Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani insanlar ve olaylara tepkileri türlü türlü. Kimi paylaşmak ister, teselliyi sevgilisinde/eşinde arar; kimisi de kendini kapatır, süreci yalnız geçirmek ister. Erkek arkadaşınız da belki bu durumu kompleks yapıp kafasına takıyordur ve paylaşmanın iyi gelmeyeceğini düşünüyordur.
bu süreç ikimize de zarar verirmiş zaman istedi gitti hiçbişey anlamıyorum ben olsam aksine onu yanımda isterdimEtraf bunlardan dolu... kalmadi ki koşulsuz şartsiz seven... senin yaninda senlinle aşabilmeli dertlerini sorunlarini senden uzaklasiyorsa sorun var bence. Her sorunda seni hayatindan cikaracaksa isin zor seni degil sorunlarini hayatindan cikaran birisi bulman dilegiyle![]()
Ne yapmam lazım zaman ver bana guven dediBunlar işin bahanesi ..yarın da babaannem öldü, dayım hastalandı, sular kesildi diye kandırıp, yabancı karasularına doğru kulaç atmaya devam edecek .amaç el altında ol ,ses etme ,lazım olduğunda görev kadını gibi görevini hakkıyla yerine getir !
Senin gibilere ayıracak zamanım yok deyip basacaksın smacı:) gidebildiği kadar uzağaNe yapmam lazım zaman ver bana guven dedi
HaklısınSenin gibilere ayıracak zamanım yok deyip basacaksın smacı:) gidebildiği kadar uzağa
Ne yapmalıyım pekiYani insanlar ve olaylara tepkileri türlü türlü. Kimi paylaşmak ister, teselliyi sevgilisinde/eşinde arar; kimisi de kendini kapatır, süreci yalnız geçirmek ister. Erkek arkadaşınız da belki bu durumu kompleks yapıp kafasına takıyordur ve paylaşmanın iyi gelmeyeceğini düşünüyordur.
Ne yapmalıyım peki
O benim uzgun olduhumubildigi halde nasilsin demiyor ben de gururumdan ona hic yazmıyorum ve malesef bir ay oluyor neredeyseSizden zaman istemiş doğru veya yanlış. Ben olsam asla trip atmaz, kötü davranmazdım. Eğer gerçekten sevdiğim biriyse ona biraz zaman verir ve ara sıra yanında olduğumu, varlığımı hatırlatırdım. Yani varlığım ona ayrı bir külfet olmasın, aksine huzur veren bir şey olsun isterdim. Ama dediğim gibi eğer çok seviyorsam ve ona güveniyorsam yapardım bunu. Ki eşimle sevgiliyken benzer süreçlerden geçtik, inanın üzerine gitseydim asla ilişkimiz sağlıklı devam edemezdi. Herkesin ilişki dinamikleri farklı tabii. Umarım bir an önce kendini toparlar sizinki de![]()
O benim uzgun olduhumubildigi halde nasilsin demiyor ben de gururumdan ona hic yazmıyorum ve malesef bir ay oluyor neredeyse
çok yorgunumPeki bu belirsizlik sizi yormuyor mu?
Kız aynı durumdayız aynı zaman dilimi içinde aynı adamdan mı bahsediyoruz acabaalllahımmmmm sen koru aynen ben de yazmıyorum parası yokmuş annesiyle sorunları varmış falan filan