- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru. Peki nasıl davranmak gerekir sizce. Ben istemiyorum evlilik meraklısı görünmek aksine o bazı şeyleri düşünsün istiyorumUslubum sert olabilir ama ayni seyi bende yaptigim icin anliyorum. Karsindakine deger veriyorsun mutlu olarak devam ettirmek istemen cok normal ama karsindakini kendi yerine koyarak düşün surekli evlilikten bahsetse tereddude dusmezmisin yada korkup kacmaya calismaz misin ben kacarim sahsen.
Ben evlenmeden önce hiç plan yapmadım hiç de hayal kurmadım ama eşimle evlenmek istiyor onu seviyordumBir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
O zaman yapacagin sey basit hayatinin merkezinden onu cikar, kendine don evlilikten bahsetme ne oldu bu kiza diye o düşünsünEvet doğru. Peki nasıl davranmak gerekir sizce. Ben istemiyorum evlilik meraklısı görünmek aksine o bazı şeyleri düşünsün istiyorum
Ay bu kitabi cok merak ettim adi sani ne ikna yollarida var mi degisik metotlarEki Görüntüle 2076799 Eki Görüntüle 2076800 Eki Görüntüle 2076801 Eki Görüntüle 2076802 Eki Görüntüle 2076803
Al sana hap bilgiSonuçları paylaşmayı unutma sakın
![]()
Yani ne yapmak gerekirmişEki Görüntüle 2076799 Eki Görüntüle 2076800 Eki Görüntüle 2076801 Eki Görüntüle 2076802 Eki Görüntüle 2076803
Al sana hap bilgiSonuçları paylaşmayı unutma sakın
![]()
Bunu başarmam gerekO zaman yapacagin sey basit hayatinin merkezinden onu cikar, kendine don evlilikten bahsetme ne oldu bu kiza diye o düşünsün
İlhan uçkaan_aşk oyunları kılavuzuAy bu kitabi cok merak ettim adi sani ne ikna yollarida var mi degisik metotlar![]()
Yani ne yapmak gerekirmiş
Evlilik düşünmediği icin.Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
+1 saygilar efenimUzak durarak,evlilige hevesli görünmeyerek ve eglenip gezip tozup sonra terk ederek..
Çünkü evlenmeye gö.. yoktur..Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Bunu başarmam gerek
Ne oldu diye şaşırmasını istiyorum
O da olabilirÇünkü evlenmeye gö.. yoktur..