arasinda galiba . Cok cocukca banel seyler bunlar inan uzulmene degmez. Gercektende yasin ilerledikce. Ne aptal adammis diyeceksin. Adam resmen uckurunun laylaylom peşinde . Bikdigun abaza...
Bosver takma kafana. Neysekinucuz kurtulmussun seni ikna etmeden resmen deneyim yasamak istiyor. Onla bunla yatip kalkmak istiyor.

İnsan olayın içindeyken birazda gözünün önünde olanları göremiyor
Ders olsun buda sana erkeklere bu kadar guvenip kendinide teslim etmezsin evlenmedende yakinlik yasamazsin umarn bundn sonra..

buraya pişmanım diye post açmamak ıcın bence hemen ayrılmalısın....
annem hep derdi ki seni seven adam zarar vermek istemez diye
2 aylık nişanlydım eşimle ufak ufak yakınlaştığımız zaman
8 yıllık evliyim.
seni seven adam dokunmaktan bile korkar

Haklısın onun sürekli düşündüğü dokunmak öpmek sarılmaktı ben aşkın daha masum yaşanacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…