erkekler...

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Ekonomik vs. dönemlik sorun yaşayan bir erkek bu dönem içinde sevgilisini üzmek kırmak incitmemek için uzak kalmak istemesi normal mi? Erkekler bir problem yasarken ask hayatına odaklanamaz mı? Böyle bir erkek arkadasınız oldu mu ?

Etraf bunlardan dolu... kalmadi ki koşulsuz şartsiz seven... senin yaninda senlinle aşabilmeli dertlerini sorunlarini senden uzaklasiyorsa sorun var bence. Her sorunda seni hayatindan cikaracaksa isin zor seni degil sorunlarini hayatindan cikaran birisi bulman dilegiyle ;)

Yani insanlar ve olaylara tepkileri türlü türlü. Kimi paylaşmak ister, teselliyi sevgilisinde/eşinde arar; kimisi de kendini kapatır, süreci yalnız geçirmek ister. Erkek arkadaşınız da belki bu durumu kompleks yapıp kafasına takıyordur ve paylaşmanın iyi gelmeyeceğini düşünüyordur.

Yani insanlar ve olaylara tepkileri türlü türlü. Kimi paylaşmak ister, teselliyi sevgilisinde/eşinde arar; kimisi de kendini kapatır, süreci yalnız geçirmek ister. Erkek arkadaşınız da belki bu durumu kompleks yapıp kafasına takıyordur ve paylaşmanın iyi gelmeyeceğini düşünüyordur.

Sorunlarını kendi içinde cözmek beni üzmemek bunun ikimize de zarar verdigini düsünüyormus. böyle söyleyip zaman istedi ve gitti.. Oysa bana göre her durumda birlik olunmalıydı

Etraf bunlardan dolu... kalmadi ki koşulsuz şartsiz seven... senin yaninda senlinle aşabilmeli dertlerini sorunlarini senden uzaklasiyorsa sorun var bence. Her sorunda seni hayatindan cikaracaksa isin zor seni degil sorunlarini hayatindan cikaran birisi bulman dilegiyle :KK66:
bu süreç ikimize de zarar verirmiş zaman istedi gitti hiçbişey anlamıyorum ben olsam aksine onu yanımda isterdim

Bunlar işin bahanesi ..yarın da babaannem öldü, dayım hastalandı, sular kesildi diye kandırıp, yabancı karasularına doğru kulaç atmaya devam edecek .amaç el altında ol ,ses etme ,lazım olduğunda görev kadını gibi görevini hakkıyla yerine getir !

Ne yapmalıyım peki

Ne yapmalıyım peki

Sizden zaman istemiş doğru veya yanlış. Ben olsam asla trip atmaz, kötü davranmazdım. Eğer gerçekten sevdiğim biriyse ona biraz zaman verir ve ara sıra yanında olduğumu, varlığımı hatırlatırdım. Yani varlığım ona ayrı bir külfet olmasın, aksine huzur veren bir şey olsun isterdim. Ama dediğim gibi eğer çok seviyorsam ve ona güveniyorsam yapardım bunu. Ki eşimle sevgiliyken benzer süreçlerden geçtik, inanın üzerine gitseydim asla ilişkimiz sağlıklı devam edemezdi. Herkesin ilişki dinamikleri farklı tabii. Umarım bir an önce kendini toparlar sizinki de Hoppa

Sizden zaman istemiş doğru veya yanlış. Ben olsam asla trip atmaz, kötü davranmazdım. Eğer gerçekten sevdiğim biriyse ona biraz zaman verir ve ara sıra yanında olduğumu, varlığımı hatırlatırdım. Yani varlığım ona ayrı bir külfet olmasın, aksine huzur veren bir şey olsun isterdim. Ama dediğim gibi eğer çok seviyorsam ve ona güveniyorsam yapardım bunu. Ki eşimle sevgiliyken benzer süreçlerden geçtik, inanın üzerine gitseydim asla ilişkimiz sağlıklı devam edemezdi. Herkesin ilişki dinamikleri farklı tabii. Umarım bir an önce kendini toparlar sizinki de Hoppa
O benim uzgun olduhumubildigi halde nasilsin demiyor ben de gururumdan ona hic yazmıyorum ve malesef bir ay oluyor neredeyse

Ben de sorunun senle paylaşılması gerektiğini düşünüyorum...
Ama, biz dünyaya nasıl farklı bakıyorsak onlar da sanırım bizden farklı bakıyor doğal olarak.
Ben babamda da onu gördüm, erkek kendisini evi geçindirmekle zorunlu görüyor. Yani hayattaki amacı o. HErhangi bir sorunda, ona hayatın bir sorunu gibi bakamıyor , erkeklğine vurulmuş bir darbe gibi görüyor. Evet anlamak zor ama öyle yetiştiriliyorlar ve bu yükü bu durumu kaldıramayan erkekler olaibliyor. Kaldıramaması da, onun kötü bir erkek olduğunu göstermez bence, kişiler farklı farklı, bizde de bazı sorunlara hepimizin direnci aynı değil ki...

Adam kendine yol yapmis bahane bulmus da ben hala ne yapmam lazim dediginiz icin size uzuldum. Yapilacak sey cok basit gule gule yolun acik olsun diyeceksiniz. Zaman istemis ya alsin bundan sonraki zamanini tepe tepe kullansin ama sizden uzak olsun.

Kız aynı durumdayız aynı zaman dilimi içinde aynı adamdan mı bahsediyoruz acabaalllahımmmmm sen koru aynen ben de yazmıyorum parası yokmuş annesiyle sorunları varmış falan filan

Back
X