- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
kaç yaşında evlendi?Ölçü ve denge önemli herşeyde bu şekilde.
Tabiki değişmek zorunda değilsiniz ve bu yapınızın oluşması bir yıl değil yirmi sekiz yılınızı aldı pat diye olmuyor değişmiyor insan.
Fakat burası ataerkil bir toplum bir şey istemeyen kendi ayakları üzerinde duran kadını takdir ediyorlar erkeklerin hoşuna gidiyor sonrasında ise kendini işe yaramaz hissediyorlar çünkü çoğu anne ağam, oğlum,paşam diye pohpohlayarak büyüttü oğullarını her şeyi siz hallederseniz karşı tarafa yapacak bir şey kalmazsa takdir edilmeyecek kendini değersiz hissederek bir çeşit sorun veya kaçış kapısı açılacaktır ilişkilerde.
Bir arkadaşım sizin gibiydi iki yıl kadar oluyor evleneni eve çocuk mu aldım eş mi bilmiyorum bütçe planlama bende, musluk bozulsa ben yapıyorum yada usta çağırıyorum annelik yapıyorum resmen dedi. İlişki döneminde ise bir kere bile bir şey istemedim her sorunumu kendim çözdüm aynı evin içinde bir hayat paylaşıyoruz ama yeterli sorumluluğu almıyor dedi. Belki flört veya sevgililik döneminde bazı konularda destek istese sorunun kaynağını anlardı adamın yapısı mi bu yoksa arkadaşım hep kendi hallettiği için x halleder yaaa rahatlığında mi kimse bilmiyor şuan.