Erkekler yasaklansın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ciddi bir şey soracağım bu NARSİST tanısını nasıl koyuyorsunuz adamlara. Her kötü ilişkisi olan hemen NARSİST diyor.
Üstünde "narsist" yazan stickerlar var sitenin girişinde, renk renk. Yapıştırıyosun adama, oluyor.

Buraya acilan konulara ana kuzusu, sütten kesilmemis, evlenme ya da boşan diyoruz. Bile bile atese yürüyor kadınlar. Annesinin dizinin dibinden ayrilmayan, surekli poh pohlanan, hataları yüzüne vurulmayan adam ayni seyi eşinden de bekliyor.

Buraya acilan konulara ana kuzusu, sütten kesilmemis, evlenme ya da boşan diyoruz. Bile bile atese yürüyor kadınlar. Annesinin dizinin dibinden ayrilmayan, surekli poh pohlanan, hataları yüzüne vurulmayan adam ayni seyi eşinden de bekliyor.
Sorunumuz tam olarak bu.. ne güzel ifade ettiniz

Yine kadınlara saydırıyoruz yine farkında mısınız 😂
Erkekleri gömeceğiz burada

Ya Allah aşkına iyi biri olmadıği kırk km öteden belli, sevgililikleri red flagdan geçilmiyor, ayan beyan olanı görmezden geliyorsunuz, beş kötü ozelligi varsa 'ama on da harika tarafı var' diyor,toz kondurmuyorsunuz, yalanları affediyorsunuz (daha yeni arkadaşım büyük bir yalanı 'demek ki beni yüksekte görüyor,aşağılık kompleksinden böyle bir şey söylemiştir..yoksa neden söylesin ki?' dedi affetti), kötülüğü görmezden geliyorsunuz, iki jeste eriyor, affediyorsunuz
Sonra "erkekler yasaklansın!"
işte bunlar hep
değerleri olmayan
olsada degerlerine göre yaşamayan
kendine değer vermeyen
ve ayaklarının üzerinde maddi manevi duramamaktan gelen özellikler
yengeç o kadar güzel anlatmışsın ki

Sorunumuz tam olarak bu.. ne güzel ifade ettiniz

Yalnız boyle erkekler sevgiliyken kendini belli ediyor. Benim iliski defterim biraz kalındır. Disari cikarsin annesi erken dön, ceketini giy, yemegini ye koskoca adama direktif verir

Yine kadınlara saydırıyoruz yine farkında mısınız 😂
Erkekleri gömeceğiz burada

Aslinda annelerin sagliksiz yaklasimi yuzunden boyle oluyor erkekler. Eşinden ilgi goremeyen oglundan ilgi bekliyor. Boylelerini tercih etmemek gibi bir secenegimiz var 😅 erkeklerde de hata var ama kac tane erkek bende bir anormallik var , psikologa gideyim diyor ki? Bunlarla evlenmeyerek, cocuk sahibi yapmayarak neslini tuketmemiz lazim 😆

Yalnız boyle erkekler sevgiliyken kendini belli ediyor. Benim iliski defterim biraz kalındır. Disari cikarsin annesi erken dön, ceketini giy, yemegini ye koskoca adama direktif verir

Aslinda annelerin sagliksiz yaklasimi yuzunden boyle oluyor erkekler. Eşinden ilgi goremeyen oglundan ilgi bekliyor. Boylelerini tercih etmemek gibi bir secenegimiz var 😅 erkeklerde de hata var ama kac tane erkek bende bir anormallik var , psikologa gideyim diyor ki? Bunlarla evlenmeyerek, cocuk sahibi yapmayarak neslini tuketmemiz lazim 😆
Doğru anasının babasının eğitemediğin, biz mi eğiteceğiz.
Evlensin düzelir 👎🏼
Biz psikolojik terapi merkezi miyiz

İşinde gücünde olup zekasını mesleğinde kullanan erkekleri aşırı çekici buluyorum. Dibine kadar efendi erkeklerin tek ve son kalesi olacağım galiba 😂😂
kendi halinde
sakın erkeklere bayılıyorum ve benimde en çok tahrik olduğum şeylerden biri cidden işinde gerçekten iyi ve çok sorumluluk sahibi olması :KK8:

Herkes siz değil ki. Herkes narsistte değil.
Çoğu kişi sevgisi bittiği için toksikliğe dönüyor.

Siz hiç farketmediniz mi herkesin eski sevgilisi narsist 🤣 narsist ex olmayan yok Türkiye’de masallah
Ben narsist olduklarını düşünmüyorum.
Sadece bencil ve egoistler.
Toksikliğe dönüştürmelerinin sebebi de ego tatmini.
Ben bunun sevgiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Çok aşık olmadığım adamlarda oldu hayatımda yine de doğru düzgün davrandım ve yolumu ayırdım kırmadan dökmeden eziyet etmeden.
Bunun saygıyla ve karekterle ilgisi var.
Hiçbir duygu sonıçsuza kadar zaten sürmez.
Aşk sevgiye dönüşür zamanla önemli olan saygıyı kaybetmemek ve güvenmek.
Uzun süreli ilişkinin temeli budur.

kendi halinde
sakın erkeklere bayılıyorum ve benimde en çok tahrik olduğum şeylerden biri cidden işinde gerçekten iyi ve çok sorumluluk sahibi olması :KK8:
Ben sakin sevmiyorum. Biraz depişik olacak. Eli kolu durmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X