Erkekler??..

Ben eşimle bir yıl çıktım sonra evlendik. Nişan yüzükleri alana kadar evlilik konusu geçmedi aramızda :süslü:

Hayaller kurmak, planlar yapmak dediğin düğünümüz şurada olsun, ilk dansımız şu şarkıyla olsun gibi şeylerse evet erkekler böyle şeyleri düşünmezler. Detayları biz daha çok önemsiyoruz. Evlenmek deyince hangi erkeğin aklına isteme, söz detayı gelir ki ? Oysa biz çoktan nişanda ne renk giyeceğimizi düşünmüşüzdür.

Hayaller kurmak, planlar yapmak dediğin düğünümüz şurada olsun, ilk dansımız şu şarkıyla olsun gibi şeylerse evet erkekler böyle şeyleri düşünmezler. Detayları biz daha çok önemsiyoruz. Evlenmek deyince hangi erkeğin aklına isteme, söz detayı gelir ki ? Oysa biz çoktan nişanda ne renk giyeceğimizi düşünmüşüzdür.
hepsi aynı mıdır yani

Evlenmeyi düşünen, isteyen erkek açık açık belli eder. Bi yerden bi şekilde konu açar ya da siz açtığınızda katılır, fikrini söyler, sizin fikrinizi sorar v.s. Mesela "evliliği düşünüyor musun, evlilikten beklentilerin nedir" tarzı sorular sorar, biz kadınlar gibi "evlenirken şöyle gelinlik giymeyi, şöyle bir düğünümün olmasını isterim" gibi mesaj içerikli değil de açıkça sorarlar, konuşurlar. Düz mantık.

Eğlenilecek erkektir ayrılınız. Evlenilecek bir erkek zaten niyetini belli eder ve net konusur evlilik hakkında.

Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Ne yazik ki aday siz degilsinizdir bosa ümit vermemek icin de hayal kurmaz bir nebze şerefli delikanlıdır sizi hayallerin yıkıntıları altinda birakmak istemiyordur. Vicdanı falan rahat olur daha sonrasi için. Ya da ketumdur realisttir ayaklari yere basar planlar ve uygular. Kisiligi hakkinda bilgi vermediginiz icin anca bu kadar yorum çıkarabilirim;)

Bi insanın sizinle evlilik niyeti yoksa ne yaparsanız yapın boş. O yüzden taktik yapacağım diye kendinizi yıpratmayın. Bu gurur kırıcı bir durum bence. En güzel taktik, kendine dönmek, akışına bırakmak ve merkezden o kişiyi çıkarmaktır.

Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?

Evlilik dusundugune emin misin? okuyordur, maddi gücü şu anda el vermiyor vs vs seylerde olabilir..

bir insanın evlilik düşünmüyor olma ihtimalini neden hiç aklınıza getirmiyorsunuz?
konu sahibini doldurmuşsunuz el birliğiyle yok seni sevmiyor, yok başkasıyla evlenecek vs.. ya bir sorun ilişkisi ne kadar? sevgilisi okuyor mu çalışıyor mu işi gücü var mı? yaşı var mı? o olgunluğa sahip mi?
yok hemen bir zanlar, bir niyet okumalar...
yapmayın bunu.
saçma sapan kitaplardan anlamsız taktikler veren olmuş.. taktikle maktikle ilişki yürümez hanımlar. biraz olgun olun.

her insan evliliğe uygun yada yürütebilecek karakterde değildir bence.
burada açılan bazı konulara bakınca öyle adamların hiç evlenmemesi daha uygun bana göre.
ileri yaşlardaysa kendisine bir düzen kurmussa onu bozmak istemeyebilir.ilerleyen yaşlarda evlilik çok daha seçici ve cesaret işi oluyor çünkü.
evlilik hakkında korkuları travmalari olabilir v.s v.s
bir ihtimal sizinle evlilik düşünmüyor da olabilir.
bir sürü şey olabilir anlamanın yolu adamla konuşmak.belki çözebileceğiniz bir şeydir.
belkide çözümsüz boşuna zaman kaybettiğiniz bir durumdur.
burdaki herşey ihtimal üzerine dayalı şeyler.
açık açık konuşmaktan
beklentileri dile getirmekten yanayım.
hakkinizda hayırlısı olsun..

Değil mi hep konuşan taraf bizsek böyle bir durum oluşmuş olabilir mi? Ben istiyorum ki her şeyi o da bir şeyler düşünsün, ilgili olsun falan
Bende şunu merak ediyorum böyle bir erkekle neden evlenmek istiyor kızlar.smaç sadece imza takintisi mi?' yüzük takmak mi..ilgisiz bir erkekle neden evlenmek istiyorsun.

Back
X