• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler yalnızca beyaz tenli kadınlara mı gerçekten aşık olurlar?

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
ünlülerden örnek vermem gerekirse çağla şıkel gibi esmer değilim ama tuğba ünsal kadar beya tenli sayılmam. türkiyedeki erkeklerin beyaz ten sevdasıda malum. evet çok saçma bir saplantı biliyorum ama nedense bir erkek sevgilisiyle yada karısıyla eşit güzellikte ama daha açık tenli biriyle tanışırlarsa onun peşinden giderler gibi gelior.. bunun aksini ispatlayan bir örnek biliyor musunuz hiç etrafınızda?

ünlülerden örnek vermem gerekirse çağla şıkel gibi esmer değilim ama tuğba ünsal kadar beya tenli sayılmam. türkiyedeki erkeklerin beyaz ten sevdasıda malum. evet çok saçma bir saplantı biliyorum ama nedense bir erkek sevgilisiyle yada karısıyla eşit güzellikte ama daha açık tenli biriyle tanışırlarsa onun peşinden giderler gibi gelior.. bunun aksini ispatlayan bir örnek biliyor musunuz hiç etrafınızda?

ne alaksı var canım sende yanı herkesın zevkı değişir kımısı esmerlerden kımısı sarısınlardan kımısı kumrallardan hoşlanır ama sevecegın ınsanı kalbın secer :19:

Ben esmerim eşim sarışın, annem beyaz tenli babam esmer,

kızkardeşim buğday tenli erkek arkadaşı da öyle :)

Gönül kimi beğenirse ona gider, genelleme yapmak yanlış

Nedir bu kk daki kadınların esmerlik kompleksi, beyazlık saplantısı?

Biri çıkar domates sürdüm ten rengim iki ton açıldı der herkes koşar peşinden .

Afedersiniz ... sürdüm beyazlatıyor deseler sürecekler .

Güzellik, çekicilik ten renginden bağımsız arkadaşlar takılmayın bunlara.

ne saçma bir düşünce.

istersen kendini ameliyatla michael jackson gibi bembeyaz yap.

bakalım sonuç ne olacak.

Nedir bu kk daki kadınların esmerlik kompleksi, beyazlık saplantısı?

Biri çıkar domates sürdüm ten rengim iki ton açıldı der herkes koşar peşinden .

Afedersiniz ... sürdüm beyazlatıyor deseler sürecekler .

Güzellik, çekicilik ten renginden bağımsız arkadaşlar takılmayın bunlara.

hahahahaha koptum... :60:

amerikadaki zenci-beyaz ayrımına dönmüş bu da... ben de buğday tenliyim,eşim sarışın beyaz peynir gibi...

Ben de esmerimm .. millet esmerleşmek için neler yapıyo. ben gayet memnunum tenimden.. sadece yaz gelince fazla bronzlaşıyorum o hoşuma gitmiyo.. yoksa doğal halinii hep beğenmişimdir.. gelelim senin konuya kendi kendine kompleks yapmışın arkadaşıımmm. ne gerek var yaa.. güzell kadın her türlüü güzeldir.. bence sen kendine biraz bak o zamn anlıcaksın ten renginin güzelliğinii..Allah yaratmış kötü olması beklenebilir mii ? hem en güzel bacaklar bronz renktedir.bunun için çorap giyerler yok bronzlaştırıcı krem sürerler vs .. çağla şikelin esmerlerini ben de beğenmiyorum mahvetti cildinini yaka yaka. Ama bak papatyam dizisinde özge rolünde oynayan bi kız var onun ki çok doğal güzel esmerlik..

ne şimdi eşim benden beyaz tenli birisini gördü diye ona mı bakacak hey allahım aklımıza mukayyet ol ben zaten beyaz tenliyim eşim buğday e şimdi birbirimizi tamam ladık ozaman senin anlatımına göre ya sen ten rengine niye takıldın erkek erkedaşınla yada evliysen eşin le aranızda öyle bi sorunmu geçti bakarken gözlerimi körmiş ozaman seni değilde beyaz tenli birisini seçseymiş kendine arkadaş olarak

bende beyaz tenliyim..esmer tenli olmak istemezdim..
zevkler ve renkler tartışılmaz..
ama erkeklerin bu konuda esmer yada beyaz diye ayırdıklarını sanmıyorum..
esmer güzeli diye bir tabir vardı sonuçta..nebiliyim..takıntı yapılıcak bir olay değil bence..

benim eşimde buğday tenli ama açık onda..tatlı bir esmer bomba diyim:))) bense tam aksi beyazım pamuk şekeri:)))
şimdi konuyu onada okudumda gülüyor..bu bi istatistik felan diye dalga geçiyor:))))
esmer olsan seni sevmezdim napim yanımda gündüz feneri bi hatunu falan diye dalga geçiyor dövebilirmiyim ben şimdi bunuu:)))))))

Son düzenleme:
doğal esmerler güzel oluyor
solarium esmerleri çok itici, beğenmiyorum onları

bu arada çokta beyaz olmak iyi değil mesela ben çok beyazım bazen annem veya eşim bana kansızzzz diye seslenir

bende yanlış anlıyorum herseferinde yıkıyorum ortalığı ne demek kansız diye :1:

Son düzenleme:
herkesin zevki farklıdır kimi esmer sever kimi beyaz kimi sarışın ama ben çok sarışın severdim ama esmer biriyle evlendim diyeni duydum
yani bunlar kısmet işi gönül işi:31:
nerden bu kanıya vardın ilginç yani:44:

ahhh kadınlar kadınlar kadınlar.... hiç bir erkeğin ' aaa bak kadınlar esmer erkeklerden hoşlanıyomus dur gideyim bi bronzlasayım ' ya da beyaz seviyolarmıs bi domates süreyim ya da pirinç suyu süreyim' dediğini duymadık duyamayacağız.. nedir bu takıntı yahu.. renginle sevecekse bırak sevmesin arkadasım....

ne alakası var canım ya.. ben bembayazım keşke biraz daha esmer olsaymışım. ne demişler sarışının adı esmerin tadı

bence sarışın erkekler esmer bayan sever
esmer erkeklerde sarışın

bu bir şablon değil tabi ama insanın yapısında var, olduğunun tam tersini istemesi

beyaz olsaydınız kesin esmerlere özenirdiniz o zaman :75:

Back
X