- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 902
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence; "Mecburiyet" nedir bilmediği halde, "mecburiyet" adı altında yıllarca "erkek" diye adlandırdığı bir enbesilin .ıçında dört dönüp, kendini, insana yakışmayan muamelelere maruz bırakıp, insanlık (kadınlık) onurunu ayaklar altına alanlar yasaklansınBaşlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
xjjdjdjd cinsellik yoksa ben de yokumErkeklerin çoğu cinsellik peşinde istediklerini vermese tüm kadınlar bence yola gelirler
Ya isteyen sevissin ne var ki bundaBen diyorum en az 3 ay durmalı tanımadan hemen hop cinsellik peşinde olmaları çok iğrenç değil mi bana çok saygısızca geliyor
Bitmedi mi bu altın kuku sendromu ya. Cinsellik bir terbiye aracı değil, elinizde patlar. Milyon milyar kere denendi verim alınamadı. Denemeyin artık. Ne bu ısrar anlamıyorum.Erkeklerin çoğu cinsellik peşinde istediklerini vermese tüm kadınlar bence yola gelirler
İşte o cümle bitmeden masadan kalkmak sizin tercihinizAyrıca hangi erkeği tanıdıysam yaşadıkları pis cinsel tecrübeleri anlatıyorlar ve mesleklere göre bile söyleme huyları var kadınlara acıyorum ben saçma gerçekten
Kadınların ne suçu var?Erkeklerin çoğu cinsellik peşinde istediklerini vermese tüm kadınlar bence yola gelirler
Sanalda evli/nişanlı adamları bulup tel numarası bile almadan buluşan üye değil misiniz? Tuhaf adamları bulup sonra genelleme yapmayın lütfen ya.Ayrıca hangi erkeği tanıdıysam yaşadıkları pis cinsel tecrübeleri anlatıyorlar ve mesleklere göre bile söyleme huyları var kadınlara acıyorum ben saçma gerçekten
Ayrıca hangi erkeği tanıdıysam yaşadıkları pis cinsel tecrübeleri anlatıyorlar ve mesleklere göre bile söyleme huyları var kadınlara acıyorum ben saçma gerçekten
Çok ayıpSanalda evli/nişanlı adamları bulup tel numarası bile almadan buluşan üye değil misiniz? Tuhaf adamları bulup sonra genelleme yapmayın lütfen ya.
Kadınların ne suçu var?
Senin gibi bir kaç kişi daha var ve hep sizi buluyor bu pis adamlar![]()
İşte o cümle bitmeden masadan kalkmak sizin tercihiniz
Alan razı satan razı, size ne ki? Birileri sevişiyor diye kıymetinizin bilinmediğini düşünüyorsanız siz ölmüşsünüz.İsimsiz sıfatsız yaşıyorlar fuckbodyy lafının arkasına sığınıyorlar sevgisiz seks arttı kastettiğim bu
Ya isteyen sevişir kimse size zorla benimle sevişeceksin diyor mu ? Öyle bir durum varsa şikayet edinİsimsiz sıfatsız yaşıyorlar fuckbodyy lafının arkasına sığınıyorlar sevgisiz seks arttı kastettiğim bu
Anlayamadım oturup dinlemissinizBen onları adam olarak görmüyorum
O karakteri bozuk erkekleri yetiştiren ebeveynlerde de hata var yalnız ve tabi o erkeğe padişahmış gibi tüm emirlerini yerine getiren kadınlarda. Ne yaşadınız bilmiyorum tabi fakat erkekler evlenmeden öncede ana kuzusu olduğunu gayet net gösterirken, hödüklük yaparken, tüm işleri kadına yüklerken, ağır laflar söylerken bunu görmezden gelip evlenen yine kadın. E bu durumda %100 erkek suçlu diyemiyoruz. Evleneyim de ben onu değiştiririm nasılsa kafasıyla evlenen o kadar çok kadın var ki... O yüzden sen sınırını belirlemediğin sürece erkek hayatı sana her halükarda zehir eder.Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Kesinlikle.. Bunları söylediğinde de '' kimse dört dörtlük değil ki '' diyorlar. Yani sevgilisine, karısına karşı nazik, saygılı, kibar, alçakgönüllü, fedakar olabilen erkeklerin bu özelliğini ekstra lüks bir davranış olarak görüyorlar. Oysa ki kadında da erkekte de olması gereken bir davranış. Ama bunu kusursuzluk ve dört dörtlük olarak görmek istiyorlar. Birazda '' her erkek böyle '' düşüncesinde oldukları için evlenince dayanamıyorlar. Hayır leyla ile mecnun aşkı da değil ki bunların yaşadığı ne diye her halini kabul ederler anlamıyorum.Ya Allah aşkına iyi biri olmadıği kırk km öteden belli, sevgililikleri red flagdan geçilmiyor, ayan beyan olanı görmezden geliyorsunuz, beş kötü ozelligi varsa 'ama on da harika tarafı var' diyor,toz kondurmuyorsunuz, yalanları affediyorsunuz (daha yeni arkadaşım büyük bir yalanı 'demek ki beni yüksekte görüyor,aşağılık kompleksinden böyle bir şey söylemiştir..yoksa neden söylesin ki?' dedi affetti), kötülüğü görmezden geliyorsunuz, iki jeste eriyor, affediyorsunuz
Sonra "erkekler yasaklansın!"
Artık herkes prof. google a “narsist nedir?” yazıyorsun öyle hiç 6 sene okuyup tusa girmeye gerek kalmıyorArkadaşlar ciddi bir şey soracağım bu NARSİST tanısını nasıl koyuyorsunuz adamlara. Her kötü ilişkisi olan hemen NARSİST diyor.