Erkekler yalnızca beyaz tenli kadınlara mı gerçekten aşık olurlar?

eee o zaman kadınlar neden deli gibi bronzlaşmaya çalışıyo yaw, hatta kışında koyu renk olsunlar diye solaryumdan çıkmayanlar var

ne alakası var kalbi güzel olsun ayrıca dünyanın en güzel kadınları melez kadınlar bence:90:

Kesinlikle katılıyorum,ben zaten esmerim,1 hafta tatile gittiğimde zenci gibi oluyorum,çok ta beğeniyorum o halimi,hele eşim bayılıyor,hem beyaz tenliler güneşte bile duramıyorlar,kızarıp acı çekiyorlar kaç gün,bizde o sorun olmuyor,aynı gün bronzlaşıyoruz

Genellemelere zaten katılmıyorum.Hele bu sitede acayip acayip genellemeler duyuyorum.Yani kusura bakmayın ama bu kadar saçma bir şey olabilir mi?Kaşı gözü hitap etmeyecek ama beyaz teni artı olup adam peşinden koşacak.Gerçekten böyle bir şey görüp duydunuz mu?Yapmayın Allah aşkına.Gönül bu bir çok şeyi bile yok sayaraken ten rengine takılacak kadar basit olamaz.​

'Kadınlar Kulübü'ndeki en saçma başlık bu olmalı. Daha ötesi düşünülemez.
Gerçekten güldüm yani.

ewet arkadaslar malesef renk bir takıntı bu ülkede.. burda itiraf edemesekte.. benim eşimin tüm ailesi tam bir sarısın hastası beyaz masallahh peynir gibi v.b tabirler cok fazla.. ama ben kendi zihnimi kurcaladıgımda hep benim güzel kategorimi ewmer kadınlar süslemiş..ben beyaz tenli su güneşte kızaran cinsten sarısın bir kadınım.. ewet eşim ve ailesi bu durumu cok begeniyor.. ama kendi kanım esmerlerin bir tık daha sexy ve cekici olduklarıdır

Bunun aksini ispatlayan bir örnek biliyorum kendim esmerim ve nişanlımda bana aşık

Erkeklerin beyaz tenlilere aşk derecesini bilemem...ama dikkatlerini çektiğini biliyorum.

Hemen hemen herkes itiraz etmiş başlığa fakat,sanırım ifadesi biraz yanlış olmuş sadece.

Erkekler sadece beyaz tenlilere değil...herbi renge aşık olurlar..esmere de olurlar...beyaza da...ama bir zamanlar aşık oldukları o beyaz tenliyi

gün gelir...diğer bir beyaz tenliye yada bir esmer tenliye tercih edebilirler!!!

Fakat...aşkı bu konunun dışında tutarsak eğer...BEYAZ TEN ERKEKLERİ CEZBEDER....

Hatta..sadece erkekler de değil...bizim toplumumuzda beyaz tenli olmanın bir özellik olarak dile getirilmesi bir GERÇEK...kabul etmesi zor olsa bile!
.
.

Son düzenleme:

beyazlık avrupai güzellik olarak görülüyor. ama asıl neden türkiyedeki kadınların çoğunun esmer olması. bu yüzden beyaz bir kadın daha çok dikkat çekiyor bizim ülkemizde, az bulunan her zaman daha kıymetlidir mantığı.
geçenlerde ivana sert söylemişti, ''ben hep söylüyorum bir esmer türk kızı benim ülkeme gitse inanılmaz derecede ilgi çeker, çekici bulunur''
yalnız topik valla bana çok enteresan geldi, nerden aklına geldi bu topiği açmak?

kendinde söylemişsin çağla şikel var kız şu an evli millet solaryuma girip yanmak için ne paralar harcıyo hem ne demişler sarısının adı esmerin tadı:)))

KK "genel kültür merkezi" gururla sunar, "Başka yerde yok":

"Kadına doyan erkeğin gözü dışarıda olmaz"...

"Sevdiğini göstermeyen erkek daha çok seviyordur"...

"Erkekler yalnızca beyaz tenli kadınlara aşık olurlar"...

Yanlış anlamayın; konunuzu yermek değil maksadım... Fakat bu genellemeler dışında öyle başlıklar görüyorum ki; "Bir erkeği nasıl kendimize bağlarız, nasıl aşık ederiz, nasır evliliğe ikna ederiz, nasıl mükemmel çift olunur" vs... "Yemek tarifi" ister gibi soruluyor... Bazılarımız da "Bak şekerim şöyle yap tamam mı..." diye heyecanla "tarif ediyorlar" hayretle okuyorum... En bariz örneklerden biri, kız "cilveli" olmak istiyor, gelen cevap: "Çocuk gibi konuşmama bayılır... Sen de öyle yap..." Erkeklerin en nefret ettiği tavırlardandır bu... Senin erkek arkadaşın sevmiş yahut sevdiğini söylemiş de kız bunu yapınca belki onunki büsbütün soğuyacak...

Velhasıl-ı kelam bu tip mevzular konu sahibine ve okuyana bir fayda sağlamıyor zira sevginin, aşkın katı kaideleri yoktur... Birinin bakışı, ötekinin gülüşü, diğerinin "beyaz tenli olması" ve daha başka faktörler etkilemiştir hayatının erkeğini... "Şöyle yaparsan aşık olur, böyle yaparsan evlenir, erkekler beyaz sever" denecek konular değil ki bunlar... Şahsiyet, bilgi, görgü, kültür, yaşam tarzı ve zevk meselesi... Bunlar bile yetmez... Siz her şeyinizle dört dörtlüksünüzdür; size yorum yazandan bile harika ölçüleriniz, değerleriniz vardır fakat o "evli, mutlu, çocuklu"yken siz yalnızsınızdır... Neden? Muhataplarınız farklı; O'nu "beğenen öyle beğenmiş" sizi "beğenen böyle beğenecek"...

tamamen bi saçmalık bence herkezin zevki farklı esmerede kumralada her türe aşık olabilir insan beyaz teni diye bir şey

işte akıldolu bir yorumm harikaaa
gönül kimi severse odur bence..

ne alaka yahuu gönüm kimi severse ondan başkasını görmez gözü yani
saçma bir soru esmer bir sevgilisi olan sarışın görünce ona gidicek düşüncesi çok saçma yani
tamam sarışınlar daha çok ilgi görüyora Türkiyede sanırım bu türk kadınlarının hep esmer,kumral çoğunlukta olması dolayısı ile ayrıca ben sarışın olmama rağmen bir siyah saç kara göz bir hatun gördümü bazen waowww oluyorum yaniii
ve ben sarışınım sevdiğimde sarışın o yüzden gönül kimi ister seçer okeylerse boy,ten vs. hiçbişi etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…