Erkekler yasaklansın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Allah aşkına iyi biri olmadıği kırk km öteden belli, sevgililikleri red flagdan geçilmiyor, ayan beyan olanı görmezden geliyorsunuz, beş kötü ozelligi varsa 'ama on da harika tarafı var' diyor,toz kondurmuyorsunuz, yalanları affediyorsunuz (daha yeni arkadaşım büyük bir yalanı 'demek ki beni yüksekte görüyor,aşağılık kompleksinden böyle bir şey söylemiştir..yoksa neden söylesin ki?' dedi affetti), kötülüğü görmezden geliyorsunuz, iki jeste eriyor, affediyorsunuz
Sonra "erkekler yasaklansın!"

Sevmemek doğal o yüzden sevmediği kadını adamı hayatında tutmak da normal mi?
Sevmiyorsa ayrılacak.
Ayrılmayıp o insana eziyet etmek üzmek üzerinde baskı oluşturmak olay zaten.
Yoksa sevmiyorsa gitsin .
Seviyormuş gibi yapmak bir iyi bir kötü davranmak bencilce karşındakine sıfır empati ile yaklaşmak nasılsa seviyor beni deyip enayi yerine koymak .
Herkese narsist demek yanlış katılıyorum ama bencil ve ben merkezci erkekler var vede çoğunlukla.
Bunun sevgiyle alakası yok.
Bunun karekterle alakası var.
Ben sevmediğim insanı hayatımda tutmam mesela bu bir seçim
Herkes siz değil ki. Herkes narsistte değil.
Çoğu kişi sevgisi bittiği için toksikliğe dönüyor.

Siz hiç farketmediniz mi herkesin eski sevgilisi narsist 🤣 narsist ex olmayan yok Türkiye’de masallah

Hayir. Ama birgün olursa kız veya erkek fark etmez. Önce onlara empatiyi, merhameti, sevgiyi aşılamayı çok isterim. Kimse kimsenin canını yakma, huzurunu bozma, psikolojik fiziksel fark etmez şiddet gösterme hakkına sahip değil!

Umarım bir gün bütün adımları dikkatli atıp, en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçip sonra iyi ve doğru biri olduğuna inandiginiz ama aslında çok iyi kamufle olmuş bir sürüngen tarafindan hüsrana ugratilmazsiniz.

Beddua da level atlamışsınız. Yalnız unutmayın beddua döner dolaşır sahibin bulur 🤷‍♀️

Kimse kimseye kötü davranmıyor. Kötü davranışa göz yumuluyor.
İyi de benden kötü de benden diye boşa dememişler.
Biri beni üzerse, bu benim izin verdiğim içindir. Karşı tarafın kötü olduğu için değildir.
Çizgi , sınır önemli.
Kişi izin vermedikçe kimse üzemez.

Hic düşündünüz mü erkegi doğuran kadındır onu eğiten yada egitemiyen yine kadındır. Cop olsun yok olsun yerine . Tum kızları tum anne adayları kadinlar egitilsin deseniz daha isabetli olur .

Yani kusura bakmayın ama sevgisizliğin adı günümüzde narsistlik olmuş. Herkes mi narsist ?
Sevmeyen, ilgilenmeyen kişiye bile narsist damgası vuruluyor bırakında bunları psikolog ve psikiyatristler yapsın herkes narsist değil.
Sevmemekte sevmek kadar doğal bir şey belki de bunu kabullenmek gerekiyordur.
Başkaları narsisti nasıl tanımlıyor bilmiyorum ama benim narsist diye ifade ettiğim kişi bütün toksikligi yapıp suçu karşısındaki insana yükleyen, o insanda suçluluk duygusu, yetersizlik hissi oluşturan, karda yürüyüp izini belli etmez bir şekilde yaptığını yapan ama tepki alınca "ne var ki bunda, abartiyorsun, hastasın,senin yüzünden" diyenler...

Hayir. Ama birgün olursa kız veya erkek fark etmez. Önce onlara empatiyi, merhameti, sevgiyi aşılamayı çok isterim. Kimse kimsenin canını yakma, huzurunu bozma, psikolojik fiziksel fark etmez şiddet gösterme hakkına sahip değil!
Bende bosanma surecindeyim bitane kizim var. Sizde sanki tam esimi anlatmissiniz tam bir narsist. Demek bu bela tek benim basimda degilmis 😔

Hiç şaşmıyor, kendileri mutsuz evlilik yaptı diye herkesin aynı hatayı yapmasını dört gözle bekliyolar. Bunun için ciddi ciddi dua ediyolar.
Kaldı ki ne kadar kendini kamufle ederse etsin bir yerden açık veriyordur. Konu sahibi görmek istediği gibi gördüğü için kılıf uyduruyor. Kolay olab beddua etmek zaten. Böyle kolay beddua eden birini de karşısına düzgün biri çıkmaz ki 🤷‍♀️

Herkes siz değil ki. Herkes narsistte değil.
Çoğu kişi sevgisi bittiği için toksikliğe dönüyor.

Siz hiç farketmediniz mi herkesin eski sevgilisi narsist 🤣 narsist ex olmayan yok Türkiye’de masallah
Kendi ailesi canına okur aklına gelmez, eski sevgililere kocalara hemen yapıştır "narsist". 😂

Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil 😉

Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Erkekleri çok fazla ciddiye almayarak çözebilirsiniz konuyu
İnsan olanlar hariç 😎

Ya Allah aşkına iyi biri olmadıği kırk km öteden belli, sevgililikleri red flagdan geçilmiyor, ayan beyan olanı görmezden geliyorsunuz, beş kötü ozelligi varsa 'ama on da harika tarafı var' diyor,toz kondurmuyorsunuz, yalanları affediyorsunuz (daha yeni arkadaşım büyük bir yalanı 'demek ki beni yüksekte görüyor,aşağılık kompleksinden böyle bir şey söylemiştir..yoksa neden söylesin ki?' dedi affetti), kötülüğü görmezden geliyorsunuz, iki jeste eriyor, affediyorsunuz
Sonra "erkekler yasaklansın!"
Ama ama ama beni çok seviyor aldatmış olabilir yalan söylemiş olabilir ama beni seviyoooorrrr... HAYIR SEVMİYOR! Şunu anladığı gün insanlar konu kapanacak.

bizim sorunumuz hepsi... neden mi?

kızlarımız bilerek evleniyor. adam çapkın zaten düzeltirim ben bunu diyor. sonra evlenince aldatıldım....
adam kaba saba hanzonun teki, nişan döneminde bile el kaldırabiliyor. evlenince dayak yedim...
evde durmuyor hep gezme yeme içme peşinde, evlenince de evde durmayınca adamın gözü dışarda...

misal benim kocam evlenmeden önce iş kolikti... evlenince değişti mi? hayır halen iş kolik. bilerek evlendim. arada şikayet etsemde biliyordum bunu ben :KK53:

sonra erkekler kötü... heee hee öyledir :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X